www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2523 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 88 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Met de nieuwe Sitecore Experience Commerce™ 9 individualiseren merken

De nieuwste commerce-oplossing van Sitecore vestigt een nieuwe standaard in e-commerce, waarmee merchandisers, marketeers en partners de complete winkelervaring kunnen personaliseren.

New York, NY (NRF) & Sausalito, CA – 17 jan. 2018 – Sitecore®, de wereldleider op het punt van experience management software, maakte vandaag de Sitecore Experience Commerce 9 bekend op de NRF 2018: de Grote Retail Show. De nieuwste versie van de commerce-oplossing van Sitecore is het enige cloud-enabled platform dat van huis uit content en commerce integreert. Hierdoor kunnen merken de end-to-end winkelervaring compleet personaliseren en individualiseren, vóór, tijdens en na de transactie.

Uit recent onderzoek blijkt dat max. 86% van de klanten personalisering beschouwt als een essentiële factor bij een aankoop. Toch geeft een derde van de merken toe niet over de middelen en vaardigheden te beschikken om de gewenste klantervaring aan te bieden. Vooruitlopend op ontwikkelingen in de bedrijfstak heeft Sitecore het commerce platform volledig vernieuwd om content, commerce en contextuele informatie te combineren. Tegelijk worden beter bruikbare, snellere bedrijfsmiddelen in één overzicht geïntroduceerd.

"Experience Commerce 9 bewijst opnieuw onze inzet om de beste winkelervaring voor consumenten te ontwikkelen en de ROI voor merken te vergroten," zegt Mark Frost, Sitecore Chief Executive Officer. "Wij zijn het enige platform dat continu leert van het klanttraject via alle contactpunten. Daardoor verkeren wij in de unieke positie dat wij elke interactie kunnen vertalen naar een relevante ervaring en merken kunnen helpen bij het aanknopen van langdurige relaties met hun klanten."

Als gemakkelijk uit te breidenplatform, ontwikkeld met de nieuwste ASP.NET Core 2.0 technologie biedt Sitecore Experience Commerce 9 bedrijfskansen voor Sitecore-partners en -ontwikkelaars. Ze kunnen de functionaliteit vergroten, eigen plug-ins ontwikkelen of plug-ins van derden toepassen om de klant meer voordelen te leveren. Verdere belangrijke functies zijn:
  • Snellere marktintroductie Sitecore® Experience Accelerator (SXA) Storefront bevat meer dan 40 specifieke commerce-componenten die met drag & drop op elke pagina kunnen worden opgenomen. Hierdoor kunnen merken de ontwikkeling en implementatie van e-commerce winkels versnellen via Microsoft Azure PaaS of installaties op locatie.
  • Inventarisbeheer Bevat support voor online-naar-offline commerce via allocaties, de mogelijkheid multi-store, multi-warehouse en multi-site inventarissen te beheren, verzendingen te traceren, te verrekenen in diverse valuta en gebruikers te informeren over de voorradige hoeveelheden.
  • Catalogusbeheer Er is een gebruikersvriendelijke catalogus opgenomen met nieuwe functies, zoals een globaal productoverzicht en een nieuw algemeen standaard schema.
  • Nieuwe migratietools Met twee nieuwe migratietools kunnen gebruikers van bestaande Commerce Servers catalogi en klantprofielen importeren vanuit elke andere bron en ze automatisch aanpassen voor gebruik in Sitecore Experience Commerce.
  • Nieuwe integratie van door gebruikers gegenereerde content – de Stackla for Sitecore UGC Connector levert een ongeëvenaarde integratie met Sitecore Experience Commerce. Hierdoor kunnen merken dynamisch door gebruikers gegenereerde content vertonen op homepages, e-commerce sites en verder.
  • Flexibele opties voor implementatie en licenties Sitecore Experience Commerce 9 is compatibel met Azure PaaS, IaaS of bedrijfsinterne implementaties en verkrijgbaar op abonnement of doorlopende licenties.
  • Veilige en schaalbare implementatie Sitecore en de leverancier van technologische diensten, Rackspace, hebben de handen ineengeslagen om de beste managed cloud commercediensten aan te bieden. Klanten van Sitecore Experience Commerce kunnen nu profiteren van de door Rackspace geoptimaliseerde, veilig en schaalbare cloud-infrastructuur – evenals hun in de bedrijfstak veelgeroemde ondersteuning en diensten, responsiveness en expertise in e-commerce.
"Veel merken hebben moeilijkheden met content en commerce platformen die niet geïntegreerd zijn. Ze lopen de hoogwaardige kennis van de klant mis die voor goede personalisering nodig is," stelt Jon Panella, GVP, Global Commerce Strategy van SapientRazorfish, een Sitecore Platinum Solution Partner met meer dan negen jaar ervaring met Sitecore en meer dan 150 Sitecore-implementaties. Zulke slechte integraties leiden tot een onsamenhangende, onpersoonlijke klantervaring. Met de consistent innovatieve, geïntegreerde oplossingen van Sitecore kunnen wij onze cliënten helpen echt gepersonaliseerde ervaringen te leveren binnen het hele aankooptraject, ongeacht het kanaal."

Maak meteen een afspraak voor een demo met Sitecore voor meer informatie over Sitecore Experience Commerce 9 op www.sitecore.net.

Over Sitecore
Sitecore is de marktleider op het punt van customer experience management software voor content management, commerce en klantinzichten. De Sitecore Experience Cloud™ stelt marketeers in staat om onmiddellijk gepersonaliseerde content te bieden en op schaal via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 5.200 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, Dow Chemical en L'Oréal – hebben vertrouwd op Sitecore om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.

Voor meer informatie
Ilse Lauwens
ill@sitecore.net

Perscontact NL
LVTPR
Marcel Klein / Edmee Verbeek
Tel.: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: sitecore@lvtpr.com

Sitecore, Own the Experience, Sitecore Experience Cloud, Sitecore xConnect, Sitecore Cortex, Experience Platform, Experience Manager en Experience Database zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke rechthebbenden. Sitecore behoudt zicht het recht voor om aangeboden producten en diensten, evenals specificaties en prijzen, op elk gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen.

© 2018 Sitecore Corporation A/S. Alle rechten voorbehouden.
Laatste van Sitecore  
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

Sitecore haalt investeringsplan van 1,2 miljard dollar binnen om groei te versnellen
Pure as-a-Service ziet sterke klantadoptie in verschillende regio's en sectoren voor een breed scala aan toepassingen

Nemesys en MCS werken samen om veilige IoT-oplossingen te implementeren

Auth0 benoemt Lucy McGrath tot vicepresident Privacy

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Uw ERP-systeem - een achteruitkijkspiegel of een periscoop?

Oracle Cloud Infrastructure kondigt integratie met ServiceNow aan voor beter multi-cloud management

Seeders en Made by Mouses starten samen Amazon-agency Reachers

Entrust-onderzoek onthult dat organisaties de beveiliging van klantdata prioriteren, maar deze blijven blootstellen aan dreigingen

Onderzoek wagenparkbeheerders: 75% is bezorgd dat slecht rijgedrag leidt tot reputatieverlies
3,9 miljoen Ziggo klanten genieten van een volledig digitaal tv-aanbod in super scherpe beeldkwaliteit

SAP benoemt Rojo Consultancy als exclusieve OEM-partner voor de levering van cloud adapters en content

FUJIFILM en Valid Managed Services hernieuwen hun samenwerking

SurveyMonkey lanceert AI-oplossingen voor merk- en branchemonitoring voor flexibeler marktonderzoek

De kracht van SMS voor het IJsselland Ziekenhuis

Schneider Electric lanceert de meest compacte driefase-UPS in zijn categorie: Galaxy VL

NorthC Datacenters breidt uit in Zuid-Holland

Mendix: de volgende stap in procesautomatisering is ‘hyperautomatisering’

Sentia nieuwe cloudpartner SURF voor IaaS-diensten

RS Components kiest Orange Business Services als exclusieve managed service provider om de zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

Robots, cloud en dienstverlening op afstand: echte waarde ligt in de totaalervaring

KnowBe4 Research presenteert onderzoeksrapport over Security Culture

Info Support behaalt Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization

Celonis lanceert nieuwe Execution Management innovaties

CyberArk introduceert aanvalstool om container-omgevingen te testen

De Clickdrive-app wil de ‘Independer’ worden in de rijschoolmarkt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 88 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Sitecore contact  

Logo Sitecore

Sitecore sociaal  


Sitecore tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90855 persberichten
- 5954 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10098 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers