Datum: (242 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Interoute cloud opent in Sydney

Wereldwijd networked cloud platform breidt verder uit in Asia Pacific regioAmsterdam, 16 november 2017 – Interoute, de wereldwijde cloud en netwerk provider met hoofdkantoor in Europa, kondigt de opening aan van een nieuw point-of-presence (PoP) in Sydney, Australië. Het PoP host het achttiende Virtual Data Center (VDC) van Interoute wereldwijd en is het derde punt in de Asia Pacific regio. De PoP in Sydney wordt een spil in het Interoute netwerk, met local peering en stabiele verbindingen naar de Interoute locaties in Singapore en Hong Kong. Klanten kunnen deze Interoute VDC global IaaS zone gebruiken om zowel virtual machines als Interoute Edge gateways te laten draaien.

Met de livegang van deze dienstverlening in de eerste helft van 2018 wordt het Interoute netwerk uitgebreid naar 127 steden, verspreid over 30 landen en 18 cloud zones over de hele wereld.

Lees meer in het volledige, Engelstalige bericht.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 eigen datacentra, 17 Virtual Data Centers, 33 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.Interoute Persdesk
Marjolein Jonker
+31 (0)23 555 34 24
interoute@yellow-communications.com
www.interoute.nl