Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (808 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nutreco geeft boost aan operatie en innovatie met Aerohive wifi

Amstelveen, 11 januari 2017Nutreco, wereldwijde producent van vis- en diervoeding, geeft haar operatie en innovatie een boost met de overstap naar het Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) wifi-netwerk. De belasting van het wifi-netwerk is fors toegenomen en de verwachting is dat de toename verder doorzet. Het wifi-netwerk van Aerohive wordt gekenmerkt door flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het een goede basis voor verdere groei heeft. Nutreco beschikt door implementatie van het netwerk over een groter innovatievermogen en ervaart 30 procent minder supportkosten.  

Binnen Nutreco zijn 5.000 devices in gebruik. De verwachting van de 11.000 medewerkers op het gebied van IT-performance neemt bovendien alleen maar toe. Schaalbaarheid en flexibiliteit bieden hierbij uitkomst. Daarnaast kleefden er nadelen aan het vorige netwerk, met name management issues. Nutreco werkt met een wereldwijde IT-afdeling die met behulp van outsourcingspartners alle locaties bedient. De deployment verliep omslachtig. Met centraal beheer en management is hier veel winst te behalen. Er draait nu een wireless netwerk dat qua performance een grote stap vooruit is.  

Thijs Moons, Domain Manager Network Services bij Nutreco: “Aangezien we op zoek waren naar een relatie voor de lange termijn, gingen we in de selectie niet over één nacht ijs. We hebben onze keuze gemaakt aan de hand van een Proof of Concept. Het Aerohive netwerk beschikt over ongekende schaalbaarheid. Nutreco kan zo gemakkelijk uitbreiden, zonder access points te vervangen. Daarmee laat Aerohive concurrenten ver achter zich. Bovendien heeft het team een sterk probleemoplossende instelling en staan zij open voor alle ideeën. Aerohive is een prettige sparringpartner en beschikt over veel kennis en expertise, ook strategisch. Zij hebben ons gedurende de uitrol geholpen met het beantwoorden van cruciale vragen.”

Gaby Kroet, Regional Sales Director bij Aerohive: “Nutreco ging op zoek vanuit de behoefte naar goede beheersbaarheid van access points, mogelijkheid tot roaming en eenvoudige deployment. Door de roamingmogelijkheid is er geen plek meer te vinden waar geen verbinding is. Daarnaast is op alle locaties dezelfde wireless standaard gezet. Nutreco kan policies nu centraal uitrollen, wat veel tijd bespaart. Het netwerk draait nu 1,5 jaar en de uitrol is voor tweederde gereed. Er draaien 400 access points en er staan er nog 200 meer op de rol om te vervangen. Naar verwachting verdubbelt het aantal access points in een tijdsbestek van twee jaar. De schaalbaarheid van het netwerk maakt dat ze voorbereid zijn op de toekomst.”

----

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Milpitas in Californië. Voor meer informatie bezoek http://www.aerohive.com, bel 0800 0200462, volg @Aerohive op Twitter, abonneer op het blog, word lid van de community of word fan op Facebook.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
035-5822730
aerohive@marcommit.nl
Tags  
Laatste van Aerohive  
Aerohive lanceert in 2018 meer dan 50 innovaties 

Aerohive HiveManager Shortcuts maakt op spraak gebaseerd beheer van netwerkinfrastructuur mogelijk

Aerohive Cloud Configuration Groups vereenvoudigen microsegmentatie in netwerken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 808 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Aerohive contact  

Logo Aerohive

  +31 (0) 8000 200 462
  NLsales@aerohive.com
  www.aerohive.com
Aerohive sociaal  


Aerohive tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo Alcadis
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Logo Diamanti
Logo Uniserver
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88019 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7681 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau