Datum: (253 dagen oud)
Bedrijf:

HPE lanceert het meest schaalbare en modulaire in-memory computing platform ter wereldVandaag lanceert Hewlett Packard Enterprise (HPE) de HPE Superdome Flex, ‘s werelds meest schaalbare en modulaire in-memory computing platform. Met dit platform kunnen organisaties van iedere omvang enorme hoeveelheden data verwerken en analyseren, om ze vervolgens om te zetten in realtime business insights.

De wereld blijft vanwege de exponentiële datagroei transformeren, wat resulteert in een complex dilemma voor bedrijven. Ze moeten omgaan met enorme datastromen, ondertussen de business continuïteit garanderen en bovendien over de flexibiliteit beschikken om adequaat op veranderingen te reageren. Veel bedrijven doen dit door gebruik te maken van in-memory databases als SAP HANA, Oracle Database In-Memory en Microsoft SQL Server. Ongeveer de helft van alle SAP HANA serverimplementaties vindt plaats op een HPE-systeem. Daarmee is HPE wereldwijd leider voor SAP HANA.

Om de volledige waarde – en daarmee realtime insights – uit in-memory computing te halen, moet de onderliggende infrastructuur capabel genoeg zijn om grote datasets aan te kunnen en analytics te doen zonder transacties te vertragen. HPE Superdome Flex heeft een uniek en naadloos schaalbaar modulair design, waardoor organisaties op de groeiende databehoeften kunnen inspelen. Ondertussen zorgen sterke mogelijkheden voor betrouwbaarheid voor een flexibel platform dat belangrijke workloads kan waarborgen.

“Klanten willen al hun data benutten zodat ze belangrijke beslissingen kunnen nemen op basis van realtime insights”, aldus Randy Meyer, Vice President en general manager van Synergy & Mission Critical Servers bij Hewlett Packard Enterprise. “Met HPE Superdome Flex kunnen klanten in-memory data analytics toepassen op de meest essentiële workloads en naadloos opschalen als datavolumes groeien.”

Het nieuwste mission critical in-memory computing platform van HPE combineert de betrouwbaarheid van HPE Integrity Superdome X met de schaalbare technologie voor high performance data analytics die voortvloeit uit de acquisitie van SGI. HPE Superdome Flex biedt de volgende mogelijkheden:
  • Data omzetten in bruikbare realtime insights met uitzonderlijke schaalmogelijkheden. HPE Superdome Flex is ontworpen op basis van de principes van Memory-Driven Computing en biedt daardoor een centrale geheugenpool en een extreem snelle fabric met schaalmogelijkheden van 768TB tot 42TB op één systeem. Daarmee levert het exceptionele computekracht voor de meest veeleisende applicaties.
  • Klein beginnen en naadloos groeien. Het platform heeft een uniek modulair design en is te schalen van vier tot 32 aansluitingen in bundels van vier. Dit biedt klanten mogelijkheden voor omgevingen met in-memory computing in ieder formaat. De omgeving is bovendien uit te breiden als de behoefte groeit.
  • Waarborgen van essentiële workloads. HPE Superdome Flex biedt bewezen mogelijkheden voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid en bruikbaarheid (RAS) die niet beschikbaar zijn voor andere standaard x86-platforms. Daarmee wordt 99.999% single-system beschikbaarheid geboden.

Performance optimaliseren met HPE Pointnext
HPE Pointnext beschikt over de expertise en services om organisaties te helpen in hun digitale transformatie.

  • Advisory Services, gefocust op de ontwikkeling van een bedrijfsstrategie die in lijn is met de bedrijfsresultaten.
  • Professional Services, gespecialiseerd in naadloze implementatie, on-budget uitvoering en ontwikkeling van configuraties, om het uiterste te halen uit de HPE Superdome Flex-oplossing. Hieronder vallen de bewezen HPE Pointnext migratiemethodes, waarmee organisaties tijdens het hele proces de bedrijfsvoering onafgebroken voort kunnen zetten.
  • Operational Services die ondersteuning bieden voor de volledige oplossing en het applicatie ecosysteem.

Beschikbaarheid
De HPE Superdome Flex – de nieuwe generatie mission critical server – is nu verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op de website van HPE.