NXTvoice rond integratie Salesforce af

NXTvoice, het unieke hosted VOIP telecommunicatie platform van Europees Internet- & Telecom provider NXTcom heeft nu ook haar volledige integratie met Salesforce afgerond.  Het wereldwijde hosted VoIP platform voor de zakelijke markt heeft zowel haar SIP-trunks als haar cloud telefonielicenties volledig geïntegreerd met Salesforce. Na vorige week al de integratie met Office 365 te hebben afgerond is dit nu de 2e belangrijke integratie met toonaangevende software leaders in de branche.

“Waar Office 365 voor ons de eerste stap was hebben we voor de komende 3 maanden ruim 80 toonaangevende software leveranciers uitgekozen waarmee we direct willen integreren. Dit verwachten we eind februari 2018 al volledig te hebben afgerond. We hebben gekozen voor de meest toonaangevende software leveranciers, maar zullen ook zeker op verzoek van wat meer lokale software integrators de integratie tot stand gaan brengen”, aldus Ed de Wilde, Product Manager NXTvoice.

“Door de globale groei over de landsgrenzen van NXTcom, de moederorganisatie van NXTvoice, zien wij de behoefte ontstaan vanuit diverse branches om NXTvoice te gebruiken als telecommunicatie oplossing voor hun branche. Daarbij is de integratie met de primaire software omgeving van de klant wel erg belangrijk, zeker als deze zonder poespas gerealiseerd kan worden. Eenvoud maakt dat NXTvoice zo snel groeit”. “Heb je bij een Iphone wel eens een boekje gekregen? Nee toch? Datzelfde principe hanteren wij met onze NXTvoice omgeving, alle faciliteiten eenvoudig beheersbaar zonder ingewikkelde termen en materie”.

De integratie met Salesforce is vanaf heden dus tevens voor de partners (Reseller & wholesale) van NXTcom beschikbaar welke nu al gebruik maken van NXTvoice.


NXTvoice is de meest complete cloud telecomservice die er momenteel beschikbaar is in de telecommunicatiemarkt. NXTvoice heeft naast de standaard functionaliteiten die de klant al gewend was in telefonieland en de unieke vast-mobiel propositie, haar pijlen voor dit jaar tevens ingezet om de integratie met alle bekende software partijen in te zetten, zodat NXTvoice werkelijk voor iedereen en overal van toepassing is in zijn of haar werkplek omgeving.

NXTcom is als Europese Internet - en Telecomprovider actief voor partners waarbij de  kernactiviteit communicatie is. NXTcom heeft binnen haar gelederen tevens een distributie- en ontwikkelingstak op het gebied van hard- en software voor Telecom- en ICT resellers. “Allemaal gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, want daar is de markt naar op zoek”,  aldus Dirk van de Ven, Salesmanager NXTcom. Sinds 2017 is NXTcom tevens actief in Nederland.

NXTvoice werkt met een eenvoudig licentie model waarbij gebruikers zelf kunnen bepalen waarmee ze willen “bellen”. Dat kan via een gewone desktop telefoon, mobiele telefoon of pc, waardoor werkelijk iedere werkplek kan worden omgetoverd tot een compleet communicatieplatform, waar dan ook ter wereld. Van een gebruiker op een werkplek, een medewerker in de buitendienst tot aan gebruiker van het geavanceerde callcenter. Eén oplossing, één platform, één cloud.

Meer informatie: www.nxtcom.nl