www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (647 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Wibu-Systems Blurry Box softwarebeveiliging gekozen als product van 2017 door Electronic Products Magazine

Karlsruhe, januari 2018 – Blurry Box, het cryptografieproduct van Wibu-Systems, leverancier van innovatieve technologie voor het beheer van softwarelicenties, is door de redactie van het gerenommeerde, engelstalige vaktijdschrift Electronic Products Magazine opgenomen in de lijst van twaalf beste producten voor 2017. 

De selectie voor de The Product of the Year Award vond het afgelopen jaar voor de 42ste keer plaats. De redactie van Electronic Products, onderdeel van de AspenCore mediagroep, onderzocht de in 2017 geannonceerde technologieproducten grondig. Duizenden inzendingen zijn beoordeeld op basis van hun vernieuwende eigenschappen, ontwerp, functionaliteit en de bijdrage aan een gunstige prijs prestatie verhouding.

Software kan een belangrijk deel uitmaken binnen de productontwikkeling. De investering daarin worden dikwijls teniet gedaan doordat programatuur zich te gemakkelijk laat kopiëren. Dit kopieerproces is lastig te voorkomen, zeker wanneer een product ergens in het veld operationeel in gebruik is genomen en onderhevig is aan fysieke inbraak of aan cyberaanvallen. Wibu-Systems Blurry Box cryptografische technologie beschermt de uitgevers van software tegen inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten en biedt tegelijkertijd ook bescherming tegen softwarepiraterij, manipulatie van code en reverse engineering door het toepassen van zeven gepubliceerde methoden (creatie, modificatie, encryptie dan wel variatie van code, aanbrengen van: valluiken en vertragingen van het ontsleutelproces, keuzemogelijkheden in codevarianten en een statusmachine in de vorm van een dongel). Daarmee maakt Blurry Box het stelen van code kostbaarder dan het ontwikkelen van software. Vanwege de enorme complexiteit waarvoor de hacker zich  geplaatst ziet, zal hij of zij er eerder voor kiezen om zelf functioneel soortgelijke software vanuit een eigen ontwerp te ontwikkelen.

De Blurry Box technologie is inmiddels geïntegreerd in CodeMeter, het platform van Wibu-Systems voor licentiebeheer en beveiliging van software en data. Het systeem, extraheert, dupliceert, modificeert en versleutelt individuele functies, selecteert varianten en houdt bij de uitvoering van deze processen rekening met het stroomschema van het programma. Valkuilen en vertragingen in het ontsleutelingsproces verhinderen aanvallen van hackers met brute kracht. De technologie bleek niet te kraken tijdens een intertationale hackers wedstrijd in 2017.

Oliver Winzenried, CEO en oprichter van Wibu-Systems is van mening dat in onze gedigitaliseerde samenleving beveiliging het allerbelangrijkste is. ”Neem bijvoorbeeld het intellectueel eigendom binnen de processen van productiemethoden volgens Industrie 4.0 principes. De kennis van productiedata, machineconfiguraties en de bijbehorende besturingsoftware vertegenwoordigt een enorme waarde voor de betrokken ondernemingen. Die kennis moet je veilig stellen net als het beheer over de productie-aantallen, de beveiligingsupdates en de implementatie van activeringsmogelijkheden op afstand van aanvullende functionaliteit. Blurry Box plaatst software bescherming op een geheel nieuw niveau.”

De informatie over Product of the Year Awards 2017 is gepubliceerd in de januari editie van Electronic Products met een omslagartikel en een beknopte omschrijving van elk product. Gelijktijdig staan deze producten ook vermeld op de website van Electronic Products: https://www.electronicproducts.com/Templates/ProductYear.aspx. Meer informatie over Blurry Box is te vinden op https://www.wibu.com/protection-suite/blurry-box-cryptography.html.

Over Wibu-Systems
WIBU-SYSTEMS AG (WIBU®) met het hoofdkantoor in het Duitse Karlsruhe, is in 1989 opgericht door Oliver Winzenried en Marcellus Buchheit. De onderneming is een innovatieve marktleider op het gebied van beveiligingstechnologie voor mondiaal softwarelicentiebeheer. De brede reeks oplossingen van Wibu-Systems bieden een oplossing voor het afschermen van alle vormen van digitale content, inclusief intellectueel eigendom en software applicaties voor computer systemen, mobiele toepassingen, industriële automatiseringsoplossingen en cloud-diensten.  Wibu-Systems BV is een zelfstandige onderneming, gevestigd aan de Welbergweg 19, 7556 PE in Hengelo en staat onder leiding van Marcel Hartgerink. Via zijn bedrijf Identi-Holding BV is hij tevens eigenaar van Wibu-Systems Ltd en de overige bedrijven, verantwoordelijk voor de activiteiten in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal en Spanje, 

Voor meer informatie: www.wibu-systems.nl, tel.: 074 7501495

Wibu-Systems Blurry Box softwarebeveiliging
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 647 dagen
PR contact  
Logo Franssen Communicatie
WIBU-SYSTEMS contact  
Logo WIBU-SYSTEMS
  +31 (0)74 75 01 495
  info@wibu-systems.nl
  www.wibu-systems.nl
WIBU-SYSTEMS sociaal  
WIBU-SYSTEMS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau