Datum: (209 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Yotta betreedt Nederlandse markt met platform voor infrastructureel asset management

Connected Asset Management-platform Alloy legt de basis voor smart cities en IoTAmsterdam, 21 december 2017Yotta, leverancier van software voor infrastructureel asset management, wil de Nederlandse markt veroveren met het Connected Asset Management-platform Alloy voor (lokale) overheden en asset managers. Deze cloud-oplossing maakt het eenvoudiger om enorme hoeveelheden data te beheren. Gebruikers kunnen deze data eenvoudig real-time raadplegen, verkennen en inzetten ter verbetering van hun besluitvorming en dienstverlening. Alloy biedt nieuwe technologie die de connectiviteit tussen assets, mensen en organisaties verbetert. Met Alloy leggen (lokale) overheden de basis voor smart cities, Internet of Things (IoT) en verbeterde connectiviteit.

Straatverlichting
De module Asset Core in Alloy biedt een uitgebreide end-to-end asset management-functionaliteit. Daarnaast voorziet het platform met verschillende modules in de behoeften van asset managers die verantwoordelijk zijn voor specifieke categorieën. De eerste categorie die profiteert van Alloy is straatverlichting. De Street Lighting-module is gebaseerd op Mayrise, de asset management-software van Yotta. Alloy voegt hier nieuwe mogelijkheden, zoals NightScape-visualisaties, aan toe om beheerders van straatverlichting effectief te ondersteunen. Overige asset-modules, zoals Structures, Green Spaces, Drainage en Waste Management zijn momenteel in ontwikkeling en vullen Asset Core perfect aan.

Kaarttechnologie
Met uitgebreide, op servers gebaseerde kaarttechnologie en unieke mesh-functionaliteit omarmt Alloy het groeiend aantal via sensoren verbonden assets en IoT. Gebruikers kunnen data van assets opvragen en gebruiken voor verbeterde besluitvorming. De krachtige en aantrekkelijke interface waarin kaarten centraal staan bouwt voort op het succes van Horizons, het gevisualiseerde asset management-systeem van Yotta. Het gebruiksgemak van de interface draagt bij aan optimale adoptie.

Het cloud-platform wordt as-a-service aangeboden, waardoor organisaties de kosten van hun IT-infrastructuur kunnen terugdringen. Tegelijkertijd profiteren zij van een goede beschikbaarheid, snelle implementatie en optimale ondersteuning. Yotta heeft de app Alloy Mobile ontwikkeld om gebruikers een volledig mobiele ervaring te bieden.
 
Nick Smee, CEO van Yotta: “Alloy is een baanbrekend platform dat de basis legt voor smart cities, IoT en een nieuwe wereld van connectiviteit. Het biedt een compleet nieuwe aanpak die (lokale) overheden en asset managers overal ter wereld helpt om assets eenvoudiger en efficiënter te beheren en gefundeerde beslissingen te nemen die zorgen voor verbeterde dienstverlening tegen lagere kosten.”

----

Over Yotta
Yotta is een leverancier van softwareoplossingen en diensten die (lokale) overheden en asset managers in staat stelt om infrastructuur ingrijpend te verbeteren. Innovatie staat centraal, of het nu gaat om de ontwikkeling van efficiëntere en accuratere bewakingstechnieken of de ontwikkeling van software die het ontastbare tastbaar maakt. Met ruim 200 klanten (waaronder Britse gemeenten, servicepartners en onderhoudsaannemers en een groeiende klantenkring in Europa en Australië) is Yotta wereldwijd leider in infrastructureel asset management.

Yotta heeft in 2017 zijn nieuwe connected asset management-platform Alloy geïntroduceerd. Deze cloud-oplossing maakt het eenvoudiger voor organisaties in alle delen van de wereld om enorme hoeveelheden data te beheren. Gebruikers kunnen deze data eenvoudig real-time raadplegen, verkennen en inzetten ter verbetering van hun dienstverlening. Voor meer informatie: www.yotta.co.uk

Meer informatie
Yotta
Shivani Prashar
+44 (0)1926 319 613
shivani.prashar@yotta.co.uk
 
Marcommit
Tessie Woestenberg
035-5822730
tessie@marcommit.nl