Datum: (215 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

The Greenery zet Ctac iPaaS-platform in voor vernieuwing telerapplicaties

Ctac iPaaS-platform verbindt nieuw webportal met applicaties voor veilige en betrouwbare informatieontsluiting’s-Hertogenbosch – Business & Cloud Integrator Ctac heeft haar eerste opdrachtgever aangesloten op het in-house ontwikkelde iPaaS-platform (Integratie Platform-as-a-Service), gebaseerd op Dell Boomi. Internationaal groente- en fruitbedrijf The Greenery wil hiermee zijn informatie sneller ontsluiten en beschikbaar maken voor nieuwe toepassingen. Deze eerste inzet van de clouddienst van Ctac verbindt het nieuwe telersportal van The Greenery met de achterliggende applicaties. Hierdoor ontstaat een veilige, flexibele, betrouwbare en snelle informatieontsluiting.

Het oude webportal was qua gebruiksvriendelijkheid en responstijd voor verbetering vatbaar. The Greenery ontwikkelde daarom een nieuw webportal, gecreëerd binnen Mendix en gehost in de cloud. Telers geven hier onder andere de aanvoerprognoses aan, regelen transport en ontvangen opdrachten. Hiervoor worden via verschillende applicaties diverse proces- en datastromen opgestart. Een complex proces, waarbij naadloze integratie cruciaal is. Met het Ctac iPaaS-platform (powered by Dell Boomi) brengt Ctac losse onderdelen samen, of ze nu on-premise of in de cloud staan. Door de informatie via API’s te ontsluiten, kan deze informatie met het iPaas-platform ook eenvoudig beschikbaar worden gemaakt voor andere toepassingen, zoals een directe koppeling met het systeem van de teler.

De integraties werden ontwikkeld en getest in de cloud-omgeving van Dell Boomi. Vervolgens vonden acceptatie, ingebruikname en productie plaats in het datacenter van Ctac. Doordat Dell Boomi op eigen servers van Ctac draait, zijn klanten er zeker van dat hun data veilig is en onder de Nederlandse wetgeving valt.

Philip Limvers, CFO van The Greenery: “Wij streven naar een betere kwaliteit en beschikbaarheid van onze informatie. Onze telers vormen de backbone van onze organisatie en wij willen het hen dan ook zo makkelijk mogelijk maken om altijd en overal hun forecast van de leveringen van groente en fruit en vervoersbehoefte met ons te kunnen afstemmen. Dus ook direct vanaf het land of vanuit de kas. Het iPaaS-platform van Ctac maakt een snelle, correcte en veilige ontsluiting van de informatie tussen het nieuwe webportal en de achterliggende applicaties mogelijk. Hiermee kunnen wij de telers bieden wat ze nodig hebben.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Als Business & Cloud Integrator komen we veel bij organisaties over de vloer. Door deze ervaring weten we tegen welke uitdagingen zij aanlopen als ze verschillende cloudoplossingen willen verbinden met hun back-end of met andere cloudapplicaties. Het Ctac iPaaS-platform past dan ook uitstekend in ons portfolio en ik ben trots op de livegang van The Greenery als eerste opdrachtgever.”

Over The Greenery
Met circa 500 telers van coöperatie Coforta als eigenaar levert en distribueert The Greenery het hele jaar door een compleet, dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie. Om dit te realiseren, werkt The Greenery ook samen met internationale telers en telerscoöperaties. Het efficiënt beheren en sturen van ons brede productaanbod is het vak dat The Greenery beheerst.

The Greenery werkt vanaf de bron (haar telers) tot het distributiecentrum van haar klanten met het besturingssysteem SAP. Dankzij de volledige implementatie van SAP is de supply chain optimaal ingericht. The Greenery kan op basis van de beschikbare data nog nauwkeuriger sturen op leverbetrouwbaarheid en efficiency. Meer informatie is te vinden op www.thegreenery.com.

Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren, creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. De organisatie biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten, waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform. Ctac bestaat in 2017 vijfentwintig jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate.

De organisatie heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Bij het bedrijf werken per ultimo september 2017 443 medewerkers. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk. Meer informatie is te vinden op www.ctac.nl.

Voor meer informatie:

Ctac N.V.
Meerendonkweg 11
5216 TZ ’s-Hertogenbosch
Postbus 773
5201 AT ’s-Hertogenbosch
www.ctac.nl

Henny Hilgerdenaar – CEO
Douwe van der Werf – CFO

T. 073 - 692 06 92
E. info@ctac.nl