Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 95 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Grondige update voor het MGCplus data-acquisitiesysteem van HBM

Het MGCplus data-acquisitiesysteem wordt al 25 jaar zeer veel toegepast in tal van meet- en testtoepassingen. Wereldwijd zijn er meer dan 24.000 systemen verkocht. Om die leidende marktpositie te behouden heeft HBM, de Duitse specialist in meet- en weegtechnologie, het data-acquisitiesysteem ingrijpend vernieuwd. Het systeem is uitgerust met een nieuwe datacommunicatieprocessor (CP52) en heeft veel nieuwe functionaliteit gekregen.

Naast de bewezen functionaliteit van het MGCplus-systeem, die bestaat uit fast-trigger, multi-client capability en de schaalbaarheid van meetapparatuur, biedt de nieuwe CP52-processor diverse nieuwe voordelen. Dankzij de processor is een zeer nauwkeurige PTPv2 (IEEE 1588) synchronisatie mogelijkmet andere data-acquisitieapparatuur van HBM, high-speed camera’s of drukscanners. Met de vernieuwde versie kunnen simultaan 512 digitale meetkanalen gebruikt worden in plaats van 256 bij de vorige versie. De datarecording kan autonoom plaatsvinden met behulp van USB-opslagmedia met een hoge capaciteit.

Voor een optimale connectiviteit beschikt de MGCplus over twee onafhankelijke Ethernet interfaces en een scanfunctie voor DHCP en andere HBM-apparatuur. Ook compatibiliteit met terugwerkende kracht is mogelijk.

Het MGCplus data-acquisitiesysteem kan gebruikt worden voor een uitgebreide range van toepassingen zoals kalibratie, materiaaltesten of duurtesten. Het systeem is bij uitstek geschikt voor tests die een groot aantal meetkanalen vereisen en voor het gecombineerd meten van rek, kracht, verplaatsing, koppel, spanning, temperatuur en vele andere parameters.

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden en functionaliteit is de MGCplus de ideale keuze voor iederetestengineer. Het systeem biedt bewezen compatibiliteit; niet alleen met HBM-apparatuur, maar met alle sensoren, meetapparatuur en softwaresystemen in de meetketen.


HBM MGCplus data-acquisitiesysteem.png
198.68 KB

--------------------------

Noot voor de pers: Meer informatie over HBM is te vinden op www.hbm.com. U kunt ook contact opnemen met Kees Troost, telefoon: 0416-286040 of per e-mail: info@bnl.hbm.com.

Nederlands perscontact: Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Over HBM
HBM staat al meer dan 65 jaar wereldwijd bekend om haar betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en innovatie. HBM levert producten en diensten voor een uitgebreide range aan meettoepassingen in vele bedrijfstakken. Gebruikers over de hele wereld vertrouwen op de perfect op elkaar afgestemde componenten in de meetketen. Die garanderen een maximale nauwkeurigheid van de meetresultaten en maken het mogelijk de complete product life cycle te optimaliseren vanaf de productontwikkeling tot en met de testfase. Het productportfolio omvat sensoren, opnemers, rekstroken, meetversterkers en data-acquisitiesystemen, maar ook software voor structurele duurproeven, tests en analyse. De toepassingsgebieden beslaan virtuele en fysieke tests en metingen in elke bedrijfstak, waar engineering van belang is.

HBM heeft 27 vestigingen en verkoopkantoren in Europa, Amerika en Azië. Daarnaast heeft HBM vertegenwoordigingen in meer dan 40 andere landen over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Darmstadt, heeft HBM productiefaciliteiten in Marlborough (USA), Massachusetts (USA) en Suzhou (China).
Laatste van HBM  
Nieuwe testkit van HBK voor snelle check van printed circuit board (PCB’s)

HBM biedt uitgebreide range maatwerk sensoren voor de OEM-markt

Grondige update voor het MGCplus data-acquisitiesysteem van HBM
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 95 dagen
HBM contact  

Logo HBM

  +31416286040
  info@bnl.hbm.com
  www.hbm.com/nl
HBM sociaal  


HBM tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90480 persberichten
- 5910 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9770 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl