Datum: (228 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

IFS verbreedt en verdiept partnernetwerk in de Benelux

Partnernetwerk van enterprise management software specialist dekt nu alle vier IFS-specialismenIFS heeft in 2017 zijn partnernetwerk in de Benelux verbreed en verdiept met nieuwe partners. Gezamenlijk dekken de partners alle specialismen van het bedrijf – Enterprise Resource Planning, Enterprise Asset Management, Enterprise Operational Intelligence, en Field Service Management – volledig af. IFS telt nu wereldwijd 360 partners. Het wereldwijde netwerk groeide de afgelopen twee jaar met 200 procent.

Barbara Persoons, Partner Manager Benelux bij IFS: ”Een krachtig partnernetwerk speelt een belangrijke rol in de wereldwijde groeistrategie van IFS. Met ons brede productportfolio en onze specifieke focus op sectorkennis bij partners, kunnen we het verschil maken voor klanten. Wij steken dan ook veel tijd en energie in ons partnernetwerk, waarbij onze partners kunnen rekenen op een breed aanbod van trainingen en certificeringen, dat hen in staat stelt hoogwaardige diensten te leveren. Wij blijven ons in 2018 richten op een verdere versterking van het partnernetwerk in de Benelux, dat nu gerenommeerde bedrijven omvat als Deloitte, Capgemini, Eqeep, Yellowtail, The DOC en Q-TC.”

De forse groei van het partnernetwerk leverde de softwareleverancier in Nederland een Channelweb-nominatie op voor Most Successful Partner Network Extension of the Year. De winnaar van deze channel award wordt op 6 december bekendgemaakt. Daarnaast is ook partner Q-TC genomineerd. Persoons: “Wij zijn erg enthousiast over de nominatie van Q-TC als Best Software License Partner of the Year door Channelweb. Deze partner wist het afgelopen jaar de omzet van IFS EOI-software te verdubbelen. Een prestatie van formaat.”

Volg ons op Twitter: @ifsworld

Bezoek de IFS-blog over technologie, innovatie en creativiteit: http://blog.ifsworld.com/.