www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (4 jaar en 55 dagen geleden)
Bedrijf:

Nederlander Rudy van Buren wint de titel World’s Fastest Gamer en wordt officiële McLaren simulator-bestuurder

Leusden – Rudy van Buren, een 25-jarige sales manager uit Lelystad, heeft meer dan 30.000 kandidaten verslagen en mag zich nu World’s Fastest Gamer noemen. De zoektocht naar ‘s werelds snelste virtuele bestuurder was een initiatief van McLaren, Logitech G en Darren Cox (oprichter van de GT Academy).

Finaleweek
De World’s Fastest Gamer-wedstrijd ging in mei 2017 van start met gamers van over de hele wereld die een felbegeerd plekje in de finale probeerden te bemachtigen. Na talloze rondes langs verschillende platforms en games, werden 12 finalisten uitgenodigd op het hoofdkantoor van McLaren om het een laatste keer tegen elkaar op te nemen. De finaleweek vond plaats op de virtuele tracks waar McLaren haar grootste successen heeft behaald, waaronder de wereldberoemde Indianapolis Speedway, waar de Indy 500 wordt gehouden, het Suzuka Circuit in Japan, de Grand Prix-baan van Brazilië, Interlagos, en het parcours van ‘s werelds bekendste 24-uursrace, Le Mans.

Nederlands onderonsje
Tijdens de laatste ronde – die bestond uit een 4 uur durende assessment in McLaren’s Formule 1-simulator – versloeg Van Buren landgenoot Freek Schothorst, een 20-jarige student uit Amsterdam. Hiermee won Van Buren “de beste baan in esports” en wordt hij aankomend jaar één van de officiële simulator-bestuurders van het Formule 1-team.

Snelheid en techniek
Om te winnen moest hij niet alleen laten zien dat hij beschikt over de snelheid en behendigheid van een Formule 1-coureur, maar ook dat hij de benodigde technische kennis en het mentale en fysieke vermogen heeft om een Formule 1-wagen rijklaar te maken en te houden voor de twee top-coureurs van het team: tweemalig wereldkampioen Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne.

“Wat was dit een geweldige ervaring, ik heb er geen woorden voor. Het feit dat ik vorige week voor het eerst voet over de drempel zette bij het McLaren Technology Centre en vandaag wegga als de nieuwste toevoeging aan het team is echt ongelooflijk,” aldus Van Buren na het winnen van de wedstrijd. “Ik kan iedereen die me deze kans heeft gegeven niet genoeg bedanken. Hier zijn, het team ontmoeten en de strijd aanbinden met al deze toffe mensen was echt een ervaring om nooit te vergeten. Het is de allermoeilijkste sollicitatieprocedure waar ik ooit aan mee gedaan heb, maar de baan die je ermee krijgt is natuurlijk ook wel écht gaaf. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

McLaren Technology Group Executive Director Zak Brown aan het woord: “Allereerst wil ik Rudy graag feliciteren. Hij heeft echt laten zien dat hij beschikt over de passie, vastberadenheid en behendigheid om te winnen. Dit was een uitzonderlijk moeilijke competitie, waarbij we geen middelen hebben geschuwd om de deelnemers ver buiten hun comfort zone te duwen, en ik ben er dan ook zeker van dat hij een echte aanwinst voor het team zal zijn bij de ontwikkeling van onze auto in 2018.”

###

Over Logitech G
Logitech G, een merk van Logitech International, is wereldwijd leider op het gebied van gaming-uitrusting voor pc’s en consoles. Logitech G heeft als missie elke gamer, van welk niveau dan ook, uit te rusten met de beste toetsenborden, muizen, headsets, mousepads en simulatieproducten die de industrie te bieden heeft. Deze producten komen tot stand door een combinatie van innovatief design, vooruitstrevende technologie en een diepe passie voor gaming. Logitech International is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat in 1981 is opgericht. Het hoofdkantoor zit in Lausanne, Zwitserland en het bedrijf heeft de volgende beursnoteringen: SIX Swiss Exchange (LOGN) en (LOGI) op de Nasdaq Global Select Market. Maak kennis met Logitech op www.logitech.com, via het blog of @Logitech

Laatste van Logitech  
Nederlander Rudy van Buren wint de titel World’s Fastest Gamer en wordt officiële McLaren simulator-bestuurder

Logitech G introduceert twee Cherry-mechanische gaming-toetsenborden

Logitech G breidt lijn van RGB mechanische gaming-toetsenborden verder uit met de Logitech G810 Orion Spectrum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 55 dagen
Logitech contact  

Logo Logitech

  020 200 8432
  www.logitech.com/nl-nl
Logitech sociaal  


Logitech tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo Experis
Logo Kaspersky
Logo Schneider Electric
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92134 persberichten
- 6051 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10805 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl