Datum: (252 dagen oud)
Bedrijf:

Cloudoe sleept nominatie ‘Best Contact Center Project’ in de wacht’s-Hertogenbosch, 9 november 2017 – Cloudoe, specialist op het gebied van klantcontactoplossingen, is genomineerd voor een Telecom Inspirience Award in de categorie ‘Best Contactcenter project’.

De Awards
De Telecom Inspirience Awards hebben als doel om de mooiste cases van business partners te belonen. De genomineerde cases dienen tevens als inspiratie voor het complete partnerkanaal. In 8 categorieën worden business partners beloond met een award. De klantcases worden beoordeeld door een brede vakjury.
’Dat onze inzending door een deskundige vakjury vanuit de branche zélf is genomineerd maakt ons heel trots’, Aldus Martien Verhoeven die voor commercie verantwoordelijk is. ‘We zien hierin een mooie erkenning van onze prestatie door mensen die het project inhoudelijk op waarde kunnen schatten.’

Snel inzetbaar, flexibel en schaalbaar
Dat waren de eisen die onze klant EnergieFlex stelde aan de nieuw te implementeren omnichannel klantcontactoplossing. Om deze eisen in te vullen viel na een zorgvuldig selectietraject de keuze op PureCloud by Genesys en Gold partner Cloudoe.
EnergieFlex is een snelgroeiende organisatie met op dit moment circa 50 medewerkers werkzaam op het contactcenter. De Cloudoplossing is binnen 2 weken opgeleverd en zorgt er voor dat nieuwe medewerkers in een handomdraai aan het werk kunnen.
Jaap Bakker, Algemeen Directeur Energieflex: ‘Cloudoe heeft EnergieFlex geholpen met verhoging van de kwaliteit, verlaging van de kosten en verbetering van de klanttevredenheid. Samen hebben we onze dienstverlening naar een hoger plan gebracht.’

Samenwerken in partnerschap
‘Cloudoe streeft er altijd naar om de business van haar klanten te ondersteunen’, aldus Alex. ‘Wij zijn geen leverancier maar businesspartner en denken proactief mee om verbeteringen aanbrengen’. ‘Hoewel we blij zijn met deze nominatie begint het echte werk dus pas ná het project’.
Dit laatste wordt onderstreept oor de beleving van Jolanda de Bolster, Contactcentermanager van Energieflex: ‘Vanuit de kennis en ervaring wordt er altijd meegedacht naar de beste ‘op maat’ oplossing voor EnergieFlex. We hebben te maken met professionele en vakbekwame medewerkers. Nu we operationeel zijn ervaren we Cloudoe als een betrouwbare partner die begrijpt dat snelheid in onze branche van zeer groot belang is.’

Over EnergieFlex
EnergieFlex uit Nieuwegein is een jonge, Nederlandse energiemaatschappij die het de hoogste tijd vond om écht verandering op de energiemarkt te brengen. Sinds de liberalisering van de energiemarkt is er weinig veranderd. Bewustwording en duurzaamheid zijn belangrijke doelen. Daarom werkt EnergieFlex samen met Stichting Max Havelaar en FairClimateFund om 100% groene energie mogelijk te maken.

Over Cloudoe
Cloudoe is specialist op het gebied van klantcontact- en bereikbaarheidsoplossingen. Met ruim 25 jaar ervaring op dit vakgebied leven wij ons in in de behoefte van onze klanten. We leveren betrouwbare en veilige totaaloplossingen waarmee u maximaal rendement uit uw klantcontactorganisatie haalt. We combineren hierbij moderne, innovatieve Cloud-oplossingen met vertrouwde persoonlijke servicegerichtheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martien Verhoeven via martien@cloudoe.nl, 088-4260100 of bezoek ons op: www.cloudoe.nl.