Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (674 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

MarkLogic erkend als challenger in het Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems 2017

Utrecht, 14 oktober 2017 – Gartner heeft de Enterprise NoSQL-database van MarkLogic aangemerkt als de belangrijkste Challenger in het ‘Magic Quadrant for Operational Database Management Systems’. Gartner bestempelt MarkLogic als het bedrijf met de meest complete visie en het beste executievermogen.

Marklogic, de multi-model database voor het integreren van data uit silo’s, is voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als de belangrijkste challenger in rapport van 2017, en de enige NoSQL-leverancier die in het kwadrant overblijft. MarkLogic wordt gebruikt door grote ondernemingen en overheden over de hele wereld voor het bouwen en beveiligen van missiekritieke applicaties en multi-model databasemanagementsystemen.“Onze positie in het nieuwste Gartner-rapport is te danken aan onze visie om ‘s werelds beste, enterprise NoSQL-database te leveren voor het integreren van data in silo’s,” aldus Gary Bloom, CEO van MarkLogic. “Onze klanten behalen enorme successen door missiekritieke bedrijfsapplicaties te bouwen op het MarkLogic-databaseplatform. Deze trend wordt bevestigd door dit laatste rapport van Gartner en toont aan dat onze cloud-neutrale aanpak voor het oplossen van complexe data-integratieproblemen werkt.”

Zoals een MarkLogic-klant opmerkt in Gartner Peer Insights: “De database is snel en eenvoudig te beheren en verwerkt allerlei datatypen snel en eenvoudig. Onze applicatie beschikt over een feedback- en beoordelingssysteem dat niet gemakkelijk in een traditionele relationele database past. MarkLogic maakt het eenvoudig en gemakkelijk om gegevens te verzamelen, op te slaan, te doorzoeken en te gebruiken. Er is ook een brede gebruikersgemeenschap die het product  ondersteunt.” Om dezelfde reden vertrouwen overheidsinstellingen en grote internationale bedrijven in alle sectoren op MarkLogic als het alternatief voor het decennialange relationele databasemodel.

In mei 2017 werd MarkLogic 9 gelanceerd. Deze nieuwe versie van het NoSQL databaseplatform biedt een veilige en eenvoudige manier om informatie uit te wisselen met geavanceerde beveiligingsopties, zoals element-level security, redaction en geavanceerde encryptie. MarkLogic 9 maakt data-integratie ook sneller en gemakkelijker met entity services en de bijgewerkte versie van MarkLogic’s open-source Data Hub Framework. Hiermee kunnen missiekritieke data-integratieprojecten sneller, tegen lagere kosten en met minder risico in productie genomen worden.

MarkLogic heeft meer dan 1.000 wereldwijde enterprise- en overheidsklanten die vertrouwen op de MarkLogic-database om concurrentievoordelen te behalen op basis van een 360-graden overzicht van hun gegevens. Daarnaast gebruiken ze MarkLogic om bedrijfskritische operationele en transactionele bedrijfsapplicaties mee te bouwen.

Voor toegang tot het Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems 2017, zie: http://info.marklogic.com/gartner-odbms.html. Voor meer informatie van MarkLogic, zie www.marklogic.com/blog .

Over het Magic Quadrant
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in haar onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen leveranciers met de hoogste beoordeling of een andere aanduiding te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en mogen niet worden opgevat als feitelijke uitspraken. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

* Gartner Peer Insights recensies vormen de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen, en vertegenwoordigen niet de meningen van Gartner of haar filialen.

Over MarkLogic
Al meer dan een decennium vertrouwen organisaties over de hele wereld op MarkLogic voor hun innovatieve informatietoepassingen. Met experts op het gebied van het integreren van gegevens uit silo’s, stelt MarkLogic’s operationele en transactionele enterprise NoSQL-database-platform onze klanten in staat om de volgende generatie applicaties te bouwen op een uniform, 360-graden beeld van hun gegevens. Het hoofdkantoor is gevestigd in Silicon Valley, en MarkLogic heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië. Voor meer informatie kunt u terecht op www.marklogic.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van MarkLogic  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo AvePoint

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl
Logo Data Matters BV

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Unisys

Logo ZyXEL

Logo NetApp

Logo Visma | Raet

Logo VPRO

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 674 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
MarkLogic contact  
Logo MarkLogic
MarkLogic sociaal  
MarkLogic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
 
Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl