www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 175 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Pegasystems versterkt Benelux-team met drie nieuwe medewerkers

AMSTERDAM – 18 januari 2018 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, heeft drie nieuwe medewerkers in dienst genomen. Epco Pottinga is als Sales Manager Enterprise Software verantwoordelijk voor het realiseren van verdere groei in de sectoren Public, Healthcare, Life Sciences, Telco & Utilities in de Benelux. Ron van der Touw en Hans van Zalingen zijn gestart als Account Executive voor de Manufacturing & High Tech markt.

Epco Pottinga (51) is afkomstig van SAP waar hij als Sales Director verantwoordelijk was voor de Analytics, Finance en GRC-oplossingen. Pottinga bekleedde de afgelopen twintig jaar succesvolle sales posities bij uiteenlopende bedrijven op nationaal en internationaal niveau, waaronder Rational Software en IBM. “Pegasystems is een groeiend bedrijf met veel potentieel. In de veranderende markt zijn bedrijven op zoek naar flexibele oplossingen op het gebied van sales, marketing, customer service en operations. Hiermee kunnen zij hun processen optimaliseren om nieuwe inzichten te krijgen en verbeterde resultaten te behalen. Dit is precies wat Pega te bieden heeft”, aldus Pottinga.

Ron van der Touw (56) beschikt over ruime sales ervaring bij uiteenlopende bedrijven, zoals Marcam, Numetrix, JD Edwards, PeopleSoft. In zijn laatste functie bij Oracle was hij verantwoordelijk voor de Agri&Food-sector. “Pegasystems heeft een uitstekende reputatie dankzij innovatieve oplossingen en dito klantbenadering. In mijn nieuwe functie als Account Executive Manufacturing ligt mijn focus op het inzetten van de Pega expertise en producten om productiebedrijven te helpen bij het verbeteren van hun Customer Engagement en Operational Excellence”, aldus Van der Touw.

Hans van Zalingen (54) was hiervoor werkzaam als Senior Account Executive bij Dassault Systèmes en beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de enterprise software business als succesvol sales professional. “Pegasystems onderscheidt zich in de markt door een volledig unified platform met een unieke propositie in de markt. In mijn nieuwe functie als Account Executive zet ik mij in om voor klanten en prospects een trusted advisor te zijn. Ik zie ernaar uit om deel uit te maken van de Pega ‘can do’-cultuur samen met collega’s die geloven in Pega, onze propositie en ons gezamenlijke Go-to-Market model”, aldus Van Zalingen.

Derk-Jan Brand, Managing Director Pegasystems, Benelux & Nordics ziet de uitbreiding van het team met drie nieuwe medewerkers als zeer waardevol voor verdere groei van Pegasystems in de Benelux. “Dankzij hun persoonlijke kwaliteiten en ruime ervaring verrijken zij het bestaand team en leveren zij een belangrijke bijdrage aan het uitbouwen en verstevigen van onze marktleidende positie op het gebied van Customer Engagement.”

Over Pegasystems
Pegasystems is toonaangevend leverancier van software voor customer engagement en operationele excellence. Pega’s toepassingen kenmerken zich door de hoge mate van aanpasbaarheid. Het op een cloud-architectuur gebaseerde Pega® Platform stelt gebruikers in staat om applicaties snel in te zetten en uit te breiden om te kunnen voldoen aan strategische business eisen. Al dertig jaar levert Pega mogelijkheden op het gebied van CRM en BPM, aangevuld met kunstmatige intelligentie (AI) en robotic proces automatisering (RPA), om 's werelds meest toonaangevende merken te helpen bij het realiseren van baanbrekende resultaten. Voor meer informatie: www.pega.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

V.l.n.r.: Epco Pottinga, Ron van der Touw, Hans van Zalingen
V.l.n.r.: Epco Pottinga, Ron van der Touw, Hans van Zalingen
Tags  
Laatste van Pegasystems  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 175 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Pegasystems contact  

Logo Pegasystems

  +31 (0)20 3057490
  info@pega.com
  www.pega.com
Pegasystems sociaal  


Pegasystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl