www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 175 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

One Identity neemt Balabit over voor versterking van Privileged Access Management-oplossingen

  • De overname stelt One Identity in staat om krachtige oplossingen te creëren die klanten en partners kunnen inzetten voor kritieke uitdagingen op het gebied van privileged access management

  • Balabits mogelijkheden voor privileged account analytics en logmanagement verbeteren identiteits- en toegangsmanagementportfolio
Den Haag, 19 januari 2018 – One Identity, een bedrijf van Quest Software en marktleider in oplossingen voor identity and access management (IAM), neemt Balabit Corp. over. Balabit is een toonaangevend leverancier van Privileged Access Management (PAM), privileged account analytics en logmanagementoplossingen die bedrijven helpen het risico op datalekken via privileged accounts te verminderen. De PAM-oplossing van Balabit biedt bescherming tegen bedreigingen door risicovolle, privileged accounts, en de privileged accounts analyticsoplossing biedt een extra beveiligingslaag door data van privileged sessies te verzamelen en te analyseren, om zo afwijkende activiteiten te kunnen ontdekken.

Doordat organisaties steeds meer op zoek zijn naar manieren om cyberaanvallen via privileged accounts te voorkomen, zowel interne als externe bedreigingen, speelt PAM een grotere rol dan ooit in het waarborgen van de veiligheid van organisaties. De overname van Balabit – de eerste van One Identity sinds het een zelfstandig bedrijf is – is een volgende stap in de missie van One Identity om de meest complete set PAM-oplossingen in de branche te bieden.

De sessiemanagementtechnologie van Balabit is via een OEM-partnerschap een geïntegreerd onderdeel van de One Identity Safeguard-oplossing. Met deze overname kan One Identity zijn PAM-oplossingen verder uitbreiden met privileged account analytics op basis van machine learning, wat essentieel is voor het opbouwen van een complete PAM- en IAM-stack. De overname stelt One Identity ook in staat om toekomstige ontwikkeling van Balabit-technologie te sturen, voor een nog krachtiger oplossing die klanten kunnen inzetten voor hun PAM-uitdagingen.

“Deze overname versterkt niet alleen One Identity’s niet-aflatende innovatie in technologie en de business om innovatie te stimuleren, maar creëert bovendien meer waarde voor onze klanten en partners”, zegt John Milburn, president en general manager van One Identity. “Met de toevoeging van Balabit garanderen we dat we onze klanten en partners de beste mogelijkheden voor privileged-sessionmanagement en privileged account analytics bieden, binnen de context van een moderne PAM-oplossing dat het beste van de technologie van One Identity en Balabit combineert. We zijn verheugd om het team van Balabit bij One Identity te verwelkomen, en kijken ernaar uit om de innovatieve technologie en uitstekende support die klanten en partners van Balabit gewend zijn, te blijven leveren.”

“We zijn blij dat we onderdeel worden van de One Identity-familie en zo onze technologie en expertise kunnen toevoegen aan One Identity’s snel groeiende portfolio van IAM-oplossingen”, zegt Zoltan Gyorko, CEO van Balabit. “Met deze overname profiteren Balabits klanten, prospects en partners van onze toonaangevende PAM-tools binnen het bredere aanbod van eersteklas PAM- en IAM-oplossingen in het portfolio van One Identity. Samen met One Identity kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren voor onze klanten en partners, om gevaarlijke interne en externe beveiligingsdreigingen voor te blijven.”

“De toevoeging van privileged account analytics is een perfecte aanvulling op de identiteitsanalytics-mogelijkheden van onze onlangs uitgebrachte One Identity IARI-oplossing”, zegt Jackson Shaw, senior director of product management bij One Identity. “Dankzij de combinatie van onze technologieën weten onze klanten welke rechten hun werknemers en privileged users hebben, en wat ze met daarmee doen. Identity en privileged account analytics – een krachtige combinatie die we graag op de markt brengen.”

De IAM-reis vereenvoudigen
Naarmate de omvang en complexiteit van IAM-implementaties blijven groeien, zijn organisaties steeds vaker op zoek naar manieren om het aantal vendoren waarmee ze samenwerken te stroomlijnen. Tegelijkertijd zijn maar weinig organisaties in staat om elk aspect van een complete IAM-oplossing, zoals governance, toegangsmanagement, privileged management en identity-as-a-service, te implementeren als één project. Door Balabits technologie toe te voegen aan het reeds modulaire en geïntegreerde portfolio van One Identity, zijn organisaties beter uitgerust om hun IAM-reis vanaf elke locatie te starten en van daaruit uit te bouwen op basis van hun specifieke behoeften.

Balabits PAM-mogelijkheden werken in combinatie met bestaande beveiligingstools, wat een flexibele en op de persoon gerichte aanpak mogelijk gemaakt voor het verbeteren van beveiliging, zonder extra beperkingen. Primaire producten binnen het oplossingenportfolio van Balabit zijn:
  • Privileged Session Management (PSM). Balabits Privileged Session Management-oplossing (PSM) beheert privileged access tot externe IT-systemen, registreert activiteiten in doorzoekbare, filmachtige audittrajecten en voorkomt malafide acties. PSM is een snel implementeerbaar device voor grote bedrijven – volledig onafhankelijk van klanten en servers – dat naadloos integreert in bestaande netwerken. Het legt de activiteitsdata vast die nodig zijn voor het maken van gebruikersprofielen en maakt volledig inzoomen op gebruikerssessies mogelijk voor forensisch onderzoek.
  • Privileged Account Analytics (PAA). Privileged Account Analytics (PAA) integreert gedetailleerde data van PSM en een verscheidenheid aan contextuele data, en verwerkt dit met behulp van unieke sets algoritmes. Ondertussen genereert het op basis hiervan ook gedragsprofielen die continu worden aangepast op basis van machine learning. Dit ontdekt verdachte activiteiten door ongewone en risicovolle afwijkingen van basisactiviteiten te selecteren, wat een breed scala aan output biedt van risicogebaseerde alerts tot geautomatiseerde sessiebeëindigingen.
  • syslog-ng. syslog-ng biedt de logdata die essentieel zijn om te begrijpen wat er speelt in IT-omgevingen. Of dat nu gebruikersactiviteit is, prestatiestatistieken, netwerkverkeer of andere soorten logdata, syslog-ng kan deze gegevens verzamelen en centraliseren. syslog-ng helpt organisaties bij het verwijderen van datasilo’s en geeft hen inzicht in de volledige stack van hun IT-omgeving.
Sterke partnerecosystemen
Net als One Identity, profiteren ook klanten van Balabit op hun vertrouwde partners voor het leveren van technologieën waarop ze kunnen rekenen. Balabit heeft een sterk internationaal partnernetwerk dat onderdeel wordt van de One Identity Partner Circle. Dit stelt partners van zowel Balabit als One Identity in staat om het bereik van hun aanbod uit te breiden.

# # #

Over One Identity

One Identity, een bedrijf van Quest Software, ondersteunt organisaties met Identity and Access Management (IAM). Met een uniek oplossingportfolio, bestaande uit onder andere governance, toegangsmanagement, privileged management en identity-as-a-service, helpt One Identity organisaties hun volledige potentieel te bereiken, onbelemmerd door security en toch beschermd tegen dreigingen. One Identity is bewezen ongeëvenaard te zijn in zijn toewijding voor het langetermijnsucces van IAM voor zijn klanten. Wereldwijd vertrouwen meer dan 7.500 klanten op oplossingen van One Identity voor het beheren van meer dan 125 miljoen identiteiten, wat hun flexibiliteit en efficiëntie verbetert en tegelijkertijd toegang tot hun data beveiligt – waar zich die ook bevinden. Ga voor meer informatie naar http://www.oneidentity.com.

Media contact

Jennifer Bernas
One Identity AR/PR
858-886-6443
Jennifer.Bernas@oneidentity.com

Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
Balabit@progresscommunications.nl
T. 020 363 11 52 
Laatste van Balabit  
One Identity neemt Balabit over voor versterking van Privileged Access Management-oplossingen

Balabit introduceert Privileged Access Management-oplossing voor monitoren privileged accounts

Onderzoek Balabit: IT-afdelingen vormen de grootste risicofactor voor bedrijven
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 175 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Balabit contact  

Logo Balabit

Balabit sociaal  


Balabit tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com