Datum: (210 dagen oud)
Bedrijf:

Trend Micro groeit en betrekt nieuw kantoor in AmsterdamAmsterdam - Trend Micro, wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft een nieuw kantoor betrokken in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Deze verhuizing ligt in lijn met de ambitieuze groeiplannen die het bedrijf heeft in Nederland, zowel op het gebied van personeel als in het aantal nieuwe klanten. Trend Micro heeft jarenlang kantoor gehouden in Vianen, maar omdat het Nederlandse kantoor ook zal fungeren als centrale hub in Europa, is nu gekozen voor een kantoor op een A-locatie in de Randstad.

“Wanneer organisaties serieus aan de slag gaan met hun digitale transformatie, komt al snel het onderwerp veiligheid ter sprake. ‘Security by design’ lijkt nu echt te landen bij veel beslissers, zeker wanneer data verwerkt gaat worden in de cloud en met de GDPR op komst. We zien dan ook een sterke toename in het aantal gesprekken dat wij hierover voeren met klanten en het aantal oplossingen dat wij hiervoor verkopen. Deze groei heeft zich al vertaald in een aantal nieuwe medewerkers dat onlangs is begonnen en zal naar verwachting resulteren in een omzetgroei van zeker vijftig procent in 2020. Om onze bestaande en nieuwe medewerkers te voorzien van een moderne werkplek die ook goed bereikbaar is vanuit Schiphol Airport, hebben we besloten om dit kantoor in Amsterdam te betrekken”, aldus Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux.

Trainingen
Het nieuwe kantoor, dat is gevestigd in een karakteristiek gebouw in Amsterdam Zuid-Oost, is voorzien van een groot aantal werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast zal het kantoor ruimte bieden voor internationale trainingen waar medewerkers en partners worden getraind over de nieuwste security-oplossingen van het bedrijf.

De nieuwe contactgegevens van Trend Micro Nederland zijn:
Herikerbergweg 92 (Jupiter gebouw)
1101 CM Amsterdam
Tel: 020 - 2182270

#####

Over Trend Micro
Trend Micro Inc. is wereldwijde specialist op het gebied van beveiligingssoftware en zorgt voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. De oplossingen voor consumenten, bedrijven en overheden bieden een gelaagde content-beveiliging voor optimale bescherming van informatie op mobiele apparaten, endpoints, gateways, servers en in de cloud. Trend Micro zorgt voor slimme bescherming van informatie, met behulp van een innovatieve beveiligingstechnologie die eenvoudig te gebruiken en beheren is en past binnen een veranderend ecosysteem. Alle oplossingen worden ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network. Deze cloud-gebaseerde, wereldwijde threat intelligence wordt ondersteund door meer dan 1.200 beveiligingsexperts over de hele wereld. Voor meer informatie: blog.trendmicro.nl en trendmicro.nl

Voor meer informatie
Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com
 
Whizpr
Renée Rijken / Winnie Silvertand / Mandy Willemsen
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro (at) whizpr.nl