www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 163 dagen geleden)
Bedrijf:

Valk Solutions kiest voor managed platform van Denit

Amsterdam, 23 januari 2018 – Valk Solutions – sinds 1989 specialist in retail automatisering – en Denit zijn een overeenkomst aangegaan voor private cloud dienstverlening. Na een succesvolle POC (Proof of Concept) gaat Denit private cloud diensten leveren voor de ASPOS serverparken. ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten. Denit is gespecialiseerd in maatwerk cloud oplossingen voor complexe bedrijfskritische applicaties. De Denit cloud is vanaf de oprichting in 2007 permanent beschikbaar geweest en alle cloud oplossingen zijn 100% Nederlands.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Als software bedrijf en omnichannel dienstverlener is ons belangrijkste doel om klanten voor de lange termijn tevreden te maken. Retail organisaties stellen bijzonder hoge eisen aan de beschikbaarheid, performance en beveiliging van onze diensten. De mensen van Denit konden een stevig track record laten zien. Zo heeft Denit al 1.000 succesvolle cloud projecten opgeleverd. Ook scoort Denit met uptime een tweede plaats van 534 onafhankelijk gemonitorde hosting providers. De doorslag heeft gegeven dat de specialisten van Denit anders dan andere aanbieders werkelijk hebben meegedacht over de beste oplossing voor onze toepassing. Om die redenen hebben we voor Denit gekozen.”

Edwin Cornelissens, algemeen directeur van Denit: “In overleg met Valk hebben we gekozen voor een volledig gevirtualiseerde configuratie met actief gespiegelde productie servers in 2 aparte datacenters. Middels load balancing over 2 locaties is een uitwijk voorziening dus standaard onderdeel van de basis opstelling. De configuratie biedt tevens anti DDOS beveiliging. Als Denit zijn we actief lid van DHPA (Dutch Hosting Provider Association) en mogen we als één van de eersten in ons land het waarmerk voeren van ‘VMware powered hybrid cloud’. Valk gaat gebruik maken van een SLA Gold met 24 keer 7 responstijden van 15 minuten en oplostijden van 4 uur bij een uptime van 99,95%.”

Tijdens de Proof of Concept heeft Denit aangetoond dat de performance van deze opstelling geschikt is voor de hoge eisen van retail organisaties. Na een succesvolle oplevering zal de eerste retail organisatie naar verwachting dit najaar op het nieuwe serverpark in productie gaan.

Over Valk Solutions
Valk Solutions is een Nederlandse ontwikkelaar van software voor retail automatisering. In 2011 introduceerde Valk Solutions ASPOS, het eerste online en realtime omnichannel retail platform compleet met web POS, tablet POS, logistiek, webshop, instore kiosk, mobiel app, Youtube narrowcasting en online business intelligence. Onder andere Bouwmaat, Primera en Boekenvoordeel maken gebruik van de software van Valk Solutions.

Meer informatie is te vinden op www.valksolutions.nl

Over Denit
Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in het DNA. Sinds 1999 helpt Denit softwarevendoren om hun bedrijfskritische applicaties 24/7 online en veilig te houden. Denit levert betrouwbare en veilige cloud oplossingen en het beheer daarvan. Ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten.

Denit heeft inmiddels al vele softwarevendoren geholpen met hun cloudtransitie. In de praktijk gaat dat vaak veel verder dan het inrichten van een solide infrastructuur. Enkele bekende klanten zijn: Roxit, GreenValley, PerfectView, Valk Solutions, Ymor, Ticketscript, Obi4wan en Muis Software.

Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

Noot voor de redactie:
Afzender van dit persbericht is Denit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Edwin Cornelissens (Managing Director), Tel: +31 (0) 20 337 1801.
Laatste van Denit Hosting Solutions  
FIQAS kiest voor multitenant VMware vCloud platform van Denit

David Hut nieuwe CTO van Denit

Denit en inQdo beginnen strategisch partnerschap
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 163 dagen
Denit Hosting .. contact  

Logo Denit Hosting Solutions

  +31 (0) 20 337 1801
  info@denit.nl
  denit.nl
Denit Hosting .. sociaal  


Denit Hosting .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl