Qhuba sluit alliantie met BastaGroup

'Samen bedrijven nog beter helpen bij succesvolle digital tranformation journeys'

Utrecht, 14 november 2017– De managementadviesbureaus Qhuba en BastaGroup gaan een partnership aan om klanten nog beter te ondersteunen bij de opzet en implementatie van digitale transformaties. Door deze alliantie breidt Qhuba zijn dienstverlening uit met een grote groep zeer ervaren experts op het gebied van digitale transformaties.

Nu de BastaGroup een volwaardige Qhuba Partner wordt, worden de BTM (Business & Technologie Management) activiteiten van Qhuba verder uitgebreid. De opdrachtgevers van Qhuba profiteren met name van de praktijkervaring van BastaGroup op het gebied van innovatieve transformaties en bijbehorende activiteiten op het vlak van data- en changemanagement. 

De twintig associates van BastaGroup hebben een brede achtergrond op het snijvlak van business en IT, elk met specifieke kennis en skills op het gebied van digitale transformatie in diverse disciplines. Een van de grote uitdagingen is het op orde krijgen van de organisatie voor de aanvang van het veranderprogramma, zoals goed datamanagement en integratie met financiële en andere systemen. Datastrategie heeft speciale aandacht van BastaGroup, maar ook op het terrein van programmamanagement, changemanagement en CIO-taken is er grote kennis en ervaring.

Reinier van den Biggelaar, medeoprichter van de BastaGroup, kijkt uit naar de samenwerking met Qhuba: “Onze specifieke competenties zijn complementair aan die van Qhuba. Samen kunnen we bedrijven nog beter helpen bij een succesvolle digital tranformation journey. Door de alliantie met Qhuba maken we ook marketingtechnisch een grotere vuist.”

Wouter Hasekamp, algemeen directeur van Qhuba, verwelkomt de alliantie met BastaGroup van harte: “BastaGroup is een mooie aanvulling op het portfolio van Qhuba, met een lange staat van dienst en zeer ervaren mensen die gewend zijn om op boardniveau te opereren. En die net als wij altijd het beste resultaat voor de klant voor ogen hebben.”

Over BastaGroup
BastaGroup B.V., gevestigd in Naarden, werd opgericht in 2004 door enkele CIO's van Shell. BastaGroup adviseert en begeleidt verandertrajecten die van organisaties digitale organisaties maken, met veel aandacht voor het op orde brengen van de organisatie zodat deze klaar is voor het verandertraject. Hun aanpak stoelt op de door hen ontwikkelde '8 dimensies van digitale strategie'. Meer informatie: www.bastagroup.nl

Over Qhuba
Qhuba is expert in strategie-executie en digitale transformatie. Strategie en technologie zijn sterker dan ooit met elkaar verbonden, maar de meeste organisaties zijn daar nog niet op ingericht. Qhuba helpt bij alle vraagstukken die aan deze transformatie raken. Qhuba’s Change Agents begeleiden klanten bij een digitale transformatie van A tot Z; van de enterprise architectuur die hoort bij strategische keuzes tot en met de invulling op applicatie- en dataniveau. En van de technologische kant van dit vraagstuk tot en met de veranderkundige kant: hoe krijg ik de mensen in mijn organisatie mee? Qhuba treedt op als sparringpartner in digitale strategievraagstukken en kan vervolgens ook de juiste professionals leveren voor de uitvoering van diverse digitaliseringsprojecten. Meer informatie: www.qhuba.com

Meer informatie voor de pers:

Qhuba
Wouter Hasekamp
T 06 46338864
E Wouter.hasekamp@qhuba.com

Contact Media
Maartje van Oeveren
T 06-43440042
E Maartje@contactmedia.nl