Amazon Prime Video app beschikbaar op Apple TV

Prime Video App nu beschikbaar op Apple TV 4K en Apple TV in meer dan honderd landen

Prime Video voor Apple TV komt net op tijd voor de première van The Grand Tour seizoen 2 op 8 december 

Seattle, 6 december 2017 – Amazon heeft vandaag bekend gemaakt dat de Prime Video app beschikbaar is op Apple TV 4K en de eerdere versies van Apple TV. De app is beschikbaar in meer dan 100 landen, waaronder Nederland. Prime Video leden kunnen hierdoor op nog meer manieren genieten van bekroonde en geprezen titels waaronder Prime Originals en Hollywood blockbusters en series. Zo kunnen fans bijvoorbeeld vanaf vrijdag via Apple TV 4K en Apple TV genieten van het nieuwe seizoen van The Grand Tour.  

“Alles wat wij doen staat in het teken van het verbeteren van de ervaring van onze klanten en we zijn verheugd dat ze nu ook Prime Video op Apple TV kunnen streamen”, aldus Mark Eamer, Vice President van Prime Video. “De app is net op tijd voor het langverwachte, nieuwe seizoen van The Grand Tour, dat op 8 december in première gaat. Prime Video leden die streamen via Apple TV 4K hebben daarnaast de buitengewone kijkervaring van 4K HDR.”

Apple TV-eigenaren wereldwijd hebben nu toegang tot Amazon Original Movies en Prime Originals zoals The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel en The Tick en de aanstaande releases Jean-Claude Van Johnson op 15 december en Philip K. Dick’s Electric Dreams op 12 januari 2018. Prime Video biedt een breed scala aan bekroonde kinderseries en –films waaronder Tumble Leaf, If You Give a Mouse a Cookie, en The Snowy Day.