www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (737 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Telindus en Davinsi Labs bundelen krachten voor ijzersterk securityportfolio

Mike Terhaar aangesteld als Country Lead Nederland bij Davinsi Labs

Utrecht, 10 januari 2018Telindus maakt bekend dat per december Davinsi Labs, expert in Vulnerability Management, Security Information & Event Management en User Activity Monitoring, zich gevestigd heeft bij Telindus in Utrecht. Met deze nauwe samenwerking creëren Telindus en Davinsi Labs een 360 graden securityportfolio, met inbegrip van preventie, detectie en voorspelling van en reactie op inbreuken. Tevens versnelt dit partnerschap de groei op de securitymarkt. Als een afzonderlijke eenheid zal Davinsi Labs vanuit Telindus opereren en de nauwe technische samenwerking met Telindus aanwenden om haar security intelligence expertise verder uit te breiden.  

Met de toegenomen complexiteit binnen het IT-landschap, is het verdedigen van de infrastructuur en het vervolgens monitoren en up-to-date houden van de oplossingen een specialistische en tijdrovende dagtaak geworden. Uit recent onderzoek blijkt dat momenteel slechts 16 procent van de IT-beslissers IT-security in ruime mate of volledig uitbesteedt. Door middel van de securitykennis en -ervaringen van enerzijds Telindus op het gebied van preventie en reactie en anderzijds van Davini Labs op het gebied van voorspellen en detecteren, wordt de drempel om security uit handen te geven kleiner. Dankzij een compleet en proactief securityportfolio hoeven IT-afdelingen zich niet langer zelf te focussen op het beveiligen van het netwerk, maar kan er meer aandacht worden besteed aan innovatie om de business vooruit te helpen.  

Country Lead Nederland Davinsi Labs
Mike Terhaar (48) is door Davinsi Labs aangesteld als Country Lead Nederland. De ambitie van Terhaar is om het bewezen succes in België door te zetten naar de Nederlandse markt. Onder zijn leiding zal het Nederlandse team in het aankomende jaar een sterke groei doormaken. Met meer dan twintig jaar ervaring als securityspecialist, waarvan tien jaar als penetration tester, is Terhaar expert op het gebied van securitybedreigingen voorspellen, herkennen en aanpakken. Mike Terhaar was voorheen Senior Security Specialist bij Davinsi Labs.  

Bram Fabeck, CEO bij Davinsi Labs: “Er gebeurt veel in de wereld van cybersecurity. Door Davinsi Labs in Nederland te vestigen, zetten we een logische stap om zowel onze klanten als die van Telindus te ondersteunen bij de kansen en mogelijkheden die dit met zich meebrengt. De keuze voor Terhaar als Country Lead was hierbij eenvoudig, gezien hij al jaren bij ons actief is en het DNA van Davinsi Labs kent en uitstraalt.”  

Geert Degezelle, Managing Director bij Telindus: “Vorig jaar is Davinsi Labs overgenomen door Proximus. Deze overname sluit naadloos aan bij de focus van Telindus op security en de strategische samenwerking met Davinsi Labs in Nederland is dan ook een logische vervolgstap. Organisaties staan steeds meer onder druk om een end-to-end securitystrategie te implementeren en monitoren. Steeds vaker wordt hierbij gekozen voor het, gedeeltelijk, uitbesteden van security. Hierdoor krijgen organisaties meer ruimte om te focussen op innovatie en het leveren van toegevoegde waarde aan de business. Dankzij de samenwerking met Davinsi Labs kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nu een compleet security-aanbod bieden en IT-afdelingen verder ontzorgen.”  

----------------

Noot voor de redactie:
In de bijlage een foto op hoge resolutie van Mike Terhaar, Country Lead Nederland bij Davinsi Labs.

Mike Terhaar, Country Lead Nederland bij Davinsi Labs

Over Telindus
Telindus gelooft dat iedere IT-infrastructuur dé business innovator kan zijn. Telindus helpt klanten om hun infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Dankzij de solide en onafhankelijke organisatie met ruim 30 jaar ervaring is Telindus continu in staat te investeren in de meest innovatieve technologieën waarmee de klanten voorop blijven lopen. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren. Telindus is een belangrijke partner voor haar klanten en het aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat.  

Telindus, onderdeel van Proximus en zusterbedrijf van Davinsi Labs, heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers als Ciena, Cisco, Juniper Networks, Dell EMC, NetApp, VMware, CommVault, Quantum, Nutanix, Infinera en VCE. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via twitter.com/telindus_NL   

Over Davinsi Labs
Davinsi Labs is een jong Belgisch bedrijf, opgericht in 2014, met vestigingen in de Benelux. De organisatie kent een snelle groei en kan in België als marktleider worden beschouwd op het gebied van Vulnerability Management, Security Information & Event Management en User Activity Monitoring. Mede vanuit dit succes wordt de groei doorgezet naar de Nederlandse markt. Davinsi Labs gelooft dat een nauwkeurig uitgewerkte security intelligence service onmisbaar is voor een succesvol IT-security programma. Het continu verzamelen, meten en analyseren van security gerelateerde data vormt de nodige input voor het maken van de juiste keuzes en investeringen. De organisatie heeft dan ook een unieke focus op security intelligence-oplossingen. De verworven kennis bij het ontwerpen, implementeren en beheren van security intelligence-projecten, voor zowel nationale als internationale bedrijven met tienduizenden actieve gebruikers en systemen, is de basis voor de pragmatische formule voor succes. Een formule die naast de jarenlange ervaring een combinatie is van zorgvuldig geselecteerde technologieën (Rapid7 en Splunk), een goed inzicht in bedrijfsprocessen en een passie voor het vak. Voor meer informatie bezoek www.davinsilabs.com   

Meer informatie
Marcommit
Debbie van Oostrum
telindus@marcommit.nl
035-582 27 30
Eerder van Telindus  
20 dec 2019 Newzoo kiest voor gemoedsrust in de cloud met Telindus

10 dec 2019 Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

27 nov 2019 Gemeente Amsterdam vertrouwt IT-netwerk en beheer toe aan Telindus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 737 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl