www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (776 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Qualys breidt partnernetwerk in Nederland uit met Managed Security-specialist Insign.it

Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, breidt zijn partnernetwerk in Nederland uit met Insign.it. Deze nieuwe Value-Added Service-partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren, implementeren en beheren van hoog beschikbare IT-infrastructuren. Datasecurity speelt hierin een belangrijke rol, aangezien in Nederland de vraag stijgt naar managed oplossingen die continu inzicht bieden in de security- en compliance-status binnen hybride en zich ontwikkelende IT-infrastructuren.

In combinatie met de managed security-diensten van Insign.it ondersteunen de managementoplossingen voor security en compliance van Qualys klanten bij het beveiligen van IT-assets wanneer zij overstappen op cloud computing, mobility en andere disruptieve technologieën voor digitale transformatie.

Met het oog op de toenemende hoeveelheid data en systemen waarover organisaties beschikken, wordt het steeds lastiger om op correcte en effectieve wijze inzicht te verkrijgen in de security- en compliance-status van hybride IT-omgevingen waarvan de traditionele grenzen zijn vervaagd. Een gebrek aan de juiste securityupdates kan ervoor zorgen dat cybercriminelen misbruik maken van kwetsbaarheden, zoals eerder dit jaar met WannaCry en Petya het geval was. Daarnaast worden de regels omtrent datasecurity steeds strikter en gaat compliance een grotere rol spelen, zoals blijkt uit de GDPR die in 2018 van kracht wordt. Door het Qualys Cloud Platform te implementeren en continu te monitoren op kwetsbaarheden en misconfiguraties, en zo altijd en overal bescherming te bieden tegen aanvallen, zijn organisaties in staat te voorkomen dat gevoelige en bedrijfskritische informatie in de verkeerde handen valt. Ook voorkomen ze hiermee hoge boetes.

Qualys werkt in Nederland samen met een selecte groep partners die hun expertise inzetten voor de ondersteuning van klanten bij het beheer, de beveiliging en de compliancy-status van hun IT-omgeving. Qualys werkt voor veel klantprojecten samen met partners om zo in elke situatie de best mogelijke oplossing te kunnen bieden.

“De klantvraag naar de beveiliging van de IT-omgeving neemt toe”, zegt Peter van der Gun, Chief Commercial Officer van Insign.it. “Daarom zochten we een sterke partner voor de uitbreiding van ons securityportfolio. Het Qualys Cloud Platform is eenvoudig te combineren met andere securityoplossingen uit ons portfolio. Daarnaast helpt het platform onze klanten hun kwetsbaarheden te ontdekken. Qualys biedt ook een uitgebreid portfolio van andere diensten die onder onze klanten erg populair zijn. We kunnen Qualys gebruiken om onze klanten te helpen hun security te verbeteren.”

“Insign.it heeft veel ervaring met het bouwen en beheren van de IT-omgevingen van klanten. Vandaar dat ze op hoog niveau gebruik kunnen maken van het Qualys Cloud Platform voor datasecurity en het vereenvoudigen van compliance”, zegt Chantal ’t Gilde, Managing Director Benelux & Nordics bij Qualys, Inc. “Door geïntegreerde security te bieden, kunnen we de klanten van Insign.it helpen hun digitale transformatie te versnellen om zo te groeien en succesvol te worden in een klimaat waarin steeds meer wetten en regels van toepassing zijn.”

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based security en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 9.300 klanten in meer dan honderdtwintig landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds is te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, Fujitsu, HCL Technologies, HP Enterprises, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op http://www.qualys.com.

Qualys, het Qualys-logo en QualysGuard zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie:
LVTPR 
Kirsten Meij / Edmee Verbeek 
T: 030 65 65 070 
M: qualys@lvtpr.nl
Laatste van Qualys  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 776 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Qualys contact  

Logo Qualys

  (650) 801 6100
  info@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nl