www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 92 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Digital Gateway to Europe sluit samenwerking met global tech news platform HostingJournalist.com

Kick-off samenwerking tijdens KickStart Europe 2018 op 24 juni in RAI Amsterdam

Amsterdam, 17 januari 2018 – Digital Gateway to Europe (DG), een Nederlands initiatief waaraan overheid en de connectivity/hosting/datacenter sector zich hebben verbonden – met als achterban onder andere Invest in Holland, Dutch Data Center Association, Quanza, EvoSwitch, Custom-Connect en KPMG, heeft een samenwerking gesloten met HostingJournalist.com ten behoeve van kennisdeling binnen de internationale cloud, hosting en datacenter sector. In samenwerking met HostingJournalist.com is DG van plan om kennisdeling op het gebied van datacenter services internationaal te bevorderen via online exposure en evenementen.

Digital Gateway to Europe zal zijn Engelstalige marktrapporten delen in het nieuw in te richten Knowledge Center op HostingJournalist.com – een global nieuwsplatform met artikelen, video’s, interviews, blogs, en meer, voor de wereldwijde cloud, hosting en datacenter industrie. Binnen het Knowledge Center op HostingJournalist.com krijgen bezoekers gratis toegang tot marktrapporten zoals: European Data Hub Comparison; State of The Dutch Data Centers; en Fact Sheet Value Proposition of NL and EU Data Protection Legislation (GDPR). Een ander resultaat van de samenwerking tussen DG en HostingJournalist.com op het gebied van kennisdeling betreft bijvoorbeeld de opname van een HostingJournalist.com nieuws feed op www.digitalgateway.eu.

Stijn Grove

“HostingJournalist.com is een snelgroeiend redactioneel platform met geweldige artikelen, interviews, blogs, video’s en meer - nu TheWHIR is gestopt is dit wereldwijd een van de weinige serieuze tech media outlets die relevant nieuws brengt voor de cloud, hosting en datacenter industrie,” zegt Stijn Grove, managing director van Dutch Data Center Association & Digital Gateway to Europe, en Chairman van KickStart Europe.

KickStart Europe 2018

Het Knowledge Center op HostingJournalist.com zal naar verwachting live gaan voordat DG’s KickStart Europe 2018 evenement op 24 januari 2018 in RAI Amsterdam wordt gehouden. Tijdens het evenement volgende week in Amsterdam worden meer dan 300 vooral C-level bezoekers verwacht (investeerders en executives binnen de cloud, hosting, connectiviteit en datacenter services industrie). HostingJournalist.com heeft zich tevens als mediapartner verbonden aan KickStart Europe 2018 en zal ook verslag doen van het evenement.

Tijdens KickStart Europe 2018 zullen onder andere de volgende keynote sprekers, experts en panel sessie deelnemers ten tonele verschijnen: Alfonso Aranda Arias, Head of Global Data Center Operations, IBM; Gary Niederpruem, Chief Strategy and Development Officer, Vertiv; Thomas Kind, CIO van DE-CIX; Alex Goldblum, CEO van Eurofiber; Rutger Bevaart, CTO van Custom Connect; en Onno Bos, Director of Sales bij AMS-IX.

Voor de volledige lijst met sprekers tijdens de summit en het uitgebreide KickStart Europe 2018 programma, ga naar: KickStartConf.eu.

Koen Stegeman

“Digital Gateway to Europe is een Nederlands initiatief, maar een organisatie met Europese ambities. Ik kan mij voorstellen dat HostingJournalist.com in de nabije toekomst vergelijkbare samenwerkingen sluit met andere branche-initiatieven in o.a. de Verenigde Staten en Azië,” zegt Koen Stegeman, hoofdredacteur en medeoprichter van HostingJournalist.com.

Snelgroeiende tech media outlet

“Nu TheWHIR met ingang van 1 januari 2018 is gestopt, zijn er wereldwijd niet zoveel serieuze tech media outlets meer over die relevant nieuws brengen voor de cloud, hosting en datacenter industrie,” zegt Stijn Grove, managing director van Dutch Data Center Association & Digital Gateway to Europe, en Chairman van KickStart Europe. “HostingJournalist.com is een snelgroeiend redactioneel platform met geweldige artikelen, interviews, blogs, video’s en meer, welke geleid wordt door een ambitieus team van mensen die extra stappen willen zetten om wereldwijde groei en ontwikkeling te stimuleren met betrekking tot cloud, hosting en datacenter services. Onze ambities zijn eigenlijk vergelijkbaar. We zijn dan ook blij met de huidige initiatieven die wij samen met HostingJournalist.com kunnen ontplooien en we kijken er naar uit om deze samenwerking in de nabije toekomst verder uit te bouwen.”

De redactie van HostingJournalist.com zal op 24 januari 2018 aanwezig zijn tijdens KickStart Europe 2018 om verslag te doen van het evenement en kennis via het eigen nieuwsplatform te delen.

“HostingJournalist.com is een objectief nieuwsplatform voor de wereldwijde cloud, hosting en datacenter industrie,” zegt Koen Stegeman, hoofdredacteur en medeoprichter van HostingJournalist.com. “Vanuit dat perspectief verwelkomen wij samenwerkingsafspraken met een organisatie zoals Digital Gateway to Europe. Organisaties dus die net als ons tot doel hebben om need-to-know informatie en nieuws binnen de sector te verspreiden, om leveranciers, service providers en eindgebruikers te helpen bij het nemen van afgewogen beslissingen. Digital Gateway to Europe is een Nederlands initiatief, maar een organisatie met Europese ambities als het gaat om vertegenwoordiging van belangen binnen de datacenter sector. Ik kan mij voorstellen dat HostingJournalist.com in de nabije toekomst vergelijkbare samenwerkingen sluit met andere branche-initiatieven. In dat geval zou het nieuw op te zetten Knowledge Center op HostingJournalist.com kunnen worden uitgebreid met marktrapporten vanuit andere brancheorganisaties, bijvoorbeeld vanuit de Verenigde Staten en Azië.”

Over Digital Gateway to Europe

Digital Gateway to Europe (DG) is een Nederlands initiatief waaraan overheid en de hosting/datacenter sector zich hebben verbonden om Nederland te promoten als internationale data hub. Wij ondersteunen buitenlandse bedrijven op vele manieren om hun geplande aanwezigheid in Nederland voor te bereiden en mogelijke uitbreiding te faciliteren. Dat doen wij onder andere door middel van het organiseren van evenementen, handelsmissies, lanceringsplatformen en andere meet-ups. Scale-ups, start-ups en enterprises die op zoek zijn naar uitgebreide informatie met betrekking tot de digitale economie van Nederland, kunnen onze Digital Gateway to Europe kennis database raadplegen.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die uit de sector is voortgekomen en ten dienste staat van de sector. Digital Gateway to Europe heeft als achterban organisaties en bedrijven binnen de digitale infrastructuur: datacenters, internet exchanges, cloud providers en connectiviteitproviders.

Over HostingJournalist.com

HostingJournalist.com is een snelgroeiende nieuwsportal welke doelgericht een wereldwijd publiek bedient binnen het cloud, hosting en datacenter business segment. Middels een dagelijkse nieuwsvoorziening - 7 dagen per week, alsmede interviews, opinieartikelen en video feeds, weet HostingJournalist.com CXO’s. IT directeuren, IT en business professionals aan zich te binden. Het nieuwsplatform stelt bedrijven binnen de cloud, hosting en datacenter business in staat om targeted marketingcampagnes uit te rollen, waarin content marketing, advertising en sociale media executie tezamen of los van elkaar zorgen voor een effectief wereldwijd bereik.

In 2017 kondigde HostingJournalist.com een strategische samenwerking aan met OnlineTalentLab B.V. – een web development bedrijf gefocust op digitale innovaties binnen de uitgeefwereld. OnlineTalentLab B.V. opereert zowel in Nederland als in Duitsland en is onderdeel van het bedrijvenportfolio van internationaal mediaondernemer Donald Wiedemeyer, eigenaar van verschillende wereldwijd opererende uitgeefmerken - onder andere binnen de proces- en flowcontrol industrie. HostingJournalist.com is als uitgeefmerk eigendom van BRDR Media (brdr-media.com).

Meer informatie over OnlineTalentLab B.V. is te vinden op onlinetalentlab.nl.

-----------------
Media Contact

Digital Gateway to Europe
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam
The Netherlands

e. info@digitalgateway.eu
t. +31203037860 / +31650439288
Twitter: @dgweu
Laatste van Hostingjournalist.com  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 92 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
Hostingjournal.. contact  

Logo Hostingjournalist.com

Hostingjournal.. sociaal  


Hostingjournal.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl