www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 100 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Amsterdam, 14 November, 2017 – Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Rackspace® kondigen vandaag aan samen te werken om OpenStack® Private Cloud aan te bieden met een pay-per-use infrastructuur. Dit is de eerste pay-as-you-go OpenStack private cloud, geleverd als een managed service. Met deze oplossing ervaren bedrijven de voordelen van een public cloud zoals: cloud-vergelijkbare prijzen voor beschikbare voorzieningen, elastische infrastructuur en vereenvoudigde IT. Deze oplossingen ervaren ze in een private cloudomgeving in hun eigen datacenter, een colocatie faciliteit of een datacenter dat wordt beheerd door Rackspace.

“De lancering van OpenStack Private Cloud met een pay-per-use infrastructuur, is een cruciaal moment voor de private cloudmarkt en voor de industrie in het algemeen,” zegt Antonio Neri, president van HPE. “Deze ervaring is het beste van zowel de cloud als de on-premises wereld. We verwachten dat dit eenvoudige pay-per-use model de manier waarop bedrijven technologische beslissingen nemen zal doen veranderen.”

Volgens IDC FutureScape: de Worldwide Datacenter 2017 Predictions zullen “Pay-as-you-go consumptiemodellen tegen 2018, 50% van de on- en off-premises fysieke IT-uitgaven en datacenteractiva voor hun rekening nemen.”

“Met dit innovatieve model elimineren Rackspace en HPE de belemmeringen voor de adoptie van private clouds, waardoor klanten keuze hebben uit nog meer technologieplatformen die het beste aansluiten bij hun applicatiebehoeften”, zegt Scott Crenshaw, Executive Vice President Private Cloud bij Rackspace. “We zijn trots dat wij kunnen samenwerken met HPE om het succes van onze klanten met private clouds mogelijk te blijven maken. Met dit gemeenschappelijke doel voor ogen, zijn onze bedrijven van plan dit model in de toekomst uit te breiden tot Rackspace’s volledige managed private cloud-portfolio, inclusief VMware en de Microsoft Azure Stack-technologieën.”

Het “pay-as-you-go”-model voor private cloud betekent dat klanten alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Het stelt hen in staat om onvoorspelbare groei in onder andere werkdruk te verwerken, zonder te hoeven betalen voor ongebruikte vaste capaciteit. Door middel van de OpenStack Private Cloud met pay-per-use infrastructuur, kunnen bedrijven optimaal profiteren van de voordelen van managed private cloud, waaronder:
  • Pay-as-you-go prijzen: Door gebruik te maken van HPE Flexible Capacity, betalen klanten voor wat ze gebruiken met behulp van een on-demand consumptiemodel. Deze functie stelt private cloud-klanten in staat om hun middelen beter af te stemmen op groei en om te gaan met burst-capacity en verkeerspieken, zonder voor vaste capaciteit te hoeven betalen. Dit flexibele capaciteitsmodel levert betere kosten op dan public cloud, waarbij klanten doorgaans 40% of meer wordt bespaard ten opzichte van de toonaangevende public cloud.
  • Wendbaarheid en onmiddellijke schaalbaarheid: Klanten behouden de voordelen van een private cloud-omgeving, terwijl ze hun volledige private cloud capaciteit op een public cloud manier kunnen schalen.
  • Beveiliging en betrouwbaarheid: Met een single-tenant-model kunnen klanten de prestaties en “lawaaierige buur”-problemen, die vaak worden aangetroffen in omgevingen met meerdere huurders, elimineren en ondertussen voldoen aan de vereisten op het gebied van beveiliging, compliance en datasoevereiniteit.
  • Expertise beheren: Klanten gebruiken OpenStack Private Cloud met pay-per-use infrastructuur als een managed service met een toonaangevende uptime-garantie van 99,99% API van Rackspace. Zo kunnen klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten en worden gelijktijdig de risico’s en operationele complexiteit van het zelfstandig beheren van een private cloud geëlimineerd. Als maker van OpenStack is Rackspace ’s werelds grootste en meest ervaren OpenStack-operator met meer dan een miljard uur aan OpenStack-expertise.
“Terwijl grote ondernemingen blijven investeren in zowel on-premise als gehoste private cloud-mogelijkheden, incorporeren ze een steeds completere set clouddiensten”, zegt Michelle Bailey, Vice President, General Manager en Research Fellow bij IDC Research. “In een wereld waarin digitale transformatie invloed heeft op iedere industrie, moeten bedrijven zowel hun IT moderniseren als hun behendigheid bewaren om concurrentievoordeel te behouden.”

Het OpenStack Private Cloud-aanbod van Rackspace en HPE is specifiek bedoeld voor organisaties die beveiligings- en prestatievoordelen moeten bieden, de hoekstenen van een private cloudomgeving. Met de private cloudexpertise en service-first cultuur van Rackspace, zijn ze goed gepositioneerd om de behoeften van HPE’s groot aantal geïnstalleerde infrastructuurklanten tegemoet te komen en om het risico van cloud-migratie te verminderen. Deze pay-per-use infrastructuur is een nieuwe stap voorwaarts in het helpen van bedrijven bij de inzet van private clouds met verbeterde flexibiliteit en kostentransparantie.”

De OpenStack Private Cloud met pay-per-use infrastructuur, geleverd door Rackspace en HPE, zal over het algemeen beschikbaar zijn in alle regio’s op 28 november, met in 2018 verwachte aanvullende oplossingen voor Rackspace Private Cloud aangedreven door VMware® en Rackspace Private Cloud medemogelijk gemaakt door Microsoft® Azure® Stack. Bezoek deze pagina voor meer informatie over de beschikbare oplossingen.

EINDE

Over Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevend technologiebedrijf dat klanten helpt om verder en sneller te gaan. Met het meest uitgebreide portfolio in de industrie, van de cloud tot het datacenter tot werkplektoepassingen, helpen onze aangeboden services en technologie klanten over de hele wereld om IT efficiënter, productiever en veiliger te maken.

Over Rackspace
Rackspace, het nummer 1 managed cloud-bedrijf, helpt bedrijven gebruik te maken van de kracht van hosting en cloud computing zonder de complexiteit en kosten die nodig zijn om dit zelf te doen. Rackspace-engineers beschikken over gespecialiseerde kennis, gebruiksvriendelijke tools en Fanatical Support® voor toonaangevende technologieën ontwikkeld door AWS, Microsoft, OpenStack en andere bedrijven. Het bedrijf bedient klanten in 150 landen, waaronder meer dan de helft van de FORTUNE 100. Rackspace is benoemd tot leider in de 2015 Gartner Magic Quadrant for Cloud-Enabled Managed Hosting, en staat al 12 jaar lang vermeld in de top 100 Great Places to Work. Meer informatie op: www.rackspace.nl
Laatste van Rackspace Technology  
VMware-rapport: “Cybercriminelen manipuleren de realiteit via integriteits- en destructieve aanvallen”

Sophos neemt Refactr over om het Managed Threat Response (MTR) en Extended Detection and Response (XDR) aanbod te optimaliseren met Security Orchestration Automation and Response (SOAR) mogelijkheden

Neri Oxman, baanbrekend architect, wetenschapper en innovator opent Mendix World 2021

Fujitsu komt met ruimtemissie optimalisator om ruimtepuin op te ruimen

Helft minder klandizie voor horeca als er niet gepind kan worden

Horecabezoek Nederlanders trekt langzaam aan na bijna twee jaar pandemie

Generatiekloof op de werkvloer: leidinggevenden snappen niet wat digital natives drijft

Qualys en Red Hat verbeteren de beveiliging van het besturingssysteem van de OpenShift-host
Extreme Networks brengt als eerste in de branche enterprise-grade Wi-Fi 6E-oplossing op de markt

Essentra Components neemt Chinese onderdelenfabrikant over

Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Nederlandse bedrijven sluiten wereldwijd hoogste verzekering af tegen ransomware-aanvallen

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

BlackBerry-oplossing monitort schoon water en overstromingsrisico's

Onderzoek Trend Micro: 88% van de Europese organisaties verwacht komend jaar een cyberaanval op klantdata

Total Economic Impact-onderzoek: Dataiku levert bedrijven een return-on-investment van 423 procent

Macaw wordt comdirect’s socialmedia-leadagency 

KnowBe4 ontvangt vier ISO-certificeringen van ISOQAR
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 100 dagen
Rackspace Tech.. contact  

Logo Rackspace Technology

Rackspace Tech.. sociaal  


Rackspace Tech.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91789 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers