Datum: (218 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

AnylinQ Group krijgt Commvault MarketBuilder statusLeusden, 11 december 2017 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data managementoplossingen, heeft de status Commvault MarketBuilder behaald. Dit is de hoogste partnerstatus binnen het Commvault partnerprogramma.

De nieuw behaalde status versterkt de samenwerking tussen beide partijen en is een erkenning van de expertise die AnylinQ in huis heeft over de producten en diensten van Commvault. Partners kunnen enkel op exclusieve uitnodiging van Commvault MarketBuilder worden en dit is voorbehouden aan partners die sneller groeien dan de markt. AnylinQ is één van de drie partners in Nederland die deze status hebben.

AnylinQ werkt al jaren nauw samen met Commvault en onderscheidt zich vooral door de goede inhoudelijke kennis van het totale portfolio van Commvault. Commvault is een leidende leverancier van oplossingen op het gebied van databescherming en informatiemanagement en levert onder andere diensten en producten op het gebied van enterprise backup, cloudmigratie, data analytics, recovery en archive. AnylinQ kan door zijn inhoudelijke kennis klanten in het gehele traject adviseren, van aanschaf en implementatie tot en met beheer en technische ondersteuning.

“De status van MarketBuilder onderstreept de commitment en de goede relatie tussen Commvault en AnylinQ tot op het allerhoogste niveau”, zegt Rens Koopman, country manager Benelux bij Commvault. “Nederland is een high potential market voor Commvault. Het afgelopen jaar hebben AnylinQ en Commvault veel projecten samen gedaan. Onze verwachting is dat die groei, met name in het enterprise segment, in 2018 zal doorzetten.”

“We zijn erg blij dat we de Commvault MarketBuilder status hebben behaald. AnylinQ werkt uitsluitend met A-merken en is al jaren een trouwe partner van Commvault. Afgelopen jaar hebben we veel samengewerkt, onder andere op het gebied van cloudmigratie, dataportabiliteit en in de sector gezondheidszorg. Door de overname van TenICT eerder dit jaar is de slagkracht van onze organisatie enorm gegroeid waardoor we ook in 2018 sneller dan de markt kunnen groeien”, aldus Dennis Kuipers, CEO van de AnylinQ Group.

Op de foto vlnr: Clement-John de Leeuw, Partner Business Manager Netherlands Commvault; Rens Koopman, Country Manager Benelux Commvault; Dennis Kuipers, CEO AnylinQ Group; Elger Bouwman, Commercial Director AnylinQ Group.

##

Over AnylinQ Group
AnylinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 200 gedreven AnylinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten ten alle tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnylinQ heeft in het voorjaar van 2017 TenICT overgenomen en is hierdoor een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst vier maal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnylinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei en Commvault. Meer informatie: www.AnylinQ.com

OverCommvault
Commvault is leverancier van oplossingen voor databescherming en datamanagement. Het bedrijf helpt organisaties over de hele wereld data toegankelijk te maken, zodat zij deze kunnen gebruiken en er inzichten uit kunnen winnen. Commvault heeft een breed portfolio aan producten en diensten op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie, archivering, en filesync en -share en onderscheid zich door zijn klanten, partners, technologische visie, innovatie en door zijn rol als onafhankelijke en betrouwbare expert. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen op de producten en diensten van Commvault. Commvault heeft wereldwijd meer dan tweeduizend medewerkers in dienst, is Nasdaq-genoteerd (CVLT) en heeft zijn hoofdkantoor in Tinton Falls, New Jersey, in de Verenigde Staten.

Ga voor meer informatie over Commvault en hoe het bedrijf u kan helpen uw data voor u te laten werken naar commvault.com.

Contact:
Lubbers De Jong
Marieke Oosterom
marieke@lubbersdejong.nl
06 20231266

Dit persbericht staat ook op de website van Lubbers De Jong

De afbeelding op hoge resolutie is op aanvraag beschikbaar.