OutSystems en IG&H Consulting & Interim sluiten strategisch partnership

Technologische maatwerkoplossingen voor bedrijven in de financiële sector, retailbranche en gezondheidszorg

Utrecht, 8 december 2017 OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, heeft een strategische partnerovereenkomst getekend met IG&H. Dit middelgrote consultancybureau gaat het Low-Code platform van OutSystems inzetten bij klanten om invulling te geven aan hun digitale transformatie. Aan de andere kant haalt OutSystems met het partnership de kennis in huis van de sectoren waarbinnen IG&H opereert: de financiële sector, retailbranche en gezondheidszorg.

Consultancy in digitale transformatie
IG&H adviseert en begeleidt grote organisaties in de uitvoering van hun strategie met de invulling van hun digitale agenda. Op het gebied van technologie zet deze partij voortaan het Low-Code platform van OutSystems in. Het adviesbureau heeft met OutSystems een oplossing in huis om bestaande legacy-systemen te vervangen en additionele functionaliteiten te ontwikkelen met een korte time-to-market. Na een gedegen marktinventarisatie, waarbij alle bekende applicatie-ontwikkelplatformen de revue passeerden, koos IG&H voor OutSystems. Beide partijen zijn gevestigd op het kantorenpark Papendorp in Utrecht.
 
Mark Boerekamp, Partner Digital Technology bij IG&H, legt uit waarom gekozen is voor OutSystems als partner: “OutSystems is het meest geavanceerde Low-Code platform van deze tijd en staat hoog aangeschreven bij analisten. Het platform sluit perfect aan bij de wens vanuit de sector om sneller technisch hoogwaardige oplossingen te realiseren die aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de klant. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij samen met OutSystems bestaande en nieuwe opdrachtgevers nog beter kunnen begeleiden met hun digitale transformatie.”

Low-Code applicatieontwikkeling
Met het Low-Code platform van OutSystems maakt de ontwikkeling van applicaties de verschuiving van coderen naar modelleren. Door het modelleren wordt de applicatieontwikkeling visueel inzichtelijk, waardoor de business kan bijdragen aan de gehele ontwikkel- en beheercyclus van zakelijke, mobiele en webapplicaties. Dit verhoogt de snelheid van applicatieontwikkeling en daarmee de snelheid van innovatie.

Aernoudt Bottemanne, Alliance & Channel Director bij OutSystems: “Bedrijven hebben steeds vaker behoefte aan maatwerkoplossingen om snel kansen in de markt te benutten. Zo ook bedrijven in de sectoren waarin IG&H actief is: de financiële sector, retailbranche en gezondheidszorg. IG&H staat bekend als een sector insider en is erg goed in boardroom advisory. Door de branchespecifieke kennis van dit consultancybureau halen wij via ons partnership een echte ‘knowledge partner’ in huis. Hierdoor kunnen wij nóg beter bijdragen aan het innovatievermogen van bedrijven binnen deze sectoren.” 

-----

Over IG&H
IG&H Consulting & Interim is actief in de financiële-, retail sector en gezondheidszorg. Met 120 betrokken en ondernemende sector-insiders helpt het adviesbureau vanuit hun kantoor in Utrecht, én bij klanten zelf, organisaties de transformatie naar radicale klantgerichtheid maken. Daarbij stellen zij hoge eisen aan zichzelf en aan hun werkwijze. Met diepgaande kennis en een persoonlijke benadering nemen zij als adviseurs hun klanten aan de hand en helpen hen de sector te verbeteren. Meer informatie is te vinden op www.igh.nl.

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.
 
Meer informatie:

Marcommit
Sanne Bekkema
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
+31 (0)6-57446042
Monika.denos@outsystems.com