www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (676 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Innovatie back-office helpt Thuisvaccinatie.nl meebewegen met groei medische zorg aan huis

Amersfoort, 14 november 2017 Thuisvaccinatie.nl kiest FlowFabric, expert in ontwikkeling van business applicaties, voor de automatisering en optimalisering van de back-office. Op basis van het Mendix-ontwikkelplatform dat FlowFabric levert, worden compleet nieuwe back-office applicaties gerealiseerd die Thuisvaccinatie.nl in staat stellen processen als planning en facturering zeer flexibel en efficiënt in te richten. Zo is het mogelijk om te voorzien in de groeiende behoefte naar vaccinaties aan huis en tevens snel nieuwe services te bieden als de markt daarom vraagt.

Zoals de naam al zegt, komt Thuisvaccinatie.nl bij cliënten thuis voor het toedienen van vaccinaties. Voor een groot deel betreft het reisvaccinaties. Ervaren artsen komen op het moment en op de plek die voor de cliënt het beste uitkomen. Zij kunnen zelf online alle afspraken maken. Ondanks deze hoge kwaliteit van dienstverlening, zijn de kosten die Thuisvaccinatie.nl in rekening brengt concurrerend met die van traditonele vaccinatie-instellingen. Dat komt doordat men geen breed netwerk met kantoren in stand hoeft te houden en lage overheadkosten heeft. Bovendien heeft Thuisvaccinatie.nl processen zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Lean & Mean
Om ervoor te zorgen dat processen ‘lean & mean’ blijven, investeert Thuisvaccinatie.nl nu in de verdergaande automatisering van haar back-office. Directeur en mede-oprichter Siu-Fung Chan legt uit dat de huidige IT-omgeving aan vervanging toe was. “We zijn de laatste jaren fors gegroeid. We gaan richting de 100.000 klanten per jaar. Het werd steeds lastiger om de planning van alle artsen en afspraken, de registratie van de benodigde vaccins en de facturering efficiënt te verwerken. Daarnaast was het systeem niet flexibel genoeg om met andere toepassingen te koppelen. Het was geen optie meer om de bestaande applicatie te upgraden, dat zou te kostbaar en te tijdrovend worden.”

Vertrouwen
Er was dus enige druk voor Thuisvaccinatie.nl om snel met een oplossing te komen. Met als wensen korte doorlooptijden, snel ontwikkelen en inzichtelijke resultaten kwam men al snel uit bij Mendix. Met de modelgedreven mogelijkheden van het Mendix-platform is de optimale oplossing snel te realiseren. FlowFabric helpt Thuisvaccinatie.nl met de transformatie. Juist op die gebieden waarop organisaties zich kunnen onderscheiden of waar geen standaard oplossing aanwezig is, is Mendix bij uitstek het geschikte platform.

Siu-Fung Chan: “We vroegen FlowFabric in een Proof of Concept setting om op basis van Mendix een applicatie te ontwikkelen voor de gestroomlijnde uitwisseling van laboratoriumuitslagen. Dit was een verouderd proces en gebeurde door middel van het downloaden van pdf’s en faxen van documenten. In zeer korte tijd werd een oplossing gerealiseerd waarbij aan de hand van XML gegevens kunnen worden binnengehaald. Dit resultaat en de wijze waarop de samenwerking met FlowFabric verliep gaven voor ons het vertrouwen om samen verder te gaan en een compleet nieuwe back-office omgeving te realiseren.”

Naadloze koppeling
Stap voor stap worden verschillende processen nu geautomatiseerd. De agile ontwikkelmethode stelt Thuisvaccinatie.nl in staat de vorderingen op de voet te volgen. “Door deze methodiek zien we direct welke vorderingen er gemaakt zijn. Deze delen wij ook met onze medewerkers, zodat we waar nodig nog aanpassingen kunnen aanbrengen. We werken nu aan een moderne back-office die naadloos gekoppeld kan worden aan de websites aan de front-end. Eind 2017 moet alles gereed zijn en mede door de kennis en ervaring van FlowFabric met Mendix gaat dat lukken”, aldus Siu-Fung Chan. “Dan beschikken we over een toekomstvaste IT-omgeving die ons in staat stelt op te schalen en onze dienstverlening uit te breiden. Steeds meer medische handelingen kunnen bij de cliënt thuis worden uitgevoerd. Mochten zich nieuwe kansen voordoen, dan kunnen we daar direct op inspelen.”

Kjeld Cornelissen, algemeen directeur bij FlowFabric, is trots op het feit FlowFabric een bijdrage kan leveren aan de toekomstplannen van Thuisvaccinatie.nl: “Je ziet dat we met Mendix daadwerkelijk een onderscheidend platform kunnen neerzetten. Het getuigt van inzicht van Thuisvaccinatie.nl om te kiezen voor flexibiliteit en agile ontwikkelen. Dit past bij de dynamiek van de organisatie en stelt hen in staat mee te bewegen met de markt en zich te onderscheiden van de traditionele partijen in deze sector.”

---

Noot voor de redactie:
In de bijlage een rechtenvrije afbeelding op hoge resolutie ter illustratie bij dit bericht.


 
Over Thuisvaccinatie.nl
Thuisvaccinatie.nl is onderdeel van PTV Holding bv: een bedrijf dat preventief medische onderzoeken (PMO’s), vaccinaties, health-checks en keuringen uitvoert middels de labels premeo.nl en thuisvaccinatie.nl. Dat gebeurt bij zowel mensen thuis als bij bedrijven. In Nederland is PreMeo een van de grootste spelers op het gebied van medische onderzoeken op locatie en Thuisvaccinatie is het grootste reisvaccinatiecentrum aan huis.

Over FlowFabric
Organisaties barsten tegenwoordig van de data. FlowFabric ziet waar data stokt waar het zou moeten stromen. Door complexe processen te doorgronden en stroomlijnen helpt FlowFabric organisaties om hun data te laten renderen. De expert in ontwikkeling van applicaties sluit nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. De combinatie van branchekennis en de inzet van het Mendix platform, maken FlowFabric een onderscheidende partij die altijd zorgt voor een effectief en agile proces. Dankzij FlowFabric is data meer dan informatie alleen. Waar data een ‘flow’ wordt, ontstaat inzicht, efficiëntie en flexibiliteit. FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in retail, wholesale, bouw & installatie en service excellence. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Van Bommel, Marlies Dekkers, BAM Infra, VolkerWessels Telecom, Etos en Bouwmaat, CED en Monuta.

Kijk voor meer informatie op de website: www.flowfabric.com, Linkedin en Twitter.

Meer informatie:
Marcommit
Femke Jansen
+31 (0)35-5822730
FlowFabric@marcommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van FlowFabric B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 676 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
FlowFabric B.V. contact  
Logo FlowFabric B.V.
  +31(0)33 744 00 04
  info@flowfabric.com
  www.flowfabric.com
FlowFabric B.V. sociaal  
FlowFabric B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com