www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (644 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Legrand, Minkels en Raritan kiezen voor specialistisch datacenterteam in de Benelux

Veghel, Nederland, 9 januari 2018 – Minkels, Raritan en beursgenoteerd moederbedrijf Legrand (NYSE Euronext Paris: LR) hebben hun strategie de afgelopen jaren verder op elkaar afgestemd om de markt te voorzien van een complete en servicegerichte datacenterstrategie. In zowel Nederland als België nemen Minkels, Raritan en Legrand de volgende stap. Per land vormen deze entiteiten één datacenterteam – ‘Legrand Data Center Solutions’. Er is voor deze strategie gekozen om klanten te kunnen bedienen met een nog breder portfolio aan innovatieve datacenteroplossingen.

Legrand, Minkels en Raritan bieden al geruime tijd geïntegreerde oplossingen voor de datacentermarkt. Terwijl Minkels oplossingen levert op het gebied van IT-behuizingen en koeling, richt Raritan zich op power management en remote access en is Legrand specialist op het gebied van gebouwgebonden infrastructuur. Christiaan van Terheijden, CEO van Minkels en verantwoordelijk voor Legrand Data Center Solutions, licht toe: “Om de klant nog gerichter en efficiënter van dienst te kunnen zijn, is besloten de samenwerking tussen de eerdergenoemde teams te intensiveren. Dit heeft per land geleid tot de samenstelling van een specialistisch team onder de naam ‘Legrand Data Center Solutions’. Samen vertegenwoordigen deze teams het complete datacenterportfolio in de Benelux.”

Deze integratie tussen Legrand, Minkels en Raritan heeft voor de klant positieve gevolgen; één aanspreekpunt met jarenlange kennis, wereldwijde ervaring en een afgestemd innovatief productportfolio voor ieder datacentervraagstuk. Van Terheijden: “Bij complexe projecten is de steun van een goed geïnformeerde, betrouwbare partner essentieel. Het Legrand Data Center Solutions-team biedt een breed scala aan duurzame en innovatieve datacenteroplossingen, ontworpen door specialisten. Zowel voor de infrastructuur – met oplossingen voor racks, containment, koeling en PDU’s – als ook UPS’en, netwerkbekabeling en kabelmanagement.”

***

Over Legrand Data Center Solutions
Betrouwbare, efficiënte en schaalbare datacenterinfrastructuren – dat is wat het team van Legrand Data Center Solutions voor u creëert. Met de gezamenlijke oplossingen van Legrand, Minkels en Raritan profiteert u van maximale beschikbaarheid van uw mission-critical IT-infrastructuur. Dit team van lokale specialisten ontwerpt en realiseert innovatieve oplossingen, inclusief IT-behuizingen, koeling, stroom- en energievoorziening, netwerkbekabeling en toegangsbeheer om tegemoet te komen aan uw specifieke eisen. Legrand Data Center Solutions, uw wereldwijde partner voor innovatieve datacenterinfrastructuuroplossingen. Voor meer informatie: www.datacenter.legrand.com

***

Voor meer informatie voor de pers:

Vincent Liebe, Marketing Manager
vincent.liebe@minkels.com
+31(0)413 31 11 87
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Minkels  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 644 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
Minkels contact  
Logo Minkels
  +31 (0)413 311 100
  info@minkels.com
  www.minkels.com
Minkels sociaal  
Minkels tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl