www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (644 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

HSO integreert en digitaliseert verzendprocessen in Microsoft Dynamics 365 met Transsmart

Veenendaal, 11 december 2017 HSO, implementatiepartner van Microsoft, integreert de verzendoplossing van Transsmart in Dynamics 365 en AX en breidt hiermee haar productportfolio uit. De shipping en delivery management-oplossing van Transsmart legt de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerders en klanten. Het proces van aankoop tot en met aflevering van orders wordt hierdoor sneller, inzichtelijker en flexibeler gemaakt. Bedrijven kunnen nu van een volledig digitaal en efficiënt verzendproces gebruikmaken. Hierdoor hoeven zij niet meer zelf met vervoerders te koppelen. De integratie van Transsmart koppelt Dynamics aan meer dan 300 transporteurs in 150 landen wereldwijd.

Flexibiliteit in verzendopties
Door integratie van Transsmart met Microsoft Dynamics 365 en AX biedt HSO meer flexibiliteit in de verschillende verzendopties. Organisaties kunnen de orders via verschillende vervoerders aan hun klanten bieden en hen van een track & trace mogelijkheid en gepersonaliseerde statusupdates voorzien. Dit verhoogt de klanttevredenheid.

Internationale ambitie
De samenwerking is voor beide partijen van toegevoegde waarde en draagt bij aan de internationale groeiambitie van zowel HSO als Transsmart. Doordat Transsmart integreert met vervoerders over de hele wereld, kunnen ook HSO-klanten in Europa, Noord-Amerika en Azië profiteren van de slimme verzendsoftware.

Marcel Kroon, Managing Director bij HSO: “De verzendsoftware van Transsmart is een goede aanvulling op het productportfolio van HSO. Hiermee voorzien we onze klanten, waaronder de klanten in retail en groothandel, van meer flexibiliteit bij transport en verzending. De software is efficiënt en bovendien kostenbesparend. We zijn er trots op dat we met dit partnership onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren.”

Roger van Son, Algemeen Directeur bij Transsmart: “Door de samenwerking ondersteunen wij nu ook HSO-klanten met het digitaliseren van hun verzendingen. De klik met HSO was meteen goed en onze softwareoplossingen sluiten naadloos op elkaar aan. Omdat HSO ook internationaal opereert, versterken zij ons in het streven om internationaal meer voet aan de grond te krijgen. We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking.”

-----

Over HSO
Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator en uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365: een compleet platform van CRM, ERP, Office 365 en BI-software. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloud oplossingen. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op https://www.hso.com/nl of volg HSO op Twitter via @HSO_NL.
 
Over Transsmart
Transsmart bouwt innovatieve verzendsoftware. Deze shipping en delivery management-oplossing legt de logistieke verbinding tussen webshop, magazijn, vervoerders en klanten. Transsmart is gekoppeld met ruim 50 e-commerce, ERP- en WMS-systemen, en met meer dan 300 vervoerders in 150 landen wereldwijd. Met ‘out of the box’ oplossingen voorzien de logistieke experts van Transsmart hun ruim 850 MKB-klanten in binnen- en buitenland van oplossingen die hen helpt het verzendproces sneller, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Transsmart. Bel 088-126 0302, mail naar info@transsmart.com of bekijk voor meer informatie http://www.transsmart.com/

Meer informatie
Marcommit
Sanne Bekkema
035-5822730
hso@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van HSO  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 644 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
HSO contact  
Logo HSO
  0318 – 509400
  info-nl@hso.com
  www.hso.com
HSO sociaal  
HSO tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl