www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 128 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nieuwe style editor OutSystems halveert UX-ontwikkeltijd applicaties

OutSystems start 2018 met zes nieuwe functionaliteiten

Utrecht, 9 januari 2018 OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, heeft het vierde kwartaal van 2017 afgesloten met zes nieuwe functionaliteiten. Alle innovaties dragen bij aan het verder vergemakkelijken en versnellen van de bouw van bedrijfssoftware. De nieuwste innovatie is een style editor. Deze functie is rechtstreeks ingebouwd in de visuele ontwikkelomgeving, waardoor de User Experience (UX)-ontwikkeltijd aanzienlijk wordt verkort.

Style editor
De zes releases demonstreren hoe toegewijd OutSystems is aan de groeiende Low-Code community. OutSystems biedt al app templates en componenten die aangepast kunnen worden, zodat developers zonder visuele ontwerpexpertise snel een optimale UX kunnen creëren met het ‘drag and drop’-principe. De nieuwe style editor zorgt ervoor dat developers en UX-professionals de gebruikerservaring verder kunnen customizen, zonder dat er CSS-codering bij nodig is, waardoor de UX-ontwikkeltijd halveert.

“Het creëren van een unieke en elegante UX helpt organisaties hun oplossingen te differentiëren en nieuwe klanten te winnen”, zegt João Grazina, Front-End Product Manager bij OutSystems. “CSS is voor veel developers een uitdaging. Hier is gespecialiseerde kennis en veel oefening voor nodig, mede door de complexiteit van meerdere browsers en apparaten. Developers met deze vaardigheden zijn echter schaars. Door de style editor is het visualiseren nu ongelooflijk eenvoudig, zonder CSS-codering.”

Digitale transformatie
“Onze consultants helpen organisaties hun bedrijf te transformeren. Hierbij profiteren we van de snelheid van OutSystems om nieuwe digitale oplossingen te testen in ons innovatieteam”, zegt Chad Hahn, partner bij Optimity Advisors, een wereldwijd adviesbureau. “We omarmen methodieken zoals Lean UX, Design Thinking en Google Design Sprints om een snelle iteratiecyclus te creëren. Iedere functie die ons in staat stelt om sneller te werken, betekent dat we sneller feedback krijgen waardoor we onze klanten de best mogelijke oplossing en gebruikerservaring bieden.”

Organisaties worstelen nog steeds met het creëren van een wendbaar IT-landschap. Dit blijft in 2018 een belangrijk focuspunt. In het Forrester-rapport, Predictions 2018: New Technologies Propel Software Development*, werd de verwachting voor 2018 gedeeld. “De reis naar moderne development mogelijkheden gaat door”, schrijft Forrester. “De agile werkmethode en DevOps zorgen voor een continue aanwas van software die bedrijven helpt om beter contact te maken met hun klanten. Door tijdverlies te beperken, de software in kleine sprints op te leveren en te leren van directe feedback, koppelen deze moderne ontwikkelmethoden de softwareontwikkeling nauwer aan bedrijfswaarden.”

Lees hier meer over de recente productinnovaties van OutSystems en hoe OutSystems organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen.

*Forrester, “Predictions 2018: New Technologies Propel Software Development,” Christopher Condo, Jeffrey S. Hammond, Randy Heffner, Rob Koplowitz, Diego Lo Giudice, John R. Rymer, 7 November 2017.

-----

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Hierdoor kan het volledige applicatielandschap visueel worden gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.
 
Meer informatie:

Marcommit
Sanne Bekkema
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com
Laatste van OutSystems  
OutSystems verkrijgt investering van 150 miljoen dollar en waardering van 9,5 miljard dollar

Transfer Solutions ontwikkelt Talent Enable-app voor stichting Everyday Heroes

Phact ontwikkelt IoT-software voor autonome tractor AgXeed
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 128 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
OutSystems contact  

Logo OutSystems

  +31(0)346 583 000
  www.outsystems.com
OutSystems sociaal  


OutSystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl