Dell EMC Nederland reikt Partner Awards uit

Utrecht – Dell EMC heeft op het Dell EMC Forum in De Fabrique te Maarssen enkele partners onderscheiden met een Dell EMC Partner Award. Tijdens het evenement, waarbij partners tevens werden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in het Dell EMC-partnerprogramma, ontvingen de winnaars een award uit handen van Kees van Luijk, Channel Director a.i. van Dell EMC Nederland.

De volgende partners hebben een Dell EMC Award ontvangen:
  • SLTNInter Access– Dell EMC Partner of the Year
  • KPN Internedservices – Cloud Service Provider of the Year
  • Scholten Awater – Workforce Solutions Partner of the Year
  • IT Creation – Networking Partner of the Year
  • Open Line – Cloud & Datacenter Solutions Partner of the Year
  • Nalta Consultancy – Dell EMC Brand Ambassador of the Year
  • E-Storage – Revenue Growth Partner of the Year
  • The Rent Company – Services Partner of the Year
  • Bechtle Direct – Net New Business Partner of the Year
Kees van Luijk, Channel Director a.i. van Dell EMC Nederland: “Wij prijzen ons gelukkig met een groot aantal toegewijde partners. Wij investeren veel in ons Dell EMC partnerprogramma en kijken continu waar de sterke punten zitten van de partijen en mensen met wie wij werken. Ons partnerprogramma is in nauwe samenwerking met onze partners tot stand gekomen en focust op eenvoud, voorspelbaarheid en winstgevendheid. De partners die dit jaar een award van ons hebben ontvangen, zijn enorm betrokken en hebben sterke groei laten zien in het vermarkten van het vernieuwde Dell EMC-portfolio, inclusief services. We zijn blij met hun succes en trots dat we deze gerenommeerde partijen tot onze partners mogen rekenen.”

*-*-*-*-*-*

Over Dell EMC
Dell EMC maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.

Voor meer informatie

Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand / Charlotte van Zuthpen
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl