OpenText stimuleert zakelijk gebruik van AI met Release 16 Enhancement Pack 3

De mogelijkheden van OpenText Release 16 met betrekking tot IoT en informatieveiligheid zijn uitgebreid met behulp van nieuwe technologie

Het OpenText EIM-platform is met de nieuwe technologie van Covisint en Guidance Software uitgebreid, waardoor ondernemingen in staat zijn om belangrijke informatie op nieuwe manieren te verzamelen, te beheren en te beveiligen. Door kunstmatige intelligentie in te zetten om IoT te ondersteunen, verlaagt EP3 de drempel voor OpenText klanten om de digitale transformatie te omarmen.

Steeds meer bedrijfsinformatie wordt gemaakt door machines in plaats van mensen. Bij OpenText zijn we voorbereid op een toekomst waarin bedrijven behoefte hebben aan het automatiseren, verzamelen, beheren en afleiden van inzichten uit deze nieuwe bronnen van gegevens en informatie”, aldus Mark J Barrenechea, CEO en CTO van OpenText. “De nauwe samenwerking tussen de Covisint en Guidance Software-teams en OpenText heeft ervoor gezorgd dat onze klanten met EP3 over de technologie beschikken die ze nodig hebben om bedrijven te managen die steeds informatie-intensiever worden. Bovendien kunnen gebruikers de waarde van alle beschikbare data maximaliseren, ongeacht waar deze ontstaan zijn.”

De integratie van Covisint en Guidance Software heeft er bovendien voor gezorgd dat OpenText Business Network nu uitgerust is met een IoT-platform dat het creëren, beheren en uitwisselen van vertrouwelijke informatie en interacties tussen mensen, systemen en apparaten mogelijk maakt. EP3 maakt ook gebruik van het toonaangevende identiteits- en toegangsbeheerplatform van Covisint voor het beheren van toegangsrechten van gebruikers, zodat informatie van handelspartners en backend systemen beveiligd blijven. Dit maakt een samenwerking in de hele supply chain mogelijk die verder gaat dan alleen transacties.

OpenText is de nummer één in Enterprise Content Services. We hebben ’s werelds grootste bedrijfsnetwerk en wij geven definitie aan AI-applicaties en –services in het bedrijfsleven”, aldus Barrenechea.

We gebruiken de oplossingen van OpenText ter ondersteuning van het digitaliseren en verbeteren van onze werkprocessen. We zijn dan ook zeer verheugd met de verbeterde mogelijkheden voor AI, automatisering en analyse in Release 16 en zullen samen met OpenText onderzoeken hoe ze onze digitale transformatie verder kunnen ondersteunen”, zei Chua Soon Guan, Chief Executive bij VITAL Shared Services, een afdeling van het ministerie van Financiën van Singapore.

OpenText creëert steeds meer verbindingen met andere toonaangevende diensten, zorgt voor een diepere integratie in het OpenText EIM-platform en ecosysteem en maakt optimaal gebruik van de kracht van IoT en informatiebeveiliging”, zegt Muhi Majzoub, Executive VP Engineering bij OpenText. “Met deze release stellen we OpenText-klanten verder in staat om meer te doen met hun bedrijfsinformatie, waardoor data worden omgezet in inzicht, wat zich vertaalt in concurrentievoordeel.”

EP3 brengt belangrijke verbeteringen aan in Release 16:

  • Ervaring: EP3 helpt zakelijke gebruikers snel microsites te implementeren, gepersonaliseerde content te wijzigen en te publiceren. Met de nieuwe Media Management Digital Hub kunnen gebruikers content geautomatiseerd verspreiden en samen opstellen. Deze release breidt ook het bereik van de Experience Suite uit naar de Microsoft Azure cloud en integratie van contactcenters met Amazon Connect.

  • Bedrijvennetwerk: Binnen EP3 biedt Business Network meer B2B-selfservicemogelijkheden voor verbeterde gebruikerscontrole en flexibiliteit, met nieuwe functies zoals door de gebruiker gedefinieerde aangepaste meldingen voor evenementen of niet-evenementen, zoals het niet ontvangen van een verwachte bestelling op een bepaald moment van de dag. Deze functies zorgen ervoor dat gebruikers problemen kunnen signaleren en afhandelen voordat ze de bedrijfscontinuïteit beïnvloeden. Met de verbeterde integratie van OpenText Process Suite introduceert Business Network EP3 automatische provisioning voor handelspartners die facturen als pdf-bijlagen e-mailen.

  • Proces: EP3 levert aanzienlijke bijdrage aan low-code ontwikkelingen, waardoor rijkere en complexere applicaties sneller kunnen worden gebouwd. Verbeteringen gericht op het uitbreiden van UI-mogelijkheden, het stimuleren van intelligente procesautomatisering met verbeteringen van bedrijfsregels, extra beveiligingsopties in meerdere ontwikkelingsstadia en nieuwe API’s voor uitgebreide integratiemogelijkheden. Daarnaast voldoet EP3 aan de regels omtrent toegankelijkheid van de overheid.

  • Inhoud: EP3 bouwt voort op leiderschap van OpenText ECM en ondersteunt de overgang naar content services en het verbinden van content met de digitale business. Belangrijke ontwikkelingen zijn onder andere: verbeterde GDPR-gereedheid, diepere integraties met Office 365, vereenvoudigde gebruikerservaringen, uitgebreide SAP Fiori-ondersteuning, eenvoudigere archivering, mobiel vastleggen en versnelde app-ontwikkeling.

  • Ontdekking: EP3 voegt EnCase – de koploper in beveiliging en bewaring van forensische data – toe aan de Discovery Suite en bevordert daarmee de OpenText-visie van coherente bedrijfsontdekking voor procesvoering, onderzoeken en compliance. EP3 verbetert ook de bruikbaarheid en toegankelijkheid van zoeken, beoordelen en analyseren in de Discovery Suite.

Beschikbaarheid: Release 16 EP3 is nu beschikbaar.