ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

Programma's belonen top partners en bieden toegang tot bedrade en draadloze producten; nieuwe programma’s voor Smart City, grote openbare gelegenheden en gespecialiseerd onderwijs

Amsterdam, 27 november 2017 - Ruckus, onderdeel van Brocade, heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf zijn partnerprogramma’s terugbrengt naar twee niveaus, om partners zo beter tegemoet te komen en te belonen. De vereenvoudigde programma’s, verkrijgbaar voor partners in EMEA, maken het eenvoudiger goed presterende partners in kaart te brengen, wat Ruckus in staat stelt te herinvesteren in channel– en solution provider partners. De programma’s bieden de partners daarnaast de mogelijkheid de winst te verhogen, door ze toegang te geven tot de bedrade en draadloze producten van Ruckus, verbeterde sales enablement tools en inzicht in sales leads. Als aanvulling op de succesvolle programma’s voor de horeca en meervoudige wooneenheden (Hospitality & MDU), voegt Ruckus nu ook programma’s toe voor Smart Cities, grote openbare gelegenheden en onderwijsinstellingen. Zo erkent en beloont Ruckus partners die een unieke bijdrage leveren en binnen deze segmenten meermaals succesvol met het bedrijf hebben samengewerkt.

“Als bedrijf dat zich volledig toelegt op het kanaal, begrijpen we dat onze partners essentieel zijn voor ons succes”, aldus Ian Whiting, Chief Commercial Officer bij Ruckus. “Wij hebben ons nooit competitief opgesteld tegenover onze partners, in tegenstelling tot onze concurrenten. Dankzij ons complete bedrade/draadloze portfolio krijgen onze partners de kans hun winst met 40% te verhogen wanneer ze deze producten samen verkopen. Dit is hét moment voor een partnersamenwerking met Ruckus.”

De specialisatieprogramma's bieden partners in belangrijke verticale markten, waaronder horeca, meervoudige wooneenheden (Multi Dwelling Units of MDU’s), hoger onderwijs, Smart Cities en grote openbare gelegenheden (Large Public Venues of LPV), toegang tot complete oplossingen voor robuuste netwerken met naadloze connectiviteit dankzij bedrade en draadloze producten van Ruckus. Het brede en innovatieve productportfolio van Ruckus stelt partners in staat opkomende markten te betreden waar het normaal gesproken moeilijk is om binnen te komen. De gespecialiseerde programma's zijn beschikbaar voor de wereldwijde Elite Partners in het Ruckus Partner Programma.

"We vereenvoudigen onze programma's om samenwerken met Ruckus makkelijk te maken, toegang tot ons brede portfolio te bieden en partners de kans te geven hun winstgevendheid te vergroten met goede beloningen", zegt Raelyn Kritzer, senior director worldwide partner programs bij Ruckus. "Onze specialisatieprogramma’s geven partners de kans de allernieuwste technologie in te zetten en koploper te worden in sectoren als de horeca/MDU, Smart City, LPV, onderwijs en andere verticale markten.”

Partnerondersteuning
“We hebben grote successen behaald met de implementatie van oplossingen van Ruckus, bijvoorbeeld bij opdrachten zoals het Angel Stadium, waar meer dan 45.000 fans terechtkunnen, en de New York Staten Island Ferry, waar dagelijks meer dan 75.000 passagiers gebruik van maken”, vertelt Alessandro Feitosa, vice president of solutions engineering, 5bars. “Stadions, stations en arena’s zijn vaak een grote uitdaging voor RF-systemen, met unieke eisen voor de oplossingen en applicaties. Daarom ligt het voor de hand partners als 5bars, met hun mix van gespecialiseerde vaardigheden, extra aandacht te geven.”

“Verbindingen met een hoge beschikbaarheid zijn in veel van de belangrijkste marktsegmenten al een vereiste, zoals bij Smart City, LPV en onderwijsinstellingen”, stelt Kevin Roper, Chief Operating Officer bij Cynergy Technology. “De vereenvoudigde specialisatieprogramma’s van Ruckus zorgen ervoor dat we klanten totaaloplossingen voor bedrade en draadloze producten aan kunnen bieden, waardoor onze eigen producten waardevoller zijn voor de klant. Deze programma’s vergroten onze toegevoegde waarde voor de klant, waardoor we uiteindelijk meer verkopen.”

“Ruckus is een innovator waar het Channel Partner Programma’s betreft”, zegt Eric Jotti, director general bij Interway. “We krijgen niet alleen toegang tot baanbrekende bedrade en draadloze technologie, het programma is er ook op gericht ons te belonen voor de implementatie van de beste verbindingsnetwerken voor onze klanten in alle verticale markten. Ruckus wil de best presterende partners direct belonen en neemt de middelste laag weg, waardoor het heel makkelijk wordt om met het bedrijf samen te werken.”

“We zijn er trots op dat we deel uit maken van het nieuwe Smart City Specialist programma van Ruckus”, vertelt Al Brown, Chief Executive Officer bij SmartWAVE Technologies. “Dit programma laat zien dat Ruckus marktleider is op de Smart City-markt en toont aan dat we een bewezen expert zijn in het uitrollen van Ruckus-infrastructuur en de bijbehorende oplossingen in steden van elk formaat.

Beschikbaarheid
Voor meer informatie over de programma’s voor channel partners kunt u terecht op https://www.ruckuswireless.com/partners.

Over Ruckus
Ruckus, onderdeel van Brocade, levert eenvoudig betere verbindingen voor een weergaloze klantervaring. De high-performance netwerk infrastructuur van Ruckus betekent veilige en betrouwbare toegang tot toepassingen en diensten, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Ruckus innoveert in draadloze en bedrade technologie om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van diverse branches. Als verbindingen er echt toe doen, kiezen organisaties voor Ruckus. #simplybetterconnections

Over Brocade
Brocade (NASDAQ: BRCD) netwerkoplossingen helpen ’s werelds grootste organisaties om hun netwerken te transformeren naar platformen voor bedrijfsinnovatie. Met oplossingen voor het hele gebied van publieke en private datacentra tot aan de rand van het netwerk, begeleidt Brocade de sector in haar transitie naar de nieuwe IP netwerkinfrastructuren die nodig zijn voor het huidige tijdperk van digitale business. Meer informatie op www.brocade.com

# # #

© 2017 Brocade Communications Systems, Inc. All Rights Reserved.

These products and features and their availability are subject to change at the sole discretion of Brocade, and Brocade shall have no liability for delay in the delivery or failure to deliver any of the products or features described herein.

Ruckus, Ruckus Wireless and SP Cloud are trademarks of Ruckus Wireless, Inc. in the United States and other countries.

Brocade, the B-wing symbol, and MyBrocade are registered trademarks of Brocade Communications Systems, Inc., in the United States and in other countries. Other brands, product names, or service names mentioned of Brocade Communications Systems, Inc. are listed at www.brocade.com/en/legal/brocade-Legal-intellectual-property/brocade-legal-trademarks.html.Other marks may belong to third parties.Ruckus Persdesk
Marjolein Jonker
+ 31 (0)23 555 34 24
ruckus@yellow-communications.com
www.ruckus.nl
Laatste van Brocade-Ruckus Wireless   
Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

Ruckus introduceert betaalbare, high-performance WiFi voor de vrijetijdsbranche

Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit voor zowel vaste als draadloze verbindingen
Cloud en telecommunicatie specialist Techone neemt hostingprovider Protagonist over

Pure Storage en Cohesity sluiten strategisch partnership om snelle, grootschalige recovery te bieden

Hoger opgeleiden stelen vaker dan laagopgeleiden

Zyxel Networks lanceert Campus Academy e-learning platform voor netwerkspecialisten

Ivanti verbetert gebruiksgemak van Service- en Asset Management-oplossingen met Biometrische Authenticatie, Self-Service Automation Bots en Automated Asset Discovery

Thales breidt partnernetwerk en software-integraties flink uit

Terraform Cloud van HashiCorp biedt nieuwe zakelijke functionaliteiten via multi-cloud infrastructure as a service

Softwarebedrijf Klippa betreedt de Amerikaanse markt ondanks corona-onzekerheid

Mood Media lanceert wereldwijde Centre of Excellence-divisie

Apple reseller Amac ziet omzet stijgen en winst verdubbelen

Onderzoek Cloud Security Alliance toont grote vraag naar CASB, extra scholing nodig om doelstellingen cloud-beveiliging te verduidelijken
Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt

Winvision versterkt Leadership Team met Raymond van Ham en Mike van Zandwijk

Slechts 24 procent van de organisaties weet goed om te gaan met verandering

Buitink Technology brengt complete lijn voertuigschermen voor coronapreventie op de markt

HMD Global haalt 230 miljoen USD op in nieuwe investeringsronde

Nieuwe Dell Latitude Chromebook Enterprise geeft bedrijven vertrouwen om vanaf elke locatie te werken

CyberArk voor tweede keer leader in Gartner Magic Quadrant voor Privileged Access Management

Siemens levert planningsmodule aan Batenburg Techniek

Livegang van 5G heeft grote gevolgen voor mobiel gamen

Pinewood ontzorgt Haaglanden Medisch Centrum (HMC) op digitale veiligheid

Plus500 behaalt omzet van 564,2 miljard dollar in eerste helft van 2020

Meer dan 600 startups en scale-ups krijgen Corona-overbruggingsfinanciering

Nutanix Hybrid Cloud Infrastructure is nu beschikbaar op Amazon Web Services
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 105 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Brocade-Ruckus.. contact  

Logo Brocade-Ruckus Wireless

Brocade-Ruckus.. sociaal  


Brocade-Ruckus.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89032 persberichten
- 5767 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8547 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl