www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (670 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Barracuda breidt ‘cloud-generation’ firewalls uit met nieuwe mogelijkheden

Integratie met public clouddiensten maakt betaling-naar-gebruik mogelijk en biedt geautomatiseerde beveiligingsfuncties voor DevSecOps workflows

Aartselaar (België), 16 november 2017 Barracuda Networks komt met nieuwe public cloud-mogelijkheden voor de Barracuda Web Application Firewall en de Barracuda NextGen Firewall. De verbeterde ‘cloud-generation’ firewalls ondersteunen betaling op basis van daadwerkelijk gebruik en bieden automatische beveiligingsfuncties voor DevSecOps-workflows. Hiermee wordt het voor klanten makkelijker om te migreren naar de public cloud.

Eerder dit jaar bleek uit een door Barracuda gesponsord onderzoek dat ruim 40 procent van de organisaties een deel van zijn infrastructuur in de public cloud heeft ondergebracht. Als belangrijke factoren achter de adoptie van de public cloud worden makkelijke integratie met bestaande technologie (51%), sterke beveiliging van applicaties (54%) en sterke beveiliging van de toegang tot applicaties in de publieke cloud (48%) genoemd. Met de ‘cloud-generation’ firewalls van Barracuda kunnen klanten beveiliging makkelijk en rendabel inzetten in de cloud, in hybride omgevingen en in multi-cloud omgevingen.

Nieuwe mogelijkheden
  • Betalen naar gebruik via AWS Marketplace Metering Service Billing – De Barracuda NextGen Firewall is nu beschikbaar als dienst in de Amazon Web Service (AWS) Marketplace, waarbij klanten alleen betalen voor het daadwerkelijk gebruik. Deze dienst komt naast de Barracuda Web Application Firewall, die al sinds vorig jaar in dezelfde vorm beschikbaar is. Alles wordt afgehandeld binnen de AWS Marketplace, zodat klanten zich niet hoeven te bekommeren over licenties en alleen betalen voor het daadwerkelijke dataverkeer dat door de firewall-service wordt gefilterd. Klanten kunnen CI/CD (Continuous Integration/Continuous Delivery) omgevingen bouwen, die ook oplossingen van hun softwarepartners omvatten. De kosten worden bepaald aan de hand van de totale bandbreedte die gebruikt is op alle gebruikte firewalls, plus de standaard Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) kosten.
  • DevSecOps met Puppet Labs – Het REST API-raamwerk kan gebruikt worden om de Barracuda Web Application Firewall automatisch te configureren. Daartoe beschikt deze firewall nu over Puppets Labs-integratie binnen AWS. Dankzij deze integratie kunnen ontwikkelaars het testen van applicaties automatiseren en is het mogelijk om beveiligingsfuncties al tijdens het ontwikkelproces te integreren. Zo wordt de totale ontwikkeltijd verkort en is de uiteindelijke toepassing beter beveiligd.
De ‘cloud-generation’ firewalls van Barracuda bieden netwerk- en applicatiebeveiliging voor cloud-only en hybride cloudomgevingen. Enkele kenmerken:
  • Ontworpen voor de public cloud – directe integratie met de public cloud, API-integratie voor DevOps-tools en automatiseringsworkflows. In hybride omgevingen kunnen alle firewalls centraal beheerd worden. Zo profiteren klanten van de voordelen van de cloud, zonder nadelige gevolgen voor hun beveiliging.
  • Ondersteuning voor specifieke kenmerken van de cloud – horizontale schaalbaarheid, gedistribueerde policy-sets, optimale connectiviteit via het ‘mesh’-model en uitgebreid beheer van het dataverkeer.
  • Sluit aan bij de cloud-consumptiemodellen van klanten – een licentiemodel waarmee klanten beveiliging kunnen afnemen op dezelfde wijze als zij public clouddiensten afnemen.
Voor meer informatie:
Barracuda Cloud Generation Firewalls
Barracuda Blog –What is a Cloud Generation Firewall?
Barracuda Blog –Q and A with Tim Jefferson, vice president, public cloud, Barracuda

Over Barracuda Networks
Barracuda (NYSE: CUDA) vereenvoudigt IT met voor de cloud geschikte oplossingen waarmee klanten hun netwerken, toepassingen en data kunnen beschermen, ongeacht waar deze zich bevinden. Deze krachtige, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare oplossingen worden gebruikt door ruim 150.000 organisaties over de hele wereld. Ze zijn beschikbaar als appliance, als virtuele appliance en in configuraties voor de cloud en voor hybride omgevingen. Het businessmodel van Barracuda is gericht op het bieden van waardevolle, op abonnementen gebaseerde IT-oplossingen die end-to-end netwerk- en databescherming bieden. Kijk voor meer informatie op www.barracuda.com.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Barracuda Networks Persdesk, e-mail barracuda@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.

Barracuda Networks, Barracuda en het Barracuda Networks-logo geregistreerde handelsmerken van Barracuda Networks in de VS en in andere landen.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Barracuda Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 670 dagen
Bron:
PR bron: MCS PR
Barracuda Networks contact  
Logo Barracuda Networks
  023 - 562 8208
  barracuda@mcspr.nl
  www.barracuda.com
Barracuda Networks sociaal  
Barracuda Networks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl