www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2486 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (787 dagen geleden)
Bedrijf:

New Heroes en Schouten & Nelissen slaan handen ineen en bieden innovatieve combinatie online leren en coaching

’s-Hertogenbosch, “Leren voor iedereen bereikbaar maken”, dát is de missie van New Heroes. Niet alleen voor de ‘happy few’, maar voor iedereen met een leervraag.

Zij doen dit via een online platform, waar mensen voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunnen werken aan hun soft skills. New Heroes biedt online trainingen (ook wel leerreizen genoemd) aan over uiteenlopende thema’s, gericht op zowel werk-gerelateerde als persoonlijke leervragen.

In samenwerking met Schouten & Nelissen geeft New Heroes deelnemers nu de unieke mogelijkheid om hun training/leerreis uit te breiden en op maat te maken middels het aanbieden van persoonlijke coaching door een professionele coach van Schouten & Nelissen.

New Heroes werkt zowel voor individuele deelnemers als voor bedrijven. Vanaf vandaag zijn de bestaande abonnementen aangevuld met de optie van individuele coaching, die de deelnemer op elk gewenst moment kan inzetten.

Hoe werkt het?

Via het New Heroes-platform beschrijft een deelnemer kort de coachvraag en op basis daarvan zoekt Schouten & Nelissen een passende coach. De coach wordt vervolgens rechtstreeks aan de deelnemer gekoppeld en dan kunnen zij meteen van start. De coaching vindt plaats via het New Heroes-platform.

Traditionele coaching werkt op basis van persoonlijke gesprekken tussen coach en coachee. New Heroes en Schouten & Nelissen kiezen er juist voor om gebruik te maken van Integrated Coaching, waarbij het gaat om korte coachmomenten, to-the-point en gericht op de vraag die voorligt. Dat kan via skype, telefonisch of schriftelijk via het platform. Deelnemer en coach maken zelf afspraken over vorm en frequentie. Op het platform kan een deelnemer zien hoeveel coachtijd er nog beschikbaar is. Ook kan het aantal coach-uren eenvoudig worden uitgebreid mocht dat nodig zijn.

Voor bedrijven met een New Heroes-abonnement, is dit ook een interessante uitbreiding. Coaching kan werken alls een leerversneller en kun je inzetten voor een gehele organisatie of juist voor specifieke deelnemers (of deelnemersgroepen). En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Waarom de combinatie met online leren?

Jorn van Wijk, CEO New Heroes; “We merkten dat deelnemers tijdens of juist door een leerreis ontdekken dat zij een dieperliggend vraagstuk hebben dan zij aanvankelijk dachten. In díe gevallen is het van toegevoegde waarde om een professionele coach in te zetten.”

Hij vervolgt: “Om coaching aan te bieden moet je zeker zijn van de kwaliteit van de coach. New Heroes heeft geen eigen coaches, in die zin zijn wij een soort Uber. Vandaar dat wij de samenwerking hebben gezocht met Schouten & Nelissen. We weten namelijk dat zij erg hoge kwaliteitscriteria hanteren bij de selectie van de coaches”

Schouten & Nelissen heeft een pool van gekwalificeerde coaches, die zijn opgeleid tot Integrated Coach. Dit betekent dat zij gewend zijn om te coachen via een online platform, telefonisch, per skype of per mail.

Benny Leijdsman, directeur Coaching van Schouten & Nelissen, voegt hieraan toe: “Deze combinatie is uniek en erg krachtig, omdat je als deelnemer altijd, op elk moment, toegang hebt tot jouw coach. En dat sluit weer aan bij de behoefte van deelnemers om ‘just in time, just for me’ te leren en te ontwikkelen. Ook past deze aanpak prima in hedendaagse noties over opleiden en leren, waarbij veel aandacht is voor werkplekleren en het principe van 70-20-10”.

Hij noemt als metafoor: “De coaching zou je kunnen zien als de personal trainer, die je inzet als toevoeging van je sportschoolabonnement, en die jou helpt om nog beter en gerichter met je leerdoel om te gaan.”

Van Wijk onderstreept dat dit nieuwe aanbod exact past in de missie van New Heroes: “Wij zijn enorm trots en blij dat het ons hiermee gelukt is om naast soft skill-ontwikkeling ook professionele coaching op een laagdrempelige en betaalbare manier voor iedereen bereikbaar te maken.”

Over New Heroes
Online trainingsspecialist New Heroes is in 2015 opgericht door Jan Schouten, grondlegger van Schouten & Nelissen. New Heroes biedt inmiddels ruim 70 online trainingen aan voor bedrijven en particulieren, van teamleiderschap tot timemanagement en van assertiviteit tot communicatie. Kenmerkend zijn de vele praktijkopdrachten en de hoge mate van effectiviteit. New Heroes is inmiddels actief in China, Polen, België, Australië en Mexico. Kijk voor meer informatie op www.newheroes.com.

Over Schouten & Nelissen
Schouten & Nelissen is marktleider op het gebied van ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Het familiebedrijf, opgericht door Jan Schouten in 1980, heeft 35 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Met het internationale label Schouten Global is de organisatie wereldwijd actief in meer dan 50 landen en heeft zij naast het hoofdkantoor in Zaltbommel vestigingen in onder andere China, Duitsland, Rusland, België en Polen. Op het hoofdkantoor werken circa 350 professionals, daarnaast beschikt Schouten Global over een internationaal netwerk van meer dan 700 zeer ervaren trainers, coaches en consultants.
Laatste van Schouten & Nelissen  
New Heroes en Schouten & Nelissen slaan handen ineen en bieden innovatieve combinatie online leren en coaching

De leiderschapstest: Hoe staat het met uw ontwikkeling als leider?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 787 dagen
Schouten & Nel.. contact  

Logo Schouten & Nelissen

  +31(0)418 - 688 666
  info@sn.nl
  www.sn.nl
Schouten & Nel.. sociaal  


Schouten & Nel.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo ConoScenza
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87724 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7444 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl