www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (662 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

BCT verrijkt informatiemanagement-portfolio met BI van Synaxion

Sittard, 28 november 2017 – BCT, specialist in Enterprise Information Management, sluit een partnership met monitoring en business intelligence (BI)-specialist Synaxion. Hiermee verrijkt BCT het informatiemanagement-portfolio met sterke BI- en visualisatiefunctionaliteiten. Door het bestaande aanbod van BCT te combineren met intuïtieve dashboards van Synaxion, profiteren klanten van slimmere inzichten ten behoeve van betere besluitvorming.

Plug ‘n Play
BCT en Synaxion hebben een grote footprint en jarenlange ervaring met (semi-)overheidsinstanties. Door deze specifieke knowhow zijn de partijen in staat om plug ‘n play dashboards toe te voegen aan het productportfolio voor klanten waardoor deze nog beter aansluit op de behoeften van gemeentes, (semi-)overheidsinstanties en andere organisaties. Hiermee ondersteunen de partijen hun klanten niet alleen in hun werk en het borgen van informatie, maar ook in het ontsluiten van die informatie.

Dimitri Palmen, directeur bij BCT: “Als specialist op het gebied van Enterprise Information Management, vinden wij dat dashboards niet kunnen ontbreken in onze producten. Hiermee kunnen klanten meer gefundeerde beslissingen nemen op basis van data. We geloven in specialisme en zagen in Synaxion een perfecte partner die met kop en schouders boven de rest uitstak. Niet alleen vanwege hun expertise binnen het vakgebied, maar ook door hun kennis van de markt waarin wij actief zijn. Samen kunnen we klanten helpen in hun transformatie naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit data te halen.”

Pim van Stiphout, Commercieel Directeur bij Synaxion: “BCT heeft dezelfde groeiambitie als wij. Door onze krachten te bundelen kunnen we die ambitie verwezenlijken. Omdat we uit hetzelfde hout gesneden zijn, kunnen we snel schakelen en zijn de eerste dashboards al ontwikkeld. Dat we al een aanbesteding gewonnen hebben, toont aan dat onze oplossingen en diensten aansluiten op de behoefte uit de markt. Samen zullen we continu optimaliseren en klanten in hun behoeften blijven voorzien.”

-----------------

Over BCT
BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 170 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start ruim 30 jaar geleden, heeft BCT een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Meer informatie is te vinden op https://www.bctsoftware.com/nl.

Over Synaxion
Synaxion, specialist in Business Intelligence (BI) & Analytics, helpt organisaties bij het benutten van het werkelijke potentieel van data en het visualiseren van data met behulp van dashboards en rapportages.

Synaxion heeft BI & Analytics-oplossingen voor de diverse marktsegmenten: (semi-)overheid, onderwijs, zorg en overige bedrijven. Inmiddels maken meer dan 650 organisaties gebruik van de oplossingen en diensten van Synaxion. Meer informatie is te vinden op: www.synaxion.com

Meer informatie
Marcommit
Tessie Woestenberg
035-5822730
bct@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van BCT  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 662 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
BCT contact  
Logo BCT
  +31 (0)46 442 4545
  info@bctsoftware.com
  www.bctsoftware.com
BCT sociaal  
BCT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com