www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (810 dagen geleden)
Bedrijf:

Econocom versterkt organisatie met nieuwe aanstellingen

  • Pleun Meuwissen wordt Facility Manager Econocom Nederland
  • Jaqueline Zeef is aangesteld als HR Manager Econocom Nederland


Econocom Nederland, gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven, verstevigt per januari 2018 de organisatie met twee nieuwe aanstellingen. De benoemingen onderstrepen nogmaals het belang en succes van de 2017-overname van multimedia-integrator BIS groep. De nieuw aangetrokken HR- en Facility Manager gaan zich beiden buigen over taken die mede zijn ontstaan dankzij de overname.

Facility Manager: Pleun Meuwissen
Pleun Meuwissen, voorheen werkzaam bij OGD ict-diensten, gaat zich bij Econocom Nederland -naast andere facilitaire zaken - bezig houden met supplier management, het stroomlijnen van de TCO en de realisatie van een lange termijn huisvesting voor de werknemers van Econocom Nederland en BIS groep. “We willen profiteren van de vooruitgang die de digitale revolutie biedt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat in onze nieuwe huisvesting digitale audiovisuele oplossingen terugkomen, zoals digital signage, video-conferencing en andere smart building-toepassingen. Hierbij spelen de wensen en behoeften van de medewerkers een belangrijke rol, zodat zij - elk afzonderlijk - zakelijk gezien het best tot hun recht komen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor duurzaamheid en (maximale) flexibiliteit naar de toekomst voor zowel Econocom als de medewerker.”

HR Manager: Jacqueline Zeef
Voor Jacqueline Zeef ligt de schone taak om twee bedrijfsculturen samen te brengen, een centrale HR-afdeling uit te rollen en HR binnen de organisaties verder te professionaliseren. Zeef was eerder werkzaam bij Talpa Radio als HR Business Partner. “Het is de kunst om met een strategische blik naar HR te kijken. Iedere medewerker in de organisatie moet exact weten wat er verwacht wordt, hoe iedere handeling bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen en waar zijn of haar kracht daarbinnen ligt. De cultuur zijn de omgangsvormen waarbinnen we het prettig vinden om deze uitdaging met elkaar aan te gaan en de missie en visie geven ons het antwoord op de waarom-vraag. Ik kijk binnen deze facetten mee met het managementteam en kom met praktische invalshoeken, adviezen en tools om het strategische plan ‘e for excellence’ te vertalen naar de werkvloer. Dit zodat elke medewerker het begrijpt, voelt en ook beleeft. Een centrale HR-afdeling draagt er daarnaast aan bij dat alle ondersteunde processen, zo effectief en efficiënt mogelijk gebeuren.”

Excellence in innovatie
Yann Toutant, CEO van Econocom Nederland: “In onze voortdurend veranderende wereld zien wij het als onze missie om de wendbaarheid van bedrijven te vergroten, met innovatieve, flexibele as-a-service-oplossingen die voldoen aan de toenemende verwachtingen van gebruikers. De richting die we met het huidige strategische plan inslaan, focust op excellence. Dat betekent natuurlijk dat we dit ook moeten toepassen in onze eigen bedrijfscultuur, zowel op het gebied van HR als Facility. Beide aanstellingen zijn in het belang van onze eigen organisatie en medewerkers, maar vanzelfsprekend ook voor onze klanten en ons ecosysteem. Door een verdere investering op deze specifieke vakgebieden zijn we in staat om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.”

Voor vragen of interviews
Jannemiek Starkenburg
+31 (0)30 6358 463
jannemiek.starkenburg@econocom.com

Over Econocom
Econocom ontwerpt, financiert en versnelt de digitale transformatie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet (2016) van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

Econocom heeft in december 2015 de status van Europees Vennootschap (Societas Europaea) aangenomen. Het aandeel van Econocom Group staat sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel. Het maakt deel uit van de BEL Mid.
Tags  
Laatste van Econocom  
Econocom: 8 procent omzet in 2018

Econocom Group verandert bestuur

Econocom publiceert definitieve halfjaarcijfers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 810 dagen
Econocom contact  

Logo Econocom

  +31 30 63 58 333
  www.econocom.nl
Econocom sociaal  


Econocom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88075 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7731 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl