www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (643 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

NETGEAR introduceert Nighthawk Pro Gaming met twee flagship-producten om lag te elimineren en gameplay te verbeteren

Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi Router en SX10 10G/Multi-Gig LAN Switch geven gamers de kracht om te winnen

Gouda, 8 januari 2018NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), wereldleider in netwerkapparatuur voor het slimme huis, lanceert deze week op CES 2018 in Las Vegas twee nieuwe producten die je gameplay een boost geven - Nighthawk® Pro Gaming WiFi Router (XR500) en Nighthawk® Pro Gaming SX10 10G/Multi-Gig LAN Switch (GS810EMX). Of je nou online aan het gamen bent, een LAN-party organiseert, of HD-content streamt, de nieuwe NETGEAR Pro Gaming producten tillen je netwerk naar een nieuw niveau van snelheid, prestatie, personalisatie en controle.

Gamers willen natuurlijk elk voordeel benutten om maximaal tot hun recht te komen in hun favoriete online multiplayer-game. Of je nou een serieuze of een casual gamer bent, en of je nou speelt op een console of een pc, de Nighthawk Pro Gaming Router XR500 en de Nighthawk Pro Gaming Switch SX10 voorkomen ongewenste interrupties en geven je de mogelijkheid om je gameplay naar het volgende niveau te tillen.

De nieuwe, revolutionaire NETGEAR Nighthawk Pro Gaming WiFi Router (XR500) biedt geavanceerde, innovatieve software om netwerkverbindingen te optimaliseren door het stabiliseren van de ping, het terugdringen van lag-pieken en ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent, met betrouwbare connectiviteit, zowel draadloos als via een kabel, voor geavanceerde online gameplay. De Gaming Dashboard, Geo Filter, Quality of Service (QoS) en Network Monitoring functionaliteiten maken personalisatie mogelijk en bieden gaming-prestaties die ongeëvenaard zijn in de router-wereld. De Nighthawk Pro Gaming WiFi Router beschikt over best-in-class hardware functionaliteit, zoals een dual-core 1.7GHz processor, Quad-stream Wave 2 WiFi met MU-MIMO, en vier krachtige externe antennes, gebundeld in een agressieve en indrukwekkende behuizing.

De NETGEAR Nighthawk Pro Gaming SX10 10G/Multi-Gig LAN Switch (GS810EMX), die een eervolle vermelding kreeg bij de 2018 CES Innovation Awards, volgt de Nighthawk S8000 op en biedt een geavanceerde 10G-switch om streams te priotiseren met QoS voor het finetunen van gameplay. De Nighthawk Pro Gaming SX10 LAN Switch biedt hard-wired snelheden voor gamers die competitief voordeel eisen, met volledige lag-vrije prestaties. Hij heeft twee auto-adaptive 10Gigabit/Multi-Gigabit poorten die een naadloze data-overdracht leveren met vijf verschillende verbindingssnelheden en opties voor een breed scala aan verbonden apparaten: 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps of 10Gbps. Dankzij link aggregation, kan de switch 20Gbps overdrachtsnelheden realiseren tussen de Nighthawk Pro Gaming SX10 Switch en uw netwerkapparatuur, waaronder netwerkopslag als NETGEAR ReadyNAS®. Een van de belangrijkste software-functionaliteiten van de switch, het Gaming Dashboard, biedt analytics voor een overzicht van alles wat er op uw netwerk gebeurt en welke poorten prioriteit nodig hebben voor de beste kwaliteit gameplay.

“Alle online gamers, of ze nu informeel, fervent of professioneel zijn, hebben één ding gemeen – de behoefte aan responsieve, lag-vrije gameplay,” zegt David Henry, senior vice president van Connected Home bij NETGEAR. “Met de introductie van Nighthawk Pro Gaming, laat NETGEAR zijn toewijding aan gamers zien, door een product te leveren dat gameprestaties verbetert. We hebben nauw samengewerkt met gamers om functionaliteiten te ontwikkelen die de allerbeste prestaties, personalisatie en gebruiksgemak leveren, voor de ultieme game-ervaring. Er zou niets in je netwerk moeten zitten dat je weerhoudt van de ultieme game-ervaring. MetNighthawk Pro Gaming, heb je de power om te winnen.”

Nighthawk Pro Gaming WiFi Router (XR500)
Met de nieuwe Nighthawk Pro Gaming WiFi Router, kun je zonder frustraties genieten van online en netwerk-gaming. De MU-MIMO WiFi streamed tegelijkertijd naar meerdere apparaten op hetzelfde netwerk, zodat jij en je vrienden probleemloos online kunnen gamen, zonder dat je elkaars prestaties beïnvloedt. Hier zijn wat van de andere belangrijkste redenen waarom je de Nighthawk Pro Gaming Router het in het centrum van je gaming-ervaring zou moeten zetten:
 • Gaming Dashboard — Bekijk in real-time het gebruik van bandbreedte per apparaat, ping delays en heel veel andere parameters.
 • Geo Filter — Fix je gaming lag door de afstand tot servers of andere spelers te beperken, met een gegarandeerde lokale verbinding en een black/white list van voorkeursservers.
 • Quality of Service (QoS) — Priotiseer gaming-apparaten en wijs bandbreedte toe per apparaat om lag als gevolg van queuing in het ISP-netwerk te elimineren.
 • Gaming VPN — Bescherm je netwerkidentiteit, voorkom DDoS-aanvallen en gebruik de VPN-client om met de VPN-server te verbinden.
 • Network Monitor — Controleer op apparaten die teveel bandbreedte opeisen en identificeer applicaties die lag kunnen veroorzaken.
 • Gigabit Ethernet Poorten — Maximaliseer de snelheid met vier (4) GbE LAN-poorten voor vaste verbindingen, ideaal voor snelle games en streamen op hoge kwaliteit.
 • 802.11ac WiFi — Geniet van multi-user MIMO (MU-MIMO) voor simultaan streamen, Quad-Stream, en 160MHz voor hogere snelheden.
 • Dual-Core 1.7GHz Processor — Ondersteun meer apparaten voor betere 4K-streaming, VR-gaming, surfing en meer dankzij de krachtige, snellere processor.
 • AC2600 WiFi — Pluk de vruchten van draadloze snelheden tot 800+1733 Mbps* en verdubbel de beschikbare bandbreedte met simultaan dual-band WiFi.
 • High-Performance Antennes — Betere WiFi-dekking en hogere snelheden dankzij vier (4) externe antennes.
 • Geheugen — Meer dan genoeg ruimte met 256 MB flash en 512 MB RAM.
 • Beamforming+ — Betrouwbaarder verbindingen met minder uitval zorgen voor soepele netwerkprestaties.
Nighthawk Pro Gaming SX10 10G/Multi- Gig LAN Switch (GS810EMX)
De nieuwe, prijswinnende Nighthawk Pro Gaming SX10 8-port Switch is veelzijdig, biedt hoge prestaties en is volledig naar je wensen aan te passen voor gamen zonder beperkingen. Hij biedt een zeer lage latency (bijna nul), een nieuw gaming dasboard en zeer precieze auto-diagnose voor veeleisende gamers. Hij wordt geleverd met de volledige set aan NETGEAR Smart Managed Plus Switch softwarefunctionaliteiten. Niet verwonderlijk dat hij een eervolle vermelding kreeg in de CES Innovation Awards competitie voor het uitmuntende ontwerp! Heb je nog meer redenen nodig om een Nighthawk Pro Gaming SX10 switch aan je netwerk toe te voegen, lees dan door:
 • Twee (2) 5-speed 10Gigabit/Multi-Gig Uplinks — Verhoog snelheden en vergroot de bandbreedte van je netwerk met poorten die zich automatisch aanpassen om 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps of 10Gbps te leveren.
 • Gigabit Ethernet LAN Poorten — Verbind meer vaste apparaten voor gaming parties met de 8 GbE LAN poorten.
 • Gaming Dashboard — Real-time inzicht in prestatie en configuratie via een enkel scherm.
 • Aanpasbare RGB LED-instellingen — Personaliseer de kleur van ieder lampje op je switch voor een betere zichtbaarheid en pas eenvoudig de helderheid en frequentie aan.
 • Tot 20Gbps Port-Trunking/Link Aggregation (LAG) — Aggregate Gigabit of Multi-Gigabit poorten, voor nog hogere snelheden.
 • Geavanceerde VLAN & QoS Configuratie — Geef je gaming-apparaten de prioriteit die ze verdienen.
 • Intuitieve Interface — Het voordeel van een voor mobiel geoptimaliseerde GUI en “één-klik” pre-geconfigureerde instellingen voor alle media-behoeften.
 • Lage Latency — Ervaar de soepelste gaming en de snelste actie.
 • Auto-Diagnostics — Troubleshoot direct, zodat je sneller verder kan spelen.
 • Geruisloos/Fan-less — Geniet van de stilte, dankzij de aluminium behuizing die de hitte verspreidt, zodat luchtgaten of ventilatoren niet nodig zijn.
 • Integratie met Nighthawk — Combineer met de NETGEAR Nighthawk routers voor een fantastische netwerkervaring die perfect is voor gamen.
 • Garantie — Een gerust gevoel met de driejarige garantie en de opties voor gratis technische ondersteuning.
“De nieuwe Nighthawk Pro Gaming SX10 10GbE LAN Switch is ontworpen om aan de gespecialiseerde eisen van gamers te voldoen en is uitgerust met speciale functionaliteiten om laggy gameplay te elimineren,” zegt Richard Jonker, senior vice president SMB bij NETGEAR. “Met de Nighthawk Pro Gaming SX10 Switch, wordt het eenvoudig om applicaties die veel bandbreedte gebruiken te identificeren om netwerkverstoppingen terug te dringen. Het gaming dashboard biedt real-time inzicht in het gebruik van bandbreedte per apparaat, zodat je optimale prestaties kan garanderen en precies weet waar je bandbreedte voor wordt gebruikt.”

Prijs en beschikbaarheid
De NETGEAR Nighthawk Pro Gaming WiFi Router (XR500) is per direct beschikbaar via de grote retailers en online voor een adviesprijs van $299.99.

De NETGEAR Nighthawk Pro Gaming SX10 10G/Multi-Gig LAN Switch (GS810EMX) is wereldwijd beschikbaar via de grote retailers en online voor een adviesprijs van $299.99.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst
(t) +31 71 568 00 28
netgear@pridepr.nlOver NETGEAR, Inc.
NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. NETGEAR-producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloos, Ethernet en powerline. De producten hebben focus op betrouwbaarheid en gemak. De productlijn bestaat uit bedrade en draadloze apparaten die netwerken, breedband toegang en netwerkconnectiviteit toestaan. Deze producten zijn beschikbaar in meerdere opstellingen om aan te sluiten op de behoefte van eindgebruikers in elke regio waar de producten van NETGEAR worden verkocht. NETGEAR-producten worden verkocht in meer dan 38.000 winkellocaties over de hele wereld, en door zowel 30.000 value-added resellers, als vele grote service providers van kabel en mobiele netwerken. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier in San Jose, Californië en kantoren in 25 landen. Meer informatie is beschikbaar op

www.netgear.nl of op www.netgear.be. Volg NETGEAR op http://twitter.com/NETGEAR en op Facebook: http://www.facebook.com/NETGEAR.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NETGEAR  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 643 dagen
PR contact  
Logo Pride PR
NETGEAR contact  
Logo NETGEAR
  +31(0)182-587000
  info@netgear.nl
  www.netgear.nl
NETGEAR sociaal  
NETGEAR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
Logo Intermax
Logo ISBW
Logo KnowBe4
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl