www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 117 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Anaplan blijft groeien in financiële sector met wereldwijd tweehonderd nieuwe klanten

Utrecht, 11 december 2017 Anaplan, de toonaangevende leverancier van een platform voor connected planning, realiseerde in de afgelopen twaalf maanden een aanhoudende groei in de financiële sector. De finance-oplossingen van Anaplan stellen financieel dienstverleners in staat om hun strategische CPM-processen (corporate performance management) te automatiseren en te transformeren door het verbinden van data, mensen en plannen binnen zowel de Finance-afdeling als Operations. Anaplan heeft de afgelopen twaalf maanden rond de tweehonderd nieuwe klanten over de gehele wereld voorzien van oplossingen voor winstoptimalisatie, scenarioplanning, risicoanalyses en zero-based budgeting. Voorbeelden van nieuwe klanten zijn Booking.com, Lithium, Schneider Electric Software, Travelodge Hotels en United Laboratories.

“Vóór de invoering van Anaplan hadden we een erg versnipperd planningsproces met meer dan een dozijn losse applicaties”, zegt Jeff Brobst, vicepresident Finance van Seagate Technology. “We zagen de toegevoegde waarde van Anaplan het eerst binnen onze Finance-afdeling en hebben het platform verder uitgebreid naar andere divisies. Nu gebruikt het FP&A-team Anaplan voor de financiële budgetten en het Revenue Planning-team voor de omzetplanning. Een van onze units zet Anaplan in voor demand-planning en Customer Service gebruikt het voor het modelleren van opbrengsten. Naast een verlaging van de kosten voor planningssoftware en -support is ons planningsproces ook flexibeler geworden. Verder is de impact van wijzigingen sneller of zelfs meteen zichtbaar.”

In samenwerking met partners als Accenture, Deloitte en PwC voegde Anaplan in de afgelopen twaalf maanden 35 nieuwe apps toe aan zijn App Hub. Deze apps helpen bedrijven bij het inspelen op veranderende klantverwachtingen, nieuwe regelgeving en veranderende businessmodellen. Voorbeelden van nieuwe apps zijn:
  • IFRS 16. Deze app helpt bedrijven bij het voldoen aan nieuwe regels op het gebied van leasing;
  • IFRS 9 Impairment. Deze app helpt organisaties bij het modelleren van Expected Credit Loss voor alle verliesinstrumenten volgens IFRS 9;
  • ORSA Forecasting. Deze app helpt verzekeraars bij het bouwen van Own Risk and Solvency Assessment-practices (ORSA) in hun forecasting-processen;
  • Transfer Pricing for Financial Services. Deze app helpt financieel dienstverleners bij het omarmen van best practices op het gebied van kostentoewijzing en transfer pricing.

“We zien steeds meer toonaangevende financieel dienstverleners de keus maken voor Anaplan voor het creëren van een dynamischer en betrouwbaarder systeem voor connected planning en performancemanagement”, zegt Tony Levy, Global Head of Finance Solutions bij Anaplan. “Het kaliber klanten onderstreept ons commitment om hen te helpen bij het effectiever sturen van prestaties door betere planning, analyse en rapportages.”

“Binnen alle sectoren maakt de Finance-afdeling de beweging naar connected planning voor betere en snellere besluitvorming”, zegt R ‘Ray’ Wang, Principal Analyst en oprichter van Constellation Research. “De waarde en het toekomstige succes van een bedrijf zijn in toenemende mate afhankelijk van de manier waarop medewerkers efficiënt met elkaar kunnen samenwerken en hun kennis kunnen delen en uitbreiden.”

Anaplan werd door Gartner als Leider opgenomen in het Gartner Magic Quadrant for Cloud Strategic Corporate Performance Management Solutions van juni 2017. Download het rapport.

Disclaimer
Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan, die in zijn onderzoeksrapporten worden beschreven. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. Onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden opgevat als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Anaplan
Anaplan presenteert een nieuw tijdperk van connected planning. Grote en snelgroeiende organisaties gebruiken Anaplans cloudplatform in de gehele organisatie om weloverwogen beslissingen te nemen aan de hand van snellere en effectievere planningsprocessen. Anaplan biedt tevens support, training en advies op het gebied van planning en transformatie. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming in San Francisco met zestien kantoren en meer dan 150 expertpartners wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek www.anaplan.com.  

Perscontact
Progress Communications
Lianne van Dijk / Corinna Peekel
Tel.: +31 (0)20 363 11 52 
E-mail: anaplan@progresscommunications.nl

Tags  
Laatste van Anaplan  
Anaplan stelt Maria Pergolino aan als Chief Marketing Officer

Anaplan blijft groeien in financiële sector met wereldwijd tweehonderd nieuwe klanten

Anaplan sluit nieuwe financieringsronde van 60 miljoen dollar om wereldwijde groei voort te zetten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 117 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Anaplan contact  

Logo Anaplan

  +31 30 799 1000
  info@anaplan.com
  www.anaplan.com
Anaplan sociaal  


Anaplan tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl