www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (674 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Uniserver is nu ook SAP-certified in infrastructure operations services

Voldoen aan vraag naar SAP-geschikte infrastructuur in het cloudhostingdomein

Alkmaar, 13 november 2017Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, heeft van SAP de certificering (SAP-certified in infrastructure operations services) ontvangen. De certificering onderstreept dat Uniserver in staat is om hoogwaardige infrastructuur operationele diensten voor SAP-klanten te leveren.

Voor veel organisaties is SAP een ‘core business’ en e-commerce applicatie. De groei van de vraag naar SAP geschikte infrastructuur in het cloudhostingdomein was voor Uniserver de aanleiding om zich te laten certificeren.

Het is van groot belang dat klanten kunnen vertrouwen op een solide, door SAP goedgekeurde cloudinfrastructuur”, stelt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Dit sluit goed aan op een veelheid aan formele partnerschappen, kwaliteit certificering en lidmaatschappen waar we trots en zuinig op zijn.”

Om het predicaat SAP-gecertificeerde aanbieder van infrastructuur operationele diensten te behalen, is een gedetailleerde audit ondergaan van zowel de processen als de datacenters. De focus van de audit lag op alle aspecten van de dienstverlening en klantondersteuning.

Micha Frese, Product Manager bij Uniserver: “Uniserver moest specifiek kennis en kunde aantonen op het vlak van incident management, change management, beveiligingsprotocollen, SLA’s, standaard werkwijze en documentatie, maar ook op het gebied van kennisniveaus van de medewerkers. Het uitgebreide datacenter onderzoek had betrekking op operations, beveiliging en continuïteit.”

Voor het ondersteunen en hosten van SAP-omgevingen werkt Uniserver nauw samen met system integrators en SAP-specialisten om gezamenlijk de eindklant te bedienen.

Als partners hun SAP-toepassing bij Uniserver onderbrengen, willen ze zeker weten dat er een SAP-kwaliteitsstempel van toepassing is met de hoogste garanties voor hun omgeving”, aldus Frese. “Dat kunnen we nu volledig bieden: Uniserver is die door SAP-gecertificeerde provider van infrastructure operations services.”
 
Voor meer info over certificeringen: https://www.uniserver.nl/uniserver-certificering-en-lidmaatschappen/

Over Uniserver
Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.

De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. Meer informatie: www.uniserver.nl.
 
Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: uniserver@influx-pr.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Uniserver  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Data Matters BV

Logo NetApp

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 674 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Uniserver contact  
Logo Uniserver
  +31(0) 72 572 56 46
  info@uniserver.nl
  www.uniserver.nl
Uniserver sociaal  
Uniserver tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
 
www.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl