Datum: (228 dagen oud)
Bedrijf:

MWM2 lanceert nieuwe websiteAmsterdam, 9 november 2017 - Marktonderzoeksbureau MWM2 heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe MWM2.nl website, waaraan elf maanden is gewerkt en die volledig in eigen huis is ontwikkeld en vormgegeven, is volledig in lijn met MWM2’s ambitie om het beste luisterbureau van Nederland te zijn.

Bron van inspiratie en motivatie
Volgens MWM2’s Marketing Communicatie Manager Danny de Graaf is de nieuwe website van MWM2 een bron van inspiratie en motivatie voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. “Op de website staan vele cases en nieuwsberichten waarin wij aantonen dat goed luisteren naar klanten zorgt voor aanzienlijke betere producten en dienstenen effectievere, succesvollere communicatie. We hebben daarbij nadrukkelijk gekozen om ons werk voor ons te laten spreken. Zo kunnen bezoekers van onze website niet alleen leren van andere opdrachtgevers maar krijgen zij ook tal van tips hoe ze bijvoorbeeld hun respons kunnen verhogen of jongeren beter kunnen bereiken.”

Visueel en overzichtelijk
De nieuwe MWM2.nl website wordt gekenmerkt door een frisse uitstraling die geheel in lijn is met MWM2’s huisstijl en merkwaarden. Er is daarnaast veel aandacht besteed aan beeld en een heldere en overzichtelijke menustructuur. “Bezoekers krijgen in één oogopslag een overzicht van onze website en kunnen vervolgens gemakkelijk navigeren door de productpagina’s en (nu nog) circa 100 cases en nieuwsberichten. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de terugkerende bezoeker steeds nieuwe content te zien zal krijgen”, aldus Danny de Graaf.

Ruim aandacht voor innovaties
Tot slot is er op de nieuwe website ook veel aandacht voor MWM2’s innovaties. Danny de Graaf: “We innoveren zowel op het gebied van consultancy als op het gebied van technologie. Aan beiden besteden we ruimschoots aandacht op onze nieuwe site door bijvoorbeeld uitleg te geven over onze agile onderzoeksmethoden of het onlangs geïntroduceerde ‘MWM2 Wow-model’ voor klantbelevingsonderzoek. Op onze technologiepagina laten we visueel onze technische innovaties zien, waarmee we nog beter in het moment kunt meten en kunnen zorgen voor een hogere en kwalitatief betere respons”.