Datum: (218 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Kaseya introduceert eerste MSP Insights-portal in de markt

Nieuwe tool voor MSP’s om serviceaanbod met de concurrentie te vergelijken en prestaties te benchmarkenAmsterdam, 13 december 2017Kaseya®, leverancier van complete IT-managementoplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, introduceert MSP Insights. Met deze business intelligence- en benchmarkingtool kunnen Kaseya’s MSP-partners grip houden op hun succes.

De online portal – gebouwd op basis van eigen technische en zakelijke data – stelt MSP’s in staat de cijfers van hun business snel en eenvoudig af te zetten tegen die van andere MSP’s. Hiermee kunnen ze het serviceaanbod van nieuwe en opkomende MSP’s analyseren, strategieën omtrent bundeling en prijsstelling evalueren, en technische trends tot in detail bekijken.

Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya: “Onze klantgerichte mentaliteit is wat ons drijft om continu nieuwe technologieën, tools en diensten te ontwikkelen, die onze MSP-klanten helpen hun omzet te verhogen en een groter marktaandeel te veroveren. Het analyseren van concurrenten is erg belangrijk, maar kan ook kostbaar en tijdsintensief zijn. Met onze nieuwe MSP Insights-portal kunnen MSP’s nu hun diensten en strategieën afzetten tegen die van de bredere MSP-community. Bovendien heeft Kaseya de analyse al gedaan. Onze klanten hebben nu dus eenvoudig toegang tot alle essentiële informatie die zij nodig hebben, en kunnen zich voortaan richten op wat écht belangrijk is: hun eigen business draaiende houden en uitbreiden.”

Meer informatie over Kaseya MSP Insights is te vinden op de website van Kaseya. Een account aanmaken kan op https://mspinsights.kaseya.com/.

# # #

Over Kaseya 
Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers en het mkb. Kaseya stelt organisaties in staat IT efficiënt te beheren en te beveiligen om zo succes te realiseren met IT-diensten. De oplossingen van Kaseya zijn beschikbaar als toonaangevende cloudoplossing en als on-premise-software. Hiermee hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren momenteel meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld en worden ingezet door klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie en financiën. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com.

Voor meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund / Tessa Bron
Tel.: 020 - 363 11 52
E-mail: kaseya@progresscommunications.nl