www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (733 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe access points van Zyxel maken einde aan uitdagingen 11ac Wave 2 WiFi

Hoofddorp, 4 december2017 – Zyxel Communications, Your networking Ally, introduceert vandaag drie nieuwe 802.11ac Wave 2 draadloze access points:  NWA1123-AC HD, NWA5123-AC HD en WAC6303D-S. Hiermee adresseert Zyxel de uitdagingen van de hedendaagse 802.11ac Wave 2 WiFi-netwerken. De sprong van 802.11n naar de 802.11ac Wave 1-standaard heeft gezorgd voor een prestatievooruitgang. Zyxel kan met zijn nieuwe producten nu het volledige potentieel van draadloze Wave 2-netwerken bieden.

De nieuwe 802.11ac Wave 2-standaard vereist intensieve ruisonderdrukking omdat niet-MU-MIMO-clients in een groep anders de algehele netwerkprestaties kunnen verslechteren.

De Wave 2-access points (AP’s) van Zyxel zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan. Ze zijn uitgerust met next-gen beamforming-technologie die het mogelijk maakt datasnelheden te verhogen voor MU-MIMO-compatibele clients en voor alle bestaande clients. Deze apparaten zijn ontwikkeld met een “RF First”-beleid dat het radiofrequentie ontwerp optimaliseert in elk aspect van de hardware om maximale dekking te bieden met hogere gegevenssnelheden.Het slanke ontwerp van Zyxel Wave 2-access points past in een moderne werkomgeving

Pluk echte voordelen van nieuwe standaard
De BYOD (Bring Your Own Device) -trend van tegenwoordig stelt steeds hogere eisen aan bedrijfsnetwerken omdat steeds meer werknemers meerdere apparaten meenemen naar kantoor. In deze overspannen netwerkomgeving verlichten de Wave 2-AP’s van Zyxel de verhoogde druk. Wave 2 AP’s kunnen tegelijkertijd met meerdere apparaten op een hoge snelheid communiceren, ongeacht of verbonden clients MU-MIMO-compatibel zijn. Dit verbetert niet alleen de algehele netwerkprestaties, maar verbetert ook de gebruikerservaring, vooral wanneer een groot aantal apparaten verbonden is.

Bestrijd de interferentie
Met meer draadloze opties op de werkplek hebben de Wave 2-AP’s van Zyxel ingebouwde filters om de interferentie van 3G/4G-mobiele netwerken te minimaliseren. De WAC6303D-S is ook uitgerust met een slimme antenne waarvan bewezen is dat deze WiFi-co-channel interferentie in drukke omgevingen elimineert.

“Wave 2 Access Points zijn nu goed voor ongeveer 60% van alle AP-verkopen in de zakelijke markt”, zegt Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. “De Wave 2-oplossing van Zyxel is gebouwd voor een groot aantal marktsectoren en we hebben er alle vertrouwen in dat we de acceptatie van deze technologie in het mkb, de hospitality en het onderwijs zullen versnellen.”

Het NWA1123-AC HD-stand-alone AP, NWA5123-AC HD Unified AP en WAC6303D-S Unified Smart Antenna-AP zullen beschikbaar zijn in Benelux vanaf december via geautoriseerde Zyxel-wederverkopers.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Tags bij dit bericht  
Eerder van ZyXEL  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 733 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl