www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (868 dagen geleden)
Bedrijf:

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie

Razendsnelle ontwikkeling van integratie tussen applicaties en content repositories

Hilversum, 20 november 2017 – Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie, lanceert een cloud gebaseerde API voor content integratie diensten. Via deze cloud API kunnen ontwikkelaars snel en eenvoudig toegang krijgen tot een groot aantal contentbronnen en applicaties of functionaliteit bouwen die gebruikers efficiënt toegang tot de juiste content geven. Dit stelt gebruikers in staat om content te creëren of bij te werken zonder dat zij daarvoor steeds moeten schakelen tussen verschillende applicaties. Xillio richt zich met deze API op ontwikkelaars bij zowel software vendors, als ook system integrators en eindgebruikers organisaties.

De Xillio API is eenvoudig en eenduidig en ondersteunt de meeste bekende contentbronnen. Hierdoor besparen ontwikkelaars zeer veel tijd. Zonder deze uniforme API moeten zij de uiteenlopende en diverse API’s van allerlei verschillende contentbronnen kennen om integraties te bouwen. Xillio heeft een enkel uniform content model waaraan alle content meta-data van de geïntegreerde contentsystemen kunnen worden gemapt. Door de uniforme API en het uniforme content model is integratie snel en eenvoudig. Xillio maakt uitwisseling van content eenvoudig, en biedt de mogelijkheid additionele content services aan te roepen om content te verrijken met aanvullende meta-informatie.

Eén contentsysteem niet haalbaar
Organisaties worstelen met de grote hoeveelheid content die dagelijks wordt geproduceerd en verwerkt. En gebruikers zijn een groot deel van hun tijd bezig met het zoeken, verwerken en creëren van content. Die content wordt gemaakt en verwerkt in een groot aantal type systemen, waaronder ECM, DAM, WCM, archief, CRM, PIM, EFSS, fileshare en nog veel meer. De pogingen van organisaties om content te migreren naar één centraal systeem blijken in de praktijk niet haalbaar en zeer kostbaar. Organisaties zijn daarom op zoek naar mogelijkheden om content vanuit diverse bronnen te integreren en real-time op te halen. Xillio speelt in op deze integratiebehoefte.

Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio over de lancering: “Contentintegratie is de toekomst en dat zagen wij jaren geleden al als toekomstige trend. Ook analisten, zoals Gartner, hebben de integratietrend inmiddels ook geïdentificeerd en hebben zelfs een nieuw productsegment geïntroduceerd, te weten Content Integration Services. Dankzij onze jarenlange ervaring met content migraties hebben wij veel kennis in huis van het koppelen met diverse contentbronnen. Het was vervolgens voor ons een kleine stap om ook real-time integratie tussen systemen mogelijk te maken.”

“Wij zijn zeer trots dat wij al een eerste klant live hebben met de cloud API“, aldus Jeroen Huinink, CTO bij Xillio. “SDL, leverancier van vertaaldiensten en –technologie, zet onze API in zodat directe contentuitwisseling tussen het CMS en hun vertaalsysteem mogelijk is. Daarnaast zien wij nog veel meer use cases waarvoor content integratie relevant is. Denk bijvoorbeeld aan een customer portal waarbij in één oogopslag alle klantinformatie uit diverse systemen in te zien en te bewerken is. Of een integratie tussen cloud storage applicaties en een on-premise ECM-systeem, zodat gebruikers via hun veelgebruikte cloud storage app toegang hebben tot content die op een legacy contentbron is opgeslagen.”

Connectors
De Xillio engine ondersteunt de meest bekende content repositories met haar connectoren. Momenteel zijn er connectoren naar SharePoint, Office365, Adobe Experience Manager, Alfresco, FileNet, GitHub, Zendesk, Drupal, Hadoop, Elastic, Hippo, Wordpress, Documentum, Box, Confluence, Umbraco, Liferay, Dropbox, Egnyte en fileshares. Deze lijst wordt continu aangevuld met nieuwe connectoren.

Meer over de Xillio API https://www.xillio.com/nl/content-integratie of bekijk deze animatie.

Webinar:
Op 4 december organiseert Xillio een webinar waarin wij de werking, features en use cases van de cloud API presenteren. Klik voor meer informatie of inschrijven.

-------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd een afbeelding ter illustratie. Voor meer of andere afbeeldingen kunt u contact opnemen.Over Xillio
Xillio is een internationaal specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie. Met de integratie- en migratieoplossing van Xillio, bestaande uit een cloud-based API, ons content model en een veelvoud aan connectoren naar contentsystemen, bieden wij een oplossing voor de uitdagingen die organisaties wereldwijd ondervinden met hun gefragmenteerde contentbronnen. Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum. Meer informatie: www.xillio.com/nl.

Purdey Horbach, Content Marketeer, Xillio
T: +31 646 43 49 39
E: purdey.horbach@xillio.nl
's-Gravelandseweg 59
1217 EH Hilversum
http://www.xillio.com
Laatste van Xillio  
Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie

Xillio en Data Matters gaan strategische samenwerking aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 868 dagen
Xillio contact  

Logo Xillio

  Rikkert Engels, directeur
  +31 35 6229545
  Rikkert.engels@xillio.nl
  www.xillio.com
Xillio sociaal  


Xillio tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88065 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7719 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau