www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 87 dagen geleden)
Bedrijf:

CES: Belgisch bedrijf Smappee gelauwerd op CES Innovation Awards

Kortrijk/Las Vegas, 11 januari 2017 – Stefan Grosjean, CEO van het Belgische cleantechbedrijf Smappee, rondt met een tevreden gevoel zijn aanwezigheid op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas af. Smappee gaat met een vermelding als CES Innovation Award “Honoree” naar huis. Dat is een eervolle vermelding als genomineerde voor een CES Innovation Award. Smappee kreeg deze erkenning voor de Smappee Plus, de meest geavanceerde energiemonitor op de markt, in de categorie “Smart Energy”. Smappee is het enige Belgische bedrijf dat dit jaar genomineerd werd voor een CES Innovation Award.

Foto boven (v.l.n.r.): Jean-Claude Junqua (VP North America Strategy and Business Development), Reinhardt Stevens (Business Developer), Elana Libbrecht (Internal Sales), Johan Baeke (Business Developer), Stefan Grosjean (Founder & CEO).

De CES Innovation Awards worden elk jaar uitgereikt tijdens CES in Las Vegas. Producten die deelnemen aan dit prestigieuze programma worden beoordeeld door een team van industriële ingenieurs, onafhankelijke designers en leden van de vakpers. Zij bekronen de meest uitmuntende productontwerpen en meest innovatieve technologieën uit 28 productcategorieën.

De Smappee Plus, het laatste nieuwe product van Smappee, mocht rekenen op een eervolle vermelding als “Honoree” in de categorie Smart Energy.

Stefan Grosjean, CEO van Smappee: “Het is de bekroning van het continue harde werk van ons gedreven team de voorbije vijf jaar. We gaan door met investeren in onze mensen en technologie om de Smappee Plus, een revolutionair toestel dat in elk huis past, te blijven ontwikkelen. Smappee is de oplossing voor energiebeheer in een gedecentraliseerd, slim energienet.”

Grosjean kwam maandag in Las Vegas aan. Gedurende de beurs had hij verschillende ontmoetingen met media, potentiële klanten en partners. Smappee had ook een eigen stand op de beursvloer, waar de Honoree-trofee van de CES Innovation Awards werd tentoongesteld (foto onder).

Gestart in 2012, nu te koop in 92 landen

Smappee ontwikkelt energiemonitors voor gezinnen en bedrijven, om de energiekosten transparant te maken, en hen te helpen besparen. Een klem op hoofdkabel en een app installeren volstaan om in realtime het verbruik van de huishoudelijke apparaten te volgen.

Stefan Grosjean: “Energie verbruiken, dat was tot voor kort zoals winkelen in een supermarkt zonder prijskaartjes. De totaalsom van je uitgaven wist je pas aan de kassa, wanneer je je elektriciteitsfactuur ontving. Dat is compleet absurd, vandaar de nood in de markt aan oplossingen zoals Smappee. In 2012 zijn we begonnen met Smappee te ontwikkelen, intussen wordt het al verkocht in 92 landen, vooral via e-commerce.”

Gebruikers van Smappee kunnen tot 12% energiekosten besparen door hun verbruiksgedrag aan te passen op basis van de inzichten uit de app. Vervangen ze ook oude, energievretende apparaten door zuinigere, dan loopt dit op tot 30%.

“Een smart home voor de prijs van een smartphone”

Smappee Plus, het laatste nieuwe product van Smappee, laat niet alleen toe om alle verbruik en productie van energie in huis te monitoren. De monitor kan ook als “verkeersregelaar” van de energiestromen in huis optreden. Gebruikers met zonnepanelen, batterijen, of windmolens voor huishoudelijk gebruik, kunnen zo de eigen geproduceerde energie optimaal aanwenden – en nog meer kosten besparen.

Daarnaast is Smappee compatibel met “Internet of Things”-toepassingen als Amazon-assistente Alexa, de slimme thermostaat Nest, en binnenkort ook Google Home. Een Smappee Plus kost 495 euro (excl. btw en installatie).

Stefan Grosjean: “Smappee geeft je een smart home voor de prijs van een smartphone. In plaats van een standalone gadget, krijg je een oplossing waaraan je al je andere smart home domotica kan koppelen. Zo creëer je een zuinig, veilig en eenvoudig te bedienen huis.”

Onder: een troste Stefan Grosjean toont de award en geeft een korte presentatie over Smappee op de Smappee-stand in Las Vegas (volledige video te bekijken op Twitter).
Laatste van smappee  
CES: Belgisch bedrijf Smappee gelauwerd op CES Innovation Awards

Grip op energiestromen in en om het huis met Smappee Plus

Smappee integreert Amazon Alexa en maakt gewone apparaten slim
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 87 dagen
smappee contact  

Logo smappee

smappee sociaal  


smappee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl