www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 42 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

HBM biedt uitgebreide range maatwerk sensoren voor de OEM-markt

HBM, de Duitse specialist in meet- en weegtechnologie,levert een brede range meettoepassingen voor druk, kracht, koppel en gewicht aan OEM's, die op rekstrook gebaseerde sensoren in hun eindproducten integreren. HBM heeft een uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van custom made sensoren voor fabrikanten in de medische industrie en de agrarische sector; voor fabrikanten van voertuigen en robots en voor bedrijven in de energiemarkt. Voor veel gespecialiseerde of complexe toepassingen, waar off-the-shelf sensoren geen optie zijn, ontwerpt en produceert HBM sensoren en kant-en-klare configuraties, die gemakkelijk in hedendaagse producten geïntegreerd kunnen worden, zonder dat het ontwerp van het OEM-product door de fabrikant aangepast hoeft te worden.

Met 1.800 medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring is HBM een van de marktleiders in ontwerp en productie van rekstroken en technologie voor de productie van sensoren. HBM levert verschillende soorten diensten aan OEM’s; van de ontwikkeling en levering van rekstroken voor custommade meetopnemers tot en met de installatie van rekstrooktechnologie in door de klant aangeleverde onderdelen.

HBM ondersteunt het complete proces van de ontwikkeling van een op maat gemaakte oplossing vanaf het initiële concept en de definitie van de prestaties, via ontwerp en productie tot en met validatie en certificering. In het proces is waar nodig ook elke noodzakelijke modificatie aan de bestaande onderdelen inbegrepen, om ervoor te zorgen dat de sensoren probleemloos grootheden als kracht en koppel meten. HBM brengt in dat proces alle in-house ontwerpexpertise van de elektronica groep in om bestaande meetversterkers aan te passen of nieuwe te ontwerpen om te voldoen aan de exacte meetbehoefte van de klant.

“We werken met grote zorg samen met onze klanten vanaf de eerste bijeenkomst;niet alleen om inzicht te krijgen in de eisen en de productspecificaties, maar ook om een oplossing te kunnen presenteren, die een absoluut minimum aan veranderingen in het oorspronkelijke ontwerp van het product tot gevolg heeft”, zei Randy Hopkins, directeur van OEM Sensors bij HBM. “Wij willen onze geavanceerde sensortechnologie zodanig ontwikkelen, dat onze klanten ze eenvoudig in hun eindproducten kunnen inzetten. Dat is beter dan dat ze hun hele ontwerp moeten aanpassen om onze sensoren te kunnen gebruiken.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de pers: Meer informatie over HBM is te vinden op www.hbm.com. U kunt ook contact opnemen met Peter van Spaandonk, telefoon: 0416-286040 of per e-mail: info@bnl.hbm.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over HBM
HBM staat al meer dan 65 jaar wereldwijd bekend om haar betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en innovatie. HBM levert producten en diensten voor een uitgebreide range aan meettoepassingen in vele bedrijfstakken. Gebruikers over de hele wereld vertrouwen op de perfect op elkaar afgestemde componenten in de meetketen. Die garanderen een maximale nauwkeurigheid van de meetresultaten en maken het mogelijk de complete product life cycle te optimaliseren vanaf de productontwikkeling tot en met de testfase. Het productportfolio omvat sensoren, opnemers, rekstroken, meetversterkers en data-acquisitiesystemen, maar ook software voor structurele duurproeven, tests en analyse. De toepassingsgebieden beslaan virtuele en fysieke tests en metingen in elke bedrijfstak, waar engineering van belang is.

HBM heeft 27 vestigingen en verkoopkantoren in Europa, Amerika en Azië. Daarnaast heeft HBM vertegenwoordigingen in meer dan 40 andere landen over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Darmstadt, heeft HBM productiefaciliteiten in Marlborough (USA), Massachusetts (USA) en Suzhou (China).


Laatste van HBM  
Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

HBM biedt uitgebreide range maatwerk sensoren voor de OEM-markt

Grondige update voor het MGCplus data-acquisitiesysteem van HBM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 42 dagen
HBM contact  

Logo HBM

  +31416286040
  info@bnl.hbm.com
  www.hbm.com/nl
HBM sociaal  


HBM tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90480 persberichten
- 5910 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9770 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers