www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (685 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

Internationale Cloud, Hosting en Datacenter nieuwsportal HostingJournalist.com vormt alliantie met OnlineTalentLab B.V.

Zutphen, 28 november 2017 – HostingJournalist.com (https://hostingjournalist.com), een snelgroeiende tech nieuwsportal met dagelijkse nieuwsvoorziening specifiek gericht op de wereldwijde nichemarkt voor cloud, hosting en datacenters, kondigt een strategische alliantie aan met OnlineTalentLab B.V. – een web development bedrijf gefocust op digitale innovaties binnen de uitgeefwereld. OnlineTalentLab B.V. opereert zowel in Nederland als in Duitsland en is onderdeel van het bedrijvenportfolio van internationaal mediaondernemer Donald Wiedemeyer, eigenaar van verschillende wereldwijd opererende uitgeefmerken - onder andere binnen de proces- en flowcontrol industrie.

Het eerste resultaat van deze strategische alliantie met OnlineTalentLab B.V. is de herlancering van HostingJournalist.com, waarbij in nauwe samenwerking het gehele online nieuwsplatform onder handen is genomen en een nieuw design en inhoudelijke opzet heeft gekregen.

Onder andere het logo en de kleurschakering zijn nieuw en de rol van beeld is veel belangrijker geworden. Ook is de redactionele structuur volledig gewijzigd en zijn er allerlei publishing features toegevoegd, inclusief nieuwe advertising features – met zowel banner advertising als redactioneel geïntegreerde native advertising opties (content marketing).Company Video’s, Sociale Media

In het nieuwe platform voor de dagelijkse tech nieuwsvoorziening zijn verschillende sociale mediakanalen sterk geïntegreerd met de redactionele formule. Er is bijvoorbeeld een belangrijke plek ingeruimd voor YouTube-gebaseerde video feeds van bedrijven binnen de cloud, hosting en datacenter business. Op die manier verwacht HostingJournalist.com de bezoekerservaring verder te verbeteren en de tijd die bezoekers op de site doorbrengen te verhogen. Tegelijkertijd biedt deze redactionele formule volgens HostingJournalist.com nieuwe profileringskansen voor bedrijven binnen de cloud, hosting en datacenter industrie. Zij zouden in staat worden gesteld om de wereldwijde zichtbaarheid van hun company video’s significant te verhogen en met bestaande company videokanalen hun beoogde doelgroepen te bereiken.

HostingJournalist.com is als tech nieuwsportal in 2013 opgericht met als focus de wereldwijde nichemarkt voor cloud, hosting en datacenter services. De doelgerichte dagelijkse nieuwsvoorziening van HostingJournalist.com - 7 dagen per week – inclusief interviews en opinieartikelen voor een wereldwijde lezersmarkt, zou voor een continue sterke stijging van het internationale bereik zorgen. Op dit moment is HostingJournalist.com geografisch met name sterk vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Israël en West-Europa.

Company directory, expert blogs

De toegevoegde redactionele en advertising features op het nieuw ontwikkelde HostingJournalist.com nieuwsportal omvat verder: specifieke formulieren waarop industrie-experts hun expert blogs kunnen uploaden; een HostingJournalist.com e-mailnieuwsbrief; een binnenkort te lanceren company directory met wereldwijde kaartfunctie waarin bezoekers kunnen zoeken op bedrijven en hun producten; en meer.

De strategische alliantie met OnlineTalentLab B.V., een bedrijf gevestigd in Bemmel en onderdeel van het bedrijvenportfolio van internationaal mediaondernemer Donald Wiedemeyer, stelt HostingJournalist.com in staat om ‘a la minute’ een rijkdom aan innovatieve uitgeefkennis en web development vaardigheden in huis te halen en de wereldwijde exploitatie van het nieuwsplatform naar het volgende level te tillen.

“Sinds 2013 hebben wij met het HostingJournalist.com nieuwsportal een internationaal bereik weten te realiseren van meer dan 20.000 unieke maandelijkse bezoekers en meer dan 200.000 pageviews, terwijl we bezoekers trekken vanuit een variëteit aan landen wereldwijd,” zegt Koen Stegeman, Editor-in-Chief en oprichter van HostingJournalist.com. “De meeste bezoekers komen uit de Verenigde Staten, Israël en West-Europa, maar wij mikken op een wereldwijd bereik waarin alle landen evenredig zijn vertegenwoordigd. De alliantie met Donald Wiedemeyer en OnlineTalentLab biedt ons de mogelijkheid om ogenblikkelijk enorm veel innovatieve digitale uitgeefkennis te embedden. Daarbovenop zijn wij van plan om additionele investeringen te doen in onze hosting infrastructuur en SEO, om de ervaringen van lezers en adverteerders op het HostingJournalist.com platform nog verder te verbeteren.”

Tertium Invest B.V.

Donald Wiedemeyer is een internationaal mediaondernemer met verschillende bedrijven binnen de wereldwijde media-industrie (http://tertiuminvest.com) en vestigingen in Nederland, Duitsland, China en Canada. HostingJournalist.com verwacht via de nauwe samenwerking met deze mediaondernemer de nodige stappen te kunnen nemen voor het perfectioneren van de redactionele invulling en de verdere uitrol van de wereldwijde expansiestrategie.

“De meeste mediamerken in ons eigendom zijn gefocust op wereldwijde nichemarkten en het produceren van rijke content met hoge toegevoegde waarde,” zegt Donald Wiedemeyer. “Ik weet dus precies wat de waarde is van een doelgerichte technologie nieuwsportal zoals HostingJournalist.com. Met de juiste infrastructurele en operationele investeringen verwacht ik dat HostingJournalist.com als uitgeefmerk het wereldwijde bereik en de positieve beleving van lezers en adverteerders significant verder kan verhogen. Ik verwacht dat het nieuwsplatform binnenkort een top-5 speler zal zijn binnen deze technologie nichemarkt wereldwijd. De redactionele en advertising features die we hebben gelanceerd en verder zullen uitbreiden, zullen IT marketeers wereldwijd in staat stellen om effectief aan hun merk te bouwen en concrete sales te realiseren binnen de cloud, hosting en datacenter business.”

-----------------
Over HostingJournalist.com

HostingJournalist.com is een snelgroeiende nieuwsportal welke doelgericht een wereldwijd publiek bedient binnen het cloud, hosting en datacenter business segment. Middels een dagelijkse nieuwsvoorziening - 7 dagen per week, alsmede interviews, opinieartikelen en video feeds, weet HostingJournalist.com CXO’s. IT directeuren, IT en business professionals aan zich te binden. Het nieuwsplatform stelt bedrijven binnen de cloud, hosting en datacenter business in staat om targeted marketingcampagnes uit te rollen, waarin content marketing, advertising en sociale media executie tezamen of los van elkaar zorgen voor een effectief wereldwijd bereik.                                                        

HostingJournalist.com is als uitgeefmerk eigendom van BRDR Media (brdr-media.com), een in Zutphen gevestigd mediabedrijf met wereldwijde activiteiten en een focus op kwaliteitsjournalistiek en need-to-know content op het snijvlak van business en technologie. Als uitgever is BRDR Media erop gebrand om een wereldwijd netwerk van IT publicaties op te bouwen en doelgericht een publiek aan te spreken van technologiekopers en decision makers.

Meer informatie over HostingJournalist.com is te vinden op de nieuwe website: https://hostingjournalist.com.

Meer informatie over OnlineTalentLab B.V. is te vinden op onlinetalentlab.nl.

-----------------
Mediacontact

HostingJournalist.com
Koen Stegeman
Editor-in-Chief
editor@hostingjournalist.com
+31(0)63049140
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Hostingjournalist.com  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 685 dagen
PR contact  
Logo KINXX PR
Hostingjournalist... contact  
Logo Hostingjournalist.com
Hostingjournalist... sociaal  
Hostingjournalist... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com