ISP One lanceert Samsung Hosted Voice vanuit de Cloud

Den Haag, 14 november 2017 – ISP One heeft op 9 november de telecomoplossing Samsung Hosted Voice op de Nederlandse markt gelanceerd. Het ADO Stadion in Den Haag was decor van de lancering van het nieuwe alles-in-één pakket waarmee de zakelijke markt kan bellen zoals het hoort.

Uniek in de Cloud
Op de middenstip van het ADO Stadion werd de display van Samsung Hosted Voice onthuld: de dienst die volledig betrekking heeft op bellen via de Cloud. De gehele middag hing bewolking rond het stadion, waardoor de lancering dus letterlijk en figuurlijk in het teken van de Cloud stond.

Eenmaal terug in de skybox sprak de afgevaardigde van Samsung Business Center Veldhoven over zijn ervaring met het telefoniepakket Samsung Hosted Voice. Vervolgens gaf commercieel directeur André Horsten van telecomdistributeur Nimava Group een toelichting op de samenwerking met ISP One.

Totaalpakket zonder verrassingen
Samsung Hosted Voice is een VoIP-dienst met een vrijwel onbeperkt aantal functies en faciliteiten tegen een vast laag maandtarief. Kortom: een alles-in-één totaalpakket zonder verrassingen. Zo kunnen medewerkers en gebruikers kosteloos bellen tussen alle vestigingen van het bedrijf en alle Samsung Hosted Voice-gebruikers wereldwijd. Daarnaast zijn mobiele toestellen volledig te integreren binnen de vaste bedrijfstelefonie middels de unieke vast en mobiel-integratie van Samsung Hosted Voice.

Bedrijven kunnen zo kiezen of ze een vast (doorkies)nummer of een mobiel nummer meezenden. Samsung Hosted Voice is beschikbaar als pakket tegen de voordeligste beltarieven en zonder ondoorzichtige modules of prijzen. Voor een aanvullend vast maandbedrag kunnen bedrijven de basisfeatures van Samsung Hosted Voice ook volledig integreren met hun CRM- of ERP-systemen.

Features
Samsung Hosted Voice biedt bedrijven een keur aan features waaronder:
  • Verbinding onafhankelijk
  • Provider onafhankelijke integratie met mobiel
  • Alle features zijn onbeperkte: wachtrijen, meldteksten, voicemailboxen, doorschakelfaciliteiten, doorkiesnummers, onderling gratis bellen, keuzemenu, belgroepen, hotdesking en meer
  • Gratis call pickup
  • Gratis conference rooms
  • Gratis dag/nachtstanden
ISP One partnerprogramma
ICT-resellers worden ontzorgd als Samsung Business Partner in het gehele proces van advies tot oplevering. Samsung Hosted Voice geeft resellers zo de mogelijkheden om hun klanten een bedrijfstelefonie oplossing aan te bieden, zonder dat ze hoeven te investeren in infrastructuur of netwerken.