www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (728 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Ruckus introduceert nieuwe veelzijdige serie switches voor NextGen netwerken

ICX 7650-switches bieden hoge performance, flexibele schaalbaarheid en vereenvoudigd beheer voor middelgrote en grote netwerken en voldoet aan de eisen van de komende generatie WiFi-gebruikers

Amsterdam,11 december 2017- Ruckus, onderdeel van ARRIS, heeft een nieuwe serie switches gelanceerd die tegemoetkomt aan de eisen van de nieuwe generatie netwerken. De Ruckus ICX® 7650 serie biedt hoge performance geavanceerde functionaliteiten om te kunnen voldoen aan de huidige en toekomstige netwerkvereisten, zoals de inzet van high-density 802.11ac/802.11ax WiFi, UHD videostreaming, line rate encryptie en één enkel punt van beheer.

De Ruckus ICX 7650 is de best presterende schaalbare edge switch die geschikt is voor 100 Gigabit Ethernet—met de hoogste poortsnelheid voor IEEE 802.3bz (Multi-Gigabit) Ethernetpoorten, plus het grootste aantal IEEE 802.3bt-ready (90 W PoE) poorten die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze serie is de eerste serie switches met een vaste configuratie die 100 Gigabit Ethernet biedt voor campusnetwerken.

“Er worden steeds meer data-intensieve cloudapplicaties draadloos via (mobiele) apparaten gebruikt en daardoor blijft de vraag naar robuuste, hoge snelheid netwerken toenemen”, zegt Siva Valliappan, vice president switching product management van Ruckus. “De innovatieve technologie achter de ICX 7650 switch-serie zorgt ervoor dat aan die vraag voldaan kan worden en biedt gebruikers de mogelijkheid hun netwerkinfrastructuur schaalbaar en toekomstbestendig te maken en daarmee voorbereid te zijn op de toenemende vereisten van bedrade en draadloze netwerken in de komende zeven tot tien jaar.”

De hoge performance Ruckus ICX 7650-serie biedt een flexibele en schaalbare architectuur voor vereenvoudigd beheer en is beschikbaar als een Multi-Gigabit access switch of een middelgrote core/aggregation switch. De ICX 7650 is de eerste Multi-Gigabit (IEEE 802.3bz) stapelbare Ethernet switch op de markt met 100GbE connectiviteit, In-Service Software Upgrades (ISSU) voor verhoogde beschikbaarheid in een stack, tot 90 watt (IEEE 802.3bt ready) PoE-voeding per poort en dubbele hot-swappable voedingen en ventilatoren voor extra robuustheid.

De ICX 7650 heeft vaste 40 Gigabit en 100 Gigabit Ethernet poorten die als uplink of doorschakelpoort gebruikt kunnen worden, en voldoen aan de behoefte aan extra bandbreedte door modulaire uplinks te bieden die van 10 naar 100 Gigabit kunnen schalen. Dankzij alle functionaliteiten van de ICX switches, zoals vereenvoudigd beheer met een campusstructuur en geavanceerde stapelmogelijkheden, zijn deze ideaal voor klanten die actief zijn in markten waar behoefte is aan ruime bandbreedtes, zoals onderwijs, horeca, lokale overheid en het mkb.

“De nieuwe Ruckus ICX 7650 switch breidt het aanbod van Ruckus in Multi-Gigabit Ethernet-switching weer verder uit. Deze serie biedt meer Multi-Gigabit poorten, betere prestaties met uplinks tot wel 100G en meer PoE-mogelijkheden voor de ondersteuning van intensief gebruikte draadloze netwerken, zoals 802.11ax en meer”, aldus Nolan Greene, senior research analist voor enterprise netwerken van IDC. “Deze nieuwe serie switches is uitstekend geschikt voor verschillende verticale markten, zoals basis- en middelbaar onderwijs, kantorencomplexen, grote openbare gelegenheden en overheidsinstanties, waar goede prestaties en toekomstvastheid belangrijke aspecten voor het netwerkplatform zijn.”

Specificaties van de Ruckus ICX 7650 serie
De nieuwe ICX 7650 serie bestaat uit drie nieuwe modellen: 1) de ICX7650-48ZP Multi-Gigabit access switch; 2) de ICX7650-48F core/aggregation switch; en 3) ICX7650-48P high-performance Gigabit switch.
  • De ICX 7650-48ZP access switch biedt 24 Multi-Gigabit (IEEE 802.3bz) Ethernetpoorten die ook 90 watt PoE (IEEE 802.3bt ready) ondersteunen en 24 poorten Gigabit Ethernet die PoE+ ondersteunen.
  • De ICX 7650-48F core/aggregation switch biedt een hoog performance platform met maximaal 24 10G en 24 1G glasvezelpoorten met de hoogwaardige L3-features van een grote centrale switch en 256-bit MACsec line rate encryptie.
  • De ICX 7650-48P kan flexibel ingezet worden in meerdere beheerconstructies – als een stapel (stack) van maximaal 12 switches, geschakeld over afstanden tot wel 10 km, of in één omgeving met volop plug&play gemak zonder concessies te doen aan veiligheid en schaalbaarheid.
Met de sprongen vooruit die de WiFi-technologie met de 802.11ac- and 802.11ax-accesspoints maakt, hebben klanten de netwerken nodig die voldoen aan hun huidige en toekomstige behoeften. De ICX 7650 biedt de juiste netwerkinfrastructuur met de noodzakelijke hoge performance connectiviteit voor bestaande en toekomstige WiFi-netwerken waar betrouwbaarheid, eenvoudig beheer en toekomstbestendigheid essentieel zijn.

Beschikbaarheid
De Ruckus ICX 7650 serie switches zal in het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar zijn. Meer informatie op de website van Ruckus.

Over Ruckus
Ruckus, onderdeel van ARRIS, levert eenvoudig betere verbindingen voor een weergaloze klantervaring. De high-performance netwerk infrastructuur van Ruckus betekent veilige en betrouwbare toegang tot toepassingen en diensten, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Ruckus innoveert in draadloze en bedrade technologie om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van diverse branches. Als verbindingen er echt toe doen, kiezen organisaties voor Ruckus. #simplybetterconnections

Over ARRIS
ARRIS International plc is wereldleider op het gebied van entertainment, communicatie en netwerktechnologie. ARRIS’ innovaties omvatten hardware, software en services die geavanceerde video-ervaringen en constante connectiviteit in verschillende omgevingen mogelijk maken voor service providers, commerciële branches, kleine bedrijven en de miljarden mensen die zij bedienen.

ARRIS werkt samen op drie kernactiviteiten:
  • Customer Premises Equipment (CPE); access devices zoals video set-tops en gateways, breedband modems, gateways en routers.
  • Netwerk & Cloud; combinatie van breedband- en video infrastructuur met op cloudgebaseerde softwareoplossingen
  • Enterprise Networks; draadloze en bekabelde verbindingen, door de integratie met Ruckus Wireless en ICX Switch business


Ruckus Persdesk
Marjolein Jonker
+ 31 (0)23 555 34 24
ruckus@yellow-communications.com
www.ruckus.nl
Tags bij dit bericht  
Eerder van Ruckus  
5 mrt 2019 Ruckus Network benoemt Eric Law als VP EMEA Sales

13 feb 2019 Ruckus introduceert de ICX 7850-switch voor edge-to-core 100GbE-netwerken

20 dec 2018 Ruckus Networks access points als eerste in de sector Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 gecertificeerd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 728 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Ruckus contact  

Logo Ruckus

  +31 030 65 85 125
  info@alcadis.nl
  ruckus.nl
Ruckus sociaal  


Ruckus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87268 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6818 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl