www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (737 dagen geleden)
Bedrijf:

Unisys zet volop in op de behoeften van de CISO

Unisys’ focus op security leidt tot benoeming van Jonathan Goldberger als hoofd van de Global Security Services en tot nieuwe release van Stealth® software voor microsegmentatie

Hoofddorp, 30 november 2017Unisys Corporation (NYSE: UIS) maakt verschillende initiatievenbekend die het product- en dienstenaanbod voor de CISO (Chief Information Security Officer) en andere security professionals verder optimaliseren. Met de nieuwste versie van de bekroonde Unisys Stealth® software voor microsegmentatie wordt bedrijfsdata in hybride cloud-omgevingen beter beschermd, van de publieke of private cloud tot de laptop en/of andere mobiele toestellen. Met de benoeming van Jonathan Goldberger als vice president global security wil Unisys de focus op managed security services en andere diensten rond beveiliging versterken en verder integreren in Unisys’ totale dienstenaanbod.

Demeest recente release van Stealth, die per direct beschikbaar is, biedt bedrijfsbreed een software-gebaseerde oplossing voor het beschermen van data en systemen. Stealth biedt de klanten een totaalzicht op al hun netwerken en de mogelijkheid om cruciale bedrijfsactiva te beschermen met behulp van virtuele beveiligingsperimeters, waar deze activa zich ook bevinden.

Microsegmentatie, één van de basisprincipes van Unisys Stealth, wordt door Gartner omschreven als “één van de toptechnologieën voor informatiebeveiliging in 2017”. “Microsegmentatie is de toekomst voor elk modern datacenter en cloudbeveiliging”, aldus Gartner-analist Greg Young.

Security-diensten schakelen een versnelling hoger
Met de komst van Jonathan Goldberger wil Unisys de security services-afdeling sneller laten werken. Goldberger wordt verantwoordelijk voor zowel de strategie als de dagelijkse activiteiten van het Unisys global security services team. Hij organiseert zowel de verkoop als de dienstverlening voor managed security services en de security consulting-diensten. Goldberger rapporteert aan Harvey King, vice president services bij Unisys.

Recente incidenten hebben aangetoond dat het gebruik van ontwikkelde cybermisdaad-technieken om bedrijfsactiva te bemachtigen niet zal afnemen -integendeel. We moeten dus de expertise op het gebied van security services – met name inbraakdetectie en schadebeperking - blijven uitbreiden. In combinatie met geavanceerde technologieën zoals Unisys Stealth® en de SIEM oplossing van LogRhythm (strategische partner), is ons security services team goed uitgerust om de klant hierin bij te staan,” zegt Henk van der Heijden, Sales Executive Global Security van Unisys. “Jonathans ervaring zal bijdragen aan de optimale inzet van ons recent geïntegreerde security team. Daardoor kunnen we de informatie en bedrijfsactiva bij onze klanten nog doeltreffender beveiligen.”

Voor meer informatie over Unisys’ security-aanbod kunt u terecht op www.unisys.com/security.Voor meer informatie:
Pride PR
Simone Pouwen Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nlOver Unisys
Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.
Tags bij dit bericht  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 737 dagen
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau