Datum: (208 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

AnylinQ Group stelt Bastiaan Konings aan als Directeur ConsultancyLeusden, 21 december 2017 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data managementoplossingen, heeft Bastiaan Konings (49) aangesteld als Directeur Consultancy. Hij gaat op 1 januari 2018 officieel van start in deze nieuwe functie.

Als Directeur Consultancy wordt Bastiaan Konings verantwoordelijk voor de consultancy-activiteiten van de business units System Management, Open Source, Network Management, Transition Services en External Resources. Hij rapporteert direct aan CEO Dennis Kuipers.

Konings werkt sinds 2008 bij TenICT, dat eerder dit jaar werd overgenomen door AnylinQ. Hij bekleedde onder meer de functie Business Unit Directeur. “Ik verheug me op deze nieuwe rol binnen ons sterk groeiende bedrijf en de mogelijkheid bij te dragen aan het verder ontwikkelen van de organisatie. Na het samengaan van AnylinQ en TenICT zijn we nog beter in staat onze klanten mee te nemen in de snelle ontwikkelingen in de ICT.”

Dennis Kuipers, CEO van AnylinQ Group: “De nieuwe AnylinQ organisatie begint steeds meer vorm te krijgen. We hebben ervoor gekozen één persoon eindverantwoordelijk te maken voor alle consultancy business units met een integrale focus op de ontwikkeling van kennis en ervaring. Ik ben blij dat Bastiaan zich wil toeleggen op deze taak. Hij is langgediende in de branche en is inmiddels 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van deze business. In 2018 zullen Bastiaan en ik daarin de volgende stappen zetten. We kijken daar met vertrouwen en plezier naar uit.”

Eerder werd al de benoeming van Ruud de Keijzer als Directeur Solutions bekendgemaakt. Ook hij start op 1 januari in deze nieuwe functie.

### 

Over AnylinQ Group
AnylinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 200 gedreven AnylinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten ten alle tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnylinQ heeft in het voorjaar van 2017 TenICT overgenomen en is hierdoor een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst vier maal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnylinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei en Commvault.

Meer informatie: www.AnylinQ.com